Şimdi Ara

Nucleum ile cihazınız bağlantı merkezine dönüşsün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kingston Digital, özellikle kısıtlı bağlantı girişlerine sahip olan cihazlar için CES 2018 fuarında iddialı bir bağlantı merkezi tanıttı. Nucleum adındaki USB Tip-C aksesuarı 7 farklı bağlantı noktası sunuyor.


     


    Birçok girişe sahip olan Nucleum, tüketicilerin sahip olduğu fare, klavye ve hatta ikinci montiör gibi ürünleri kullanabilmesi için geliştirildi. Yedi adet girişin tümü aynı anda kullanılabildiğinden tüketiciler çok daha verimli çalışabiliyor. Ayrıca cihazlarını da şarj edebiliyorlar.


     


    Nucleum özellikleri ve fiyatı


     


    Nucleum özelliklerini saymak gerekirse 2 adet USB 3.1 Tip-A girişi, 2 adet USB 3.1 Tip-C girişi (bir tanesi enerji sağlıyor), HDMI girişi, SD kart girişi ve microSD kart girişi şeklinde sıralanabilir.


     


    USB 3.0 girişleri (herhangi bir cihazda veya sistemde) ile router gibi Wi-Fi cihazları veya kablosuz fare ve klavyeler arasında elektromanyetik girişim (EMI) oluşabiliyor. USB 3.0 veri tayfından kaynaklanan geniş bantlı parazit, 2,4 GHz yayın yapan yakındaki kablosuz radyo alıcılarını etkileyebiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.DJI’dan tek elde tutulabilen kamera dengeleyici

    Nucleum'daki EMI odaklı özel kaplama ve girişlerin yerleşimi sayesinde girişim azaltılmış durumda. USB girişlerinin kaplanmasının yanı sıra USB Type A ve C dizilimleri yanyana yerine karşı karşıya yerleştirildi. Bu da EMI olasılığını azaltıyor. Ayrıca fiziksel konumları sayesinde aralarında boşluk kalan girişler farklı boyutlardaki bağlantıların ve güç adaptörlerinin takılabilmesine yardımcı oluyor. Ürün 85$ fiyat etiketine sahip. 


     







  • AliExpresste birsürü Çinli yapıyordu bunu. Tabi bu markayı da bilmiyorum.
    AliExpresste çok daha ucuza ayrıca ethernetli olan ürünler var 25-35$ arası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unununium -- 10 Ocak 2018; 8:3:0 >
  • unununium U kullanıcısına yanıt
    Kingston kalitesinde değildir Çinde ki ürünler ama buna da 50 dolar fark vermeye değer mi tartışılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı anda 2 adet taşınabilir diski çalıştırıyormu acaba ?

  • Toshiba Dynadock kullanyorum özellikle laptop kullanıcıları için tavsiye ederim. Eski bir model olsada çok memnunum. Pc yi yormadığı gibi daha verimli çalışmasını sağlıyor. Yeni versiyonlarda hızlı şarz ve type C gibi özellikler var ama iyi bir marka almak isterseniz fiyatı çok yüksek. Şimdilik o kadar para verip yükseltmeye de gerek yok dönüştürücülerle 1-2 yıl daha kullanırım.Nucleum ile cihazınız bağlantı merkezine dönüşsün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi argat44 -- 10 Ocak 2018; 12:52:38 >




  • SIM kart yok, bağlantı ne kadar tam ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.