Şimdi Ara

Apple orijinal dizilerine bir yenisini daha ekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Önümüzdeki birkaç yıl içinde Netflix, Amazon ve Hulu gibi orijinal içerik devlerine rakip olacak bir dijital platform kurmayı planlayan Apple, orijinal dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Daha önce Steven Spielberg, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston ve Ronald D. Moore (Battlestar Galactica) gibi tanınmış isimlerin arkasında yer aldığı üç yeni diziye onay veren Apple, şimdi de "Are You Sleeping" adını taşıyan yeni bir drama için hazırlıklara başladı.
     
    Oscar ödüllü aktris Octavia Spencer'ın başrolünü üstleneceği Are You Sleeping, son dönemde Amerika'da oldukça popüler hale gelen gerçek suç podcast ve dizilerinin adalet sistemi üzerindeki etkilerine ışık tutacak. Kathleen Barber'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin senaryosunu Nichelle Tramble Spellman (The Good Wife) kaleme alacak.
     
    Octavia Spencer, dizinin başrolünü üstlenmesinin yanı sıra yapımcı kadrosunda da yer alacak. Are You Sleeping'in yapımcılığını üstlenen bir diğer isim de ünlü oyuncu Reese Witherspoon olacak. Dizinin yapımını üstlenen stüdyo ise Maymunlar Cehennemi serisi ile tanınan Chernin Entertainment.
     
    Hazırlık sürecinin ilk aşamalarında olan Are You Sleeping henüz Apple'dan ilk sezon için resmi onayı almış değil, ancak orijinal dizi sayısını hızla arttırmak isteyen Apple'ın bir aksilik yaşanmadığı taktirde kısa süre içinde diziye ilk sezon için resmi onayı vermesi bekleniyor.







  • Acaba ingilizce harici dillerin alt yazısı içinde ücret talep eder mi? Apple olunca herşey bekliyorum...

  • iSubtitle
    Film ve dizilerinizi yabancı dil bilmemenize rağmen anlayabileceksiniz. Ayda sadece 39 dolar :D
    Tabi dünyada ilk, forumda en az 9 10 farklı haberi
    "iSubtitle almak için 10 neden"
    "En iyi altyazı anketi"
    "iSubtitle rakiplerinin 10 yıl ötesinde"
    Altına da klasik yorumlar
    -Apple yapıyor ağbiiiiiy
    -Kim ne derse desin Apple ;)
    -Apple olmasa film izleyemezdik bi kere taam mı!1!11!!!Bir!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Appleden dizi seyretmekmi? olumsuz eleştiri yapınca seyretmeyi bilmiyorsunuz dermi acaba. ayada görüntü güzel değil diyince televizyona bakmayı bilmiyorsunuzda diyebilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.