Arkadaşlar, Herkes sahip olduğu Orijinal HD-DVD lerini yazsın, player i olanlar arttı sanırım ve filmleri olanlar da. Filmleri inceleyip değerlendirelim almaya değer mi transferi nasıl vs.
Ben başlıyorum;
KİNG KONG CONSTANTINE, THE LAST SAMURAI, BATMAN BEGİNS,
Yolda olanlar ise, HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE, CHRONICLES OF RIDDICK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 7 Kasım 2007; 10:56:24 >
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER
Arkadaşlar, Herkes sahip olduğu Orijinal HD-DVD lerini yazsın, player i olanlar arttı sanırım ve filmleri olanlar da. Filmleri inceleyip değerlendirelim almaya değer mi transferi nasıl vs.
Ben başlıyorum;
KİNG KONG CONSTANTINE, THE LAST SAMURAI, BATMAN BEGİNS,
Yolda olanlar ise, HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE, CHRONICLES OF RIDDICK
sen tabi önce filmleri aldın arşivi baştan büyüttün at bakalım havanı
ben daha almanya'daki arkadaşıma verdiğim King Kong siparişime kavuşamadım. Elimdeki yegane HD DVD toshibanın Demo diski. Çevir çevir seyret. demodaki kızın belindeki tüylerin sayısını ezberledim yahu
King Kong görüntü açışından Troy'dan çok daha iyi. HD-DVD'de referans olarak gösterilen bir film. Playerlarının ve televizyonlarının gerçek performansını denemek için film tercih eden arkadaşlar kesinlikle King Kong'u alsınlar.
rg206, güldürdün beni..:) Yapma bunu kendine. Bir amazon'a uğra artık sen de.
hd-dvd sahipleri müjde; 22 mayıs'ta matrix üçlemesi boxset olarak şimdilik sadece hd-dvd'ye çıkıyor. kesinlikle kaçırmam.
Türkçe altyazı var mı?
amerika çıkışının haberini gördüm bir tek onda da yok tabi türkçe altyazı, avrupa çıkışı da aynı zamanda mı olur altyazısı ne olur bilmiyorum. yakında öğreniriz.
bu arada türkiye'ye hd-dvd film gelmeyecek mi, toshiba'yı aradım biz ilgilenmiyoruz filmlerle diyorlar, kimsede bir şey bilmiyor. sony, blu-ray filmlerini de sokuyor bizim piyasaya ps3'le beraber, türkçe dublaj ve altyazılı james bond dahil 8 tane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikelanj -- 22 Mart 2007; 11:39:32 >
Selamlar, Player'ı ve HD-DVD ye sahip arkadaşlar bir kaç resim yayınlasalar, hem cihazlara hem de filmlere ait. Şahsen ben görmek isterim. Teşekkürler şimdiden.
Star Wars: Episode I, The Phantom Menace Star Wars: Episode II , Attack of the Clones Star Wars: Episode III, Revenge of the Sith Matrix Revolotion Chronicles of Riddick X-Men-3: The Last Stand Mission İmpossible 3 Superman Returns I, Robot Fantastic Four Alien vs. Predator
Eğer Ankara'da satan yada kiralayan bir yer varsa iyi olurdu.
Gece New York
King Kong'un kollarındaki kıllara dikkat
Gözlerdeki parlaklığa dikkat
Gözlerin kenarlarındaki kırışıklıklara dikkat
Daha çekecektim ama makinanın pili bitti. Şarjdan sonra yeni resimler çekerim. Görüntü burada göründüğünden çok çok daha iyi. Benim makina bu kadar çekiyor.
Star Wars: Episode I, The Phantom Menace Star Wars: Episode II , Attack of the Clones Star Wars: Episode III, Revenge of the Sith Matrix Revolotion Chronicles of Riddick X-Men-3: The Last Stand Mission İmpossible 3 Superman Returns I, Robot Fantastic Four Alien vs. Predator
Star Wars'ların, Matrix'in HD DVD(veya Blu Ray)leri ne zaman çıktı da siz HDRip olarak buldunuz ?
Benim bildiğim Matrix'ler HD DVD formatında Haziran ayında çıkacak, Star Wars'lardan ise hiçbir haber yok daha. Blu Ray olarak da görmedim. Bu konuda aydınlatırsanız seviniriz
Star Wars'ların, Matrix'in HD DVD(veya Blu Ray)leri ne zaman çıktı da siz HDRip olarak buldunuz ?
Benim bildiğim Matrix'ler HD DVD formatında Haziran ayında çıkacak, Star Wars'lardan ise hiçbir haber yok daha. Blu Ray olarak da görmedim. Bu konuda aydınlatırsanız seviniriz
amerika'daki hd tv kanallarından kayıt edilen filmler bunlar. 720p olması lazım genel çözünürlüğünün. diskleri çıkınca görüntü daha da iyi olacaktır. star wars'ın çıkması yıllar allır herhalde dvd'de olduğu gibi. belli bir player sayısına ve yaygınlığa ulaşmadan çıkarmıyor lucas amca filmlerini.