Şimdi Ara

Sgnl ile parmaklarınız kablosuz kulaklığa dönüşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Güney Koreli Innomdle Lab girişimi tarafından 2016 sonlarında iki büyük kitle fonlama platformunda tanıtılan ve başarılı bir kampanya yürüten Sgnl yenilikçi saat kayışı CES 2018 fuarında da karşımıza çıktı.


     


    Sgnl özellikleri


     


    Sgnl özelliklerinden en önemlisi kemik iletimi yoluyla sesleri kulağınıza kadar getirmesi. Özel bir donanım barındıran cihaz, Bluetooth üzerinden akıllı telefonunuza bağlanıyor ve kablosuz kulaklık haline geliyor.


     


    Bir arama geldiğinde iki parmağınızı kulağınıza bastırıyorsunuz ve çağrı otomatik olarak cevaplanıyor. Ses parmak kemikleriniz üzerinden kulağınıza geliyor ve elinizi çekmeden konuşmaya devam ediyorsunuz.


     


    Ayrıca Bkz.DJI’dan tek elde tutulabilen kamera dengeleyici

    Bir çağrı yapmak istediğinizde ise uygulama üzerinden kişi atayabileceğiniz 5 adet LED bulunuyor. Tuş yardımı ile bu LED’lerden birisinin üzerine gelerek telefonunuz üzerinden atanmış kişiyi arayabiliyorsunuz.


     


    200mAh kapasiteli bir bataryası olan Sgnl, 4 güne kadar kullanım süresi sunuyor. Adım sayar olduğu için bir fitness bilekliği olarak da kullanabiliyorsunuz. İlerleyen dönemlerde kayışın akıllı saatlere uyumlu hale getirilmesi de düşünülüyor. Mart ayında piyasaya çıkacak ürün için bir fiyat açıklanmadı.


     







  • Son zamanlarda gördüğüm en yenlikçi ve teknolojik ürün bu...ses kalitesi iyiyse çok gelecek vaadediyor.

  • Birde romatizmaya iyi gelirse tadından yenmez. Fizik tedavi gibi olur :):):)

  • Ses parmak kemiklerinden mi iletiliyormuş? Yani bileklikten hiç ses çıkmıyor, dışarıya iletilmiyor. Bileklikten doğruca kemiğe, kemikte, parmak ucuna kadar taşıyıp, bastırdığımız kulağımızın içine?

  • Sonuçta havayı titreştireceğine parmağınızdaki kemiği titreştiriyor. Şaşılacak bir şey değil. (Küçümsemek için yazmadım, bence güzel-orijinal bir fikir)
    Ayrıca EKREM71 hesabından yazıldığına göre ve Erdi'nin geçen gün belirttiğine göre (CES fuarına yalnız geldim demişti) ekrem71 ile erdi aynı kişi mi acaba diye sorasım geldi.

  • Bence 2018 yılına damga vuracak bir girişim, fiyat nasıl olacak acaba, inşallah çok astronomik bir fiyat olmaz da alıp deneyebiliriz. Sıkı takibe aldım ben bu ürünü.

  • Herkes müthiş teknoloji falan yazmış da zaten bu halihazırda Xiaomi Mi Mix'te denenen piezoelektrik ahize sistemi ve Xiaomi çok eleştiri aldığı için ikinci versiyonda bundan vazgeçti. Yenilikçi desem yenilikçi değil başarılı desem başarılı bir sistem değil gidip bunda 350-400 dolar çekerler o parayı vermek akıl karı değil.
  • Son 10 yıldaki en teknolojik buluş olabilir. Şunun bileklik olanı 100-150$ bandında gelsin, alıcısı şimdiden hazır :)

  • ne zamandır yenilikçi teknolojilere hasret kalmıştık. çerçevesiz telefon filan laga luga böyle şeyler yeni teknoloji işte
  • "Sgnl özelliklerinden en önemlisi kemik iletimi yoluyla sesleri kulağınıza kadar getirmesi."

    Ben de kaç gündür kemik iletimli kulaklık bakıyordum..

  • Akıllı saatlerde olması gereken özellik bu işte inş yakın zamanda pil ve bağlantı girişlerini saat kordonuna eklemek gibi bir fikirde akıllarına gelirse (ki gelmiyor) ince ve tasarımı iyi saatler göre biliriz.

  • cidden yenilikci bir teknoloji... ses net duyulabiliyorsa metro ya da otobusteki kalabalik ortamda telefonu arayip cepten cikartmaya gerek kalmadan parmagini kulagina dayayip konusabilirsin
  • Teknoloji öyle bir seviyeye geldi ki sınav sistemini değiştirmedikleri sürece kopya çekmek her daim mümkün artık...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.