Şimdi Ara

VARAN 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 ayrı ses kartını tek bilgisayarda aynı anda kullanmak nasıl bir şey.
    öncelikle 4 adet kulaklığınız ile bir ses siteminiz olmalı.
    her kulaklığı ayrı ayrı sırayla takıp net karışıksız olarak çaldıkları müzikleri sesleri neyse duymak gerekiyor.
    harici ses sistemim olan sony str de 245 2*65 ve 2*100 litrelik front ve rear kabinlerle de son kalan ses kartını kullanıp
    bana oynayacağım oyunda eşlik edecek.

4. ses kartımız geldi ve varan 5 yapmak ta gerekti ama artık herhalde 6 yapmama gerek yok.
    işte resimler.
    birinci resimde 4 ayrı software 4 ayrıses kartıyla çalışıyor bir birine karışmadan çalışıyor.
    her bir kartın front çıkışına bir kulaklık bağlı.
    ikinci resim aygıtlar hakkında bilgiler içeriyor
    henüz ekranda yok ama ben bu halde kullanılmayan son ses kartı ile
    çok sevdiğim ve 1997 den beri oynadığım oyun olan direct soundu kullanan tm2 yi oynadım.

VARAN 5

VARAN 5

VARAN 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 21 Mart 2007; 0:09:14 >

• oha diyorum
  • Evet bizde bir otelin sistemine takmıstık 4 tane ses kartı 4 ayrı restauratta ayrı müzik yayını yapmak icin canavar gibi valla
  • dostum bu olayı notebookta nasıl yapabiliriz bi bilgin varmı harici bi pcmcı ses kartı bulup denesem uyarmı
  • süper olmuş hocam
  • ukalalığa girer bu .... biz bi tane bulamıoz bu adam aşmış olayı... tebrikler. güsel olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çiçeksepeti 100 30 6 tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 taneyi alıp takana kadar 1 adet X-Fİ alsaydın daha iyi olmazmıydı,pes dogrusu böylesinide ilk defa görüyorum yanii
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAYHUN

dostum bu olayı notebookta nasıl yapabiliriz bi bilgin varmı harici bi pcmcı ses kartı bulup denesem uyarmı

1 adet pcmcia ve de istediğin kadar usb kartla dene
    bence sakınca yok olsa şöyle 3-4 usb kartım hiç durmazdım.
    laptop var birkaç tane ama onlar hiç yok.

Yüklemede gereken dikkat gösterilirse sorun olacağını da sanmıyorum.
  • şu an bende 2 tane ses kartı var biri onboard biride pci ..
    onlarada olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

şu an bende 2 tane ses kartı var biri onboard biride pci ..
    onlarada olur mu?

5 tane oluyorda 2 niye olmasın ki ?
    quote:

Yüklemede gereken dikkat gösterilirse sorun olacağını da sanmıyorum.
  • 5 adet ses kartı.Seç beğen kullan
  • abi sen bombasın yaa... Walla öyle...

Ben bi ara şey düşünüyordum yaa 24 bit bir ses kartı alsam, istediğim zaman onu kullansam istediğim zaman disable etsem... Ama sürücüler çakışmaz mı yaw, windows nasıl kullanacak o sürücüleri... Dangalak bir işletim sistemi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

5 adet ses kartı.Seç beğen kullan

Aykut sen bunu denersin gibime geliyor en az iki kartla.

quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

. Ama sürücüler çakışmaz mı yaw, windows nasıl kullanacak o sürücüleri... Dangalak bir işletim sistemi...

windows değilde bazı uygulamalar şaşırıyor hangi karı seçeceğini şaşırıyorlar çoğuna bi şekilde gösteriyorsun kendi tercihini.

mesela şuan da onboard ve audgy2 zs birlikte (hemde audgy ile uyumsuzluğu bilinen nforce4 cipsetli anakart)
    quake 4 ten alınan ss ye bak nforce ses kartını openAL destekli sanıyor.
    aslında kullandığı zs. yani ses ondan geliyor. işletim sistemi varsayılan sesten alıyor kullanacağı ses kartını quake4 oda audgy 2 zs.
    ama pencerede oyun sapıtmış vaziyette.

VARAN 5

• keleminabi

Eğer asus ses kartı alırsam x-fi ile beraber kullanmayı düşünüyorum.Creative nin tekeline son verelim artık.
  • aboo one
  • aykut bence asus alma cmedia işlemci var korkarım dip gürültüsü olabilir o kartın. yani bırak başkası alıp denesin. ondan sonra.

Türkiyede olsa şunu alacağım ama yok:

işlemci creativenin ama adamlar pc için olan sectionu elinde tutuyor.
    oyunlara uyum onda (OpenAl ve eaxbilmem kaç)
    dolby digital live de auzentech tarafından sağlanmış.

http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_prelude.php
  • ne gerek var peki
  • Abi onun sebebi şu olsa gerek oyunu kurarken oyun bi pc'yi tarıyor sürücüleri falan direk hemen ne varsa onu kabul ediyor... Sonra tabi ses kartı değişiyor ama driver aynı, pc zaten eski sürücüyü görmüştü ondan sonra al başına sıkıntı... Onun için diyorum windows çok mal bir işletim sistemi ama Directx ayağına işte ne biliim bütün programların ona uyumu nedeniyle mecbur kullanıyoruz...
    quote:

Orjinalden alıntı: keleminabi

quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

5 adet ses kartı.Seç beğen kullan

Aykut sen bunu denersin gibime geliyor en az iki kartla.

quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

. Ama sürücüler çakışmaz mı yaw, windows nasıl kullanacak o sürücüleri... Dangalak bir işletim sistemi...

windows değilde bazı uygulamalar şaşırıyor hangi karı seçeceğini şaşırıyorlar çoğuna bi şekilde gösteriyorsun kendi tercihini.

mesela şuan da onboard ve audgy2 zs birlikte (hemde audgy ile uyumsuzluğu bilinen nforce4 cipsetli anakart)
    quake 4 ten alınan ss ye bak nforce ses kartını openAL destekli sanıyor.
    aslında kullandığı zs. yani ses ondan geliyor. işletim sistemi varsayılan sesten alıyor kullanacağı ses kartını quake4 oda audgy 2 zs.
    ama pencerede oyun sapıtmış vaziyette.

VARAN 5

• @keleminabi abimi bu bölümün admini yapmaklazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.