Şimdi Ara

HP Z 3D ile herkes 3 boyutlu tarama yapabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • HP’nin ilk kez hepsi-bir-arada bilgisayar serisi Sprout ile birlikte sunduğu yenilikçi 3 boyutlu tarama kamerası artık bağımsız bir ürün haline dönüştü ve CES 2018 fuarında HP Z 3D olarak karşımıza çıktı.


     


    Gerçekçi 3 boyutlu tarama


     


    Dönemin en önemli yenilikleri arasında gösterilen 3 boyutlu tarama kamerası, daha çok profesyonellere ve sanal gerçeklik sanatçılarına hitap ediyor. Sensörün kapladığı alanın içerisine getirdiğiniz her türlü nesneyi 3 boyutlu olarak tarayarak bilgisayara atabiliyorsunuz. Kamera ayrıca 2 boyutlu dokümanları tarıyor ve web kamerası olarak da kullanılabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Omron HeartGuide akıllı saati osilometrik nabız ölçebiliyor

    Elbette HP bazı özellikleri sadece Sprout bilgisayar serisine özel bırakmış. Örneğin kamera arayüzü yüzeye yansıtamıyor veya yansıdığı yüzeydeki çoklu dokunmatik hareketleri algılayamıyor. Bunlar sadece Sprout serisi ile yapılabiliyor.


     


    Monitörün üst kısmına tutturduğunuz kamerayı daha sonra USB üzerinden sisteme bağlıyor ve uyumlu uygulamalar ile taradığınız nesneler üzerinde düzenlemeler yapabiliyorsunuz. Z 3D Camera aksesuarı önümüzdeki aylarda satışa sunulacak.


     







  • Geçen sene çıkmıştı sanırım Engadget'ın dinozoru falan tarattıkları bir videosu vardı bayağı başarılı çalışıyordu. 400-500 dolar yapmazlarsa gideri var
  • Starting at $599

  • 200-300 dolar bandında alıcısı çok olur bence

  • ne kadar gerçekçi ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.