Şimdi Ara

Samsung, Galaxy Note 8'deki pil sorununu kabul etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Samsung'un Galaxy Note serisi pil sıkıntılarıyla boğuşmaya devam ediyor ve maalesef Galaxy Note 8 modelinde de bazı sorunlar var. İyi haber ise pillerin patlama ya da alev alma gibi olaylara yol açmaması.

     

    Ayrıca Bkz.Yeni Galaxy S9 ve S9+ görselleri cihazların tanıtıma hazır hale geldiğini gösteriyor
    Galaxy Note 8 modelindeki sorun, pil tamamen boşaldıktan sonra telefonun bir daha şarj olmaması. Dolayısıyla pili biten cihazlar bir daha açılamıyor. Şarj kablosunu değiştirme, gece boyunca şarjda bırakma veya başka herhangi bir yöntemin işe yaramadığını belirtelim. Görünüşe bakılırsa aynı sorunu yaşayan birkaç Galaxy S8+ kullanıcısı da var.

     

    Samsung sorunu kabul etti


    Problem çoğunlukla ABD'de satılan Snapdragon yonga setiyle güçlendirilmiş varyantlarda görülüyor. Bu açıdan bakıldığında Galaxy Note 8 pil sorunu Snapdragon destekli modellerle sınırlı olabilir. Samsung, yaptığı bir açıklamayla sorunu kabul etti ve şirket şu anda bir düzeltme üzerine çalışıyor.

     

    Şimdilik konuyla ilgili başka hiçbir ayrıntı yok. Güney Koreli teknoloji devi sorunu çözene kadar Note 8 sahiplerinin yapılabilecek tek şey var. Geçici çözüm olarak akıllı telefonlarını pili tamamen bitmeden şarj edip kullanmaya devam etmek.







  • Asus Apple ile dalga geçmek için böyle bir video yaptı. Ondan sonra da tükürdüğünü yalayıp aynı şekilde zen serisini inceltmek için portları kaldırdı ve ekstra aparat satmaya başladı. Kısaca geleceği göremeyip kendi videosunda kendisiyle dalga geçmiş oldu. Videoyu paylaşmadan önce azıcık araştırın.
  • Yazılımsal bir hata galiba. Hallolur diye tahmin ediyorum. Fakat pil kısmında olması nedeniyle eleştiri alacaktır. Olayın ne olduğunu anlamayan bir kesim hala pil kısmında sıkıntılar devam ediyor galiba diyip yanaşmayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung: "Biz telefonlarımızı Apple gibi yavaşlatmıyoruz. Gerek yok. Bizim pillerimiz ya bomba gibi patlıyor ya da tamamen bitiyor zaten. O yüzden sorun yok yani."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde bilmem kaç aşamalı pil testi yapıyordu.

    Samsung‘u da apple gibi sorgulamak gerek artık :D

  • Olsun, en azından Note 7 gibi patlamıyor.

    Bu da bir başarıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Respect*** -- 2 Ocak 2018; 13:49:28 >
  • Ülkemizde snapdragon note 8 satılmadığı için bizi ilgilenmeyen haber.. O değil de Apple olsa pile yine para ister...



    Apple in özeti..




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu Galaxy S7 Aldığımda yaşamıştım. Ara ara yapıyordu. 1.5 yıl boyunca kullandım 1 günü çok rahat çıkarıyor ve çok hızlı şarz oluyor. Şu an batarya salaklaştı. Şarza takıyorum şarz ilerlemiyor ya da çok az gösteriyor fakat 1 gün boyunca sorunsuz çalışıyor. İlginç ama dert etmedim hiç S7 güzel telefon

  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Asus Apple ile dalga geçmek için böyle bir video yaptı. Ondan sonra da tükürdüğünü yalayıp aynı şekilde zen serisini inceltmek için portları kaldırdı ve ekstra aparat satmaya başladı. Kısaca geleceği göremeyip kendi videosunda kendisiyle dalga geçmiş oldu. Videoyu paylaşmadan önce azıcık araştırın.

  • gsmarena nin yaptigi ankete bakin hile karismayinca neler oluyor



    https://www.gsmarena.com/weekly_poll_results_note8_is_the_best_smartphone_of_2017-news-28942.php

  • Samsung' un yaptığı açıklamayı bizimle paylaşma gereği duymuyorsunuz galiba.

  • Snapdragon 835 li Note8 ler Quick Charge 4.0 ve 3.0 desteklemekte ama Samsung inatla Quick Charge 2.0 ile devam etmesi de ASIL sebebiyeti olabilir .


    Samsung artik Exynos lu modellerine de QC 3.0 desteklemeli.

  • Yazılımsal sıkıntı var herhalde telefonun pilini tamamen sıfıra indiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marsli61

    gsmarena nin yaptigi ankete bakin hile karismayinca neler oluyor




    https://www.gsmarena.com/weekly_poll_results_note8_is_the_best_smartphone_of_2017-news-28942.php

    Hile değilde hocam bizde hava atma merakı var. X'i öyle lanse ediyorlarki bu telefonu alınca adam olduğunu yada sosyal bir statü kazandığını sanan kesim var. Apple'da o kesime odaklanıyor zaten. Apple için Türk vatandaşları bir nimet. Biz birbirimizi malımızla değerlendirmeye devam ettikçe bu değişmez de zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 2 Ocak 2018; 14:57:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Microsoft'un 3 kırmızı ışık hikayesine döndü bu işte. Samsung iyi kötü güzel reklamını yapıyor iki senedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung hilemi yapiyor yok kimi pil arazaliymis .arizali pili olan gitsin bedavaya degisitirtsin .birileri gibi pili ucuza verecegiz demiyorlar.

  • Sorunun nedei çok basit. Lithium bazlı bataryaların voltajları 2.8 V civarına indiğinde deşarj işlemi durdurulması gerekirken telefon yazılımı pilin tamamen boşalmasına imkan tanıyor, böylecede pil bir daha kullanılamaz hale geliyor.Bu iş bir güncelleme ile halledilir.Ancak donanımsal bir başka sorun ilaveten yoksa....

  • Ne pilmiş yılan hikayesine döndü. Adamlar enson pil fabrikasını kapatacaklar.

  • Samsung S6 ile büyük hayal kırıklığı yaşamıştım bir daha Samsung'a dönmem dedim fakat yeni serileri çok güzeldi ama yine aynı sorunlar devam etmekte anlaşılan. En iyisi Samsung'a bulaşmamak.

  • Yakında toplarlar note 8 i de...
    Note 4 kullanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu adamların bu pil sorunundan çektiği nedir arkadaş. Xiaomi çerez gibi cihaz çıkartıyor. Hepsine de basıyor 4000mah pili ne ısınma ne kapanma ne patlama hiçbir sorun yok nedense bir bu adamlarda oluyor bu sorun. Yani artık ARGE ekibinde sabotaj olmasından şüphelenmiyor değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.