Şimdi Ara

Dino Crisis Serisi Oyuncular da İsterse Geri Dönebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Capcom'un geliştirmiş olduğu ve ekipte Shinji Mikami'nin de yer aldığı Dino Crisis serisi ileride yeni oyunuyla karşımıza çıkabilir.

       Jawmuncher adlı ResetEra kullanıcının twitter üzerinden yazdığı "Yeni Dino Crisis?" mesajına CapcomDev1 Official hesabı "Eğer birçok kişi isterse :)" şeklinde bir cevap verdi.
     
       Bu yılın başlarında Resident Evil 7 yapımcısı Masachika Kawata Daily Star'a yaptığı açıklamada seriyi modern oyun teknolojisi üzerinde çalışırken görmek heyecan verici olurdu demişti. Ayrıca reboot üzerinde çalışıldığı söylentileri de birkaç kez ortaya çıkmıştı. Tamamen yeni bir oyun olmasa bile, reboot/remake/remastered bir oyun gelebilir. Capcom bu nesilde birçok eski oyununu yeniden sundu.
     
       Dinozorlu hayatta kalma türündeki Dino Crisis serisi 1999 senesinde doğdu ve 2003'teki üçüncü oyundan bu yana bir haber alamadık.
     
       Ek olarak, CapcomDev1 Official hesabı Onimusha remake gelir mi sorusuna da "Bir sürü oyun yapmak istiyoruz. Ne yazık ki geliştirme ekibindeki çalışanlar sınırlıdır." diye cevap verdi.








  • isterik siterik de DLC skin vs derken adım balı para isteyeceklerse heç gelmesin.
  • 29 haziran 2015

    Shinji Mikami Yeni Bir Dino Crisis Geliştirmek İstiyor

    1 ocak 2018

    Eğer bir çok kişi isterse

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Biz oyuncular olarak senelerdir bangır bangır bağırıyoruz yeni oyun gelsin diye. Eeeeeyyyyy CAPCON zihniyeti oyuncuların çağrısına niye kulak vermiyorsun???
  • Bkz : 2018 'e muhteşem bir haberle uyanmak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pcye gelecekse yeni nesil grafiklerle gelecekse neden olmasın isterim tabi
  • He he tabi tabi ulan gerizekalı capcom sen daha 2.5 sene önce duyurduğun resident evil2 remake çıkaramadın onuda oyuncular istiyordu bide bu oyun için oyuncular isterse seri olacakmış sen bi önceki duyurduğun oyunu çıkarı ver sonra oyunların serisini düşün sen daha onu çıkaramıyorsun hadi capcom hadi sen anca kumda oynarsın senin yapacağım bir bk yok
  • Dino Crisis ve Onimusha serisi için Twitter olsun Facebook vs yerlerde oyuncular yıllardır istediklerini söylüyorlar. Geç bile kaldılar.
  • Aynen öyle Switch için de bekleriz :)) çıkarın şu seriyi Exclusive ‘den heheee
  • Onimusha yi cok istesem de geleceğini pek sanmiyorum cunki CAPCOM un yaptigi bir arastirmaya gore KUZEY AMERIKA DA ki hamburger ve oyun tüketmekten başka bi boka yaramayan ergenler JAPON kulturune yönelik oyunlardan pek haz etmiyorlarmis. Bilen bilir, KUzey ABD oyun satislarinda dünya genelinde buyuk bir PAY a sahip.

    ANcak:

    Ghost Of Tsushima eger ki basarli olup satiskar 4 milyon ve uzeri olursa o zaman bir Onimusha görebiliriz. Tercihim ikinci oyunda ki Jubei Yagu dur bu arada.

    Dino Crisis e gelince.
    Daha cikar cikmaz birakin İngilizcesini japoncasini oynamis ve Japonca alfabesini bu oyunla ogrenmis biri olarak 3. oyunun sadece ve sadece Xbox platformuna ozel olmasiyla cok uzulmustum ama uzuntum yersizmiş cunki videolarina baktigimda o zamanlar ne les bi oyun olduğu ve buyuk bir potansiyelin nasil harcandigini gordum ama her zaman da acaba su an ciksa dinazor cagi nasil resmedilirdi , su an ki cihazlarin gücüyle nasil gorunurdu hep merak etmişimdir.

    Capcom oyunun cikmasi için sart olarak oyuncular isterse demiş de isteyip istemediğimizi nasil gostericez ki yada onlar nasil anlayacak ? bana ustun koru verilmiş yada atilmis bir cevap twit gibi geldi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Yeni oyun yapmasınlar fps kameralı saçma sapan bir şey yaparlar yine. Yapıyorlarsa eski oyunlara remake yapsınlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyuncular zaten istiyor neyin kafasını yaşıyorsunuz.

    Yalnız yeni geliştirilecek bir Dino Crisis oyunu büyük olasılıkla korku yerine aksiyon türünde olacaktır. Eskisi gibi korku oyunlarına çok ciddi bir ilgi yok.
  • özellikle Dino Crisis 2'yi en az 10 defa bitirdim. herdefasında çok keyif aldığım bir oyundu. geri dönmesini isterim açıkçası.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir sey ortaya çıkmadan heycan yapmak boşuna. Daha Resident Evil 2 remake bekliyoruz. Bos lafa karnımız tok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Re 2 Remake neden bu kadar uzun sürdü çok merak ediyorum. Oyunla ilgili hiçbir yeni açıklama yok. Capcom'un böylesine potansiyeli olan bir projeyi sallamasını anlamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sage Djavul

    Re 2 Remake neden bu kadar uzun sürdü çok merak ediyorum. Oyunla ilgili hiçbir yeni açıklama yok. Capcom'un böylesine potansiyeli olan bir projeyi sallamasını anlamıyorum.

    Ihtimal az kaynak ayırdılar. Sonucta satış potansiyeli belli bu tür oyunların. Fan yapımı başladı zaten proje, ellerinden aldılar. Yoksa niyetleri oldugunu sanmıyorum 2 remake için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük olasılıkla durum aynen dediğin gibi valla böyle giderse iptal haberi bile gelirse artık şaşırmam.
  • Capcom kendi markalarının değerini ve oyuncuların ne istediğini kesinlikle bilmiyor. Street Fighter V, Sony anlaşmasaydı çıkarmayacaktır dediler ki bu ne saçmalık en büyük dövüş oyunu serisinden bir tanesi milyonlarca hayranı var ama onu bile Sony olmasa çıkartmayacaklarmış. Eski RE oyunlarının remake'ini yapınca ve çok satınca şaşırıp teşekkür videosu çekmişlerdi. Eski RE'lerin çok satacağını Capcom dışında herkes biliyordu zaten.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Capcom garip bir yolda gidiyor ayrıca büyük olasılıkla ekonomik olarakta iyi değiller. SF V'de Sony'nin destekleri ile oyunu çıkardılar. Son zamanlarda ise duyurulma ihtimali olan DmC 5'dede Sony'nin desteklerinin olduğu yönünde söylentiler var. Capcom ne zaman destek almadan oyun çıkaramaz hale geldi. Elindeki markalar hep yüksek potansiyeli olan markalar ama destek olmazsa yapamayacak durumdalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.