Şimdi Ara

JP Morgan Chase CEO'sundan itiraf: ''Bitcoin'e dolandırıcılık dediğim için pişmanım''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    Finans dünyasının önde gelen şirketlerden JP Morgan Chase'de CEO koltuğunda oturan Jamie Dimon, geçtiğimiz eylül ayında yatırımcılar konferansında Bitcoin'le ilgili önemli açıklamalar yapmıştı. Bitcoin'in dolandırıcılık olduğunu ve eninde sonunda patlayacağını ifade eden Dimon, Bitcoin çılgınlığının 1600'lü yıllarda Hollanda'da yaşanan Lale Çılgınlığını bile aştığını da sözlerine eklemişti. Bitcoin'in değeri 4000$ civarındayken bu açıklamaları yapan CEO, bugün ise Bitcoin hakkında yaptığı sert açıklamadan pişmanlık duyuyor.


     

    Bitcoin'le ilgilenmiyor 

    Bugün Fox Business'la gerçekleştirilen mülakatta Maria Bartiromo'nun, Jamie Dimon'a eylül ayında yaptığı açıklamayı hatırlatması üzerine Dimon, Bitcoin'i dolandırıcılık olarak değerlendirdiği için pişman olduğunu bununla birlikte halen Bitcoin ile ilgilenmediğini ifade etti. Bitcoin'in altında yatan Blockchain teknolojisinin ise gerçek olduğunu vurgulayan Dimon, kripto yen ve dolar gibi şeylere sahip olunabileceğini düşünüyor. Eylül ayındaki açıklamasında ICO'larla ilgili olarak da olumsuz açıklamalarda bulunan Jamie Dimon, ICO'ların bireysel olarak ayrı ayrı incelenmesi gerektiğine inanıyor.


     

    Jamie Dimon'un Bitcoin 4000$ civarında bir değere sahipken yaptığı açıklamadan sadece 2 ay sonra Bitcoin'in 20.000$ değerini aşarak inanılmaz bir seviyeye ulaştığını hatırlatmakta fayda var. Son günlerde değerinde küçük dalgalanmaların yaşandığı popüler kripto para biriminin şu anki değeri ise 14.500$








  • JP Morgan Chase CEO'sundan itiraf: ''Bitcoin'e dolandırıcılık dediğim için pişmanım''
  • Bu yorum sahte itibar kazandırma denmesi katrilyon dolarları yönetenler 20 milyon dolar yatırım yaparak devinim sağlamak istiyor bu heriflerde dönek laflarla milleti sanal paraya itibar kazandırma peşinde şimdi bu bankalar dan biri biz şu sanal parayı destekliyoruz diğerlerini tanımayız çünkü bu para sadece bizim sunucularımız da saklanacak dese birçok ülkenin ekonomisi direk patates olur diğer paralara yatırım yapanların evini barkını hiç etmiş olurlar sadece doğru olgunluğu ve zamanı beklemeleri yeter...

  • Drama yapıp koinlerden parayı götürecek anlaşılan.
  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yaptı.

  • Sağlam götürecekler.

  • tl;dr “sahtekarlık deyip değerini düşürüp milyar dolarlar basayım sonra artmaya başladığında öveyim ki değeri daha da artsın”

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül ayında yaptığı açıklamanın ardında JP Morgen tarafından yüklü miktarda Bitcoin alımı yaptığı ifşa edilmişti.
  • Valla hisse senetleriyle uğraşan adamın heleki para piyasıyla içli dışlı olan adamın kripto para piyasasına göz atmaması yatırım yapmaması imkansız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halilowich

    JP Morgan Chase CEO'sundan itiraf: ''Bitcoin'e dolandırıcılık dediğim için pişmanım''


    harika resim :D
  • Merhaba, altcoin yatırımına başlamak bitcoine başlamaktan kat kat kolaydır. Altcoin için yabancı borsaları kullanırsınız ve bu borsalarda TR'nin 8de biri komisyon ödeyince, hele ki bir haftada paranızı da 2ye katlayınca ben bugüne kadar nerdeydim diyebilirsiniz. Yabancı diyince korkmanıza gerek yok. Hatta daha çok güvenin. Kripto para diyince tr yada yabancı diye birşey kalmıyor zaten. Coin dediğimiz şey para transferi üzerine kurulu zaten. Kolayca paranızı transfer edip hemen üyelikten sonra (hesap onayı istenmez, hemen başlarsınız) istediğiniz coinlere yatırım yapabilirsiniz. En popüleri ve yüksek hacimli kullanıcı dostu borsa Binance'dir. Size rehber olacak bir konu paylaşıyorum aşağıda. Mutlaka inceleyin. Üyelikten yatırıma alış satışa kadar herşey resimli ve türkçe basit dille anlatılıyor. Konuların yazarı benim aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz.



    https://kriptopara.com.tr/konu/1472-binance-rehberi-herşey-dahil-resimli-anlatım-üyelik-deposit-withdraw-alış-satış/



    Binance Borsası (üye olmadan önce rehberde üyelik adımlarını inceleyin, %50 indirimi kaçırmayın.)

    http://www.binance.com/?ref=12712153

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.