Şimdi Ara

Apple özür diledi, Pil değişimi sürprizi | Mobilite, mobil teknoloji programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    2017'i kapatırken Apple'ın hız düşürme skandalı mobil dünyanın en çok konuşulan ve en önemli konularından biri oldu. Kullanıcıların bilgisi dışında pili koruma bahanesi ile hız düşürme politikası açığa çıkan firma tepkilere dayanamayıp özür mesajı yayınladı.
     
    Pil değişim fiyatlarında ise ciddi indirime giden Apple'ı bu hamleler kurtarır mı bilinmez ama hem ülkemizde hem de yurt dışında açılan davalar 2018'de de bu skandalın konuşulma nedenleri arasında yer alacak gibi görünüyor.
     
    2017 bizler için çok çalıştığımız ama sizlerin de desteği ile çalışmalarımızın karşılığını fazlasıyla bulduğumuz bir yıl oldu. Umarız 2018'de bütün dilekleriniz gerçek olur. 







  • Valla 50 lira bile etmeyecek pilleri indirimle 200 tlye sattıkları için teşekkür ederiz. Sonuna kadar apple



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qooqie -- 31 Aralık 2017; 18:13:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar krizi yine napıp edip kendilerine çevirir para kazanacaklar

  • Pil değişince hızlanacak ama yine eskidi mı yine yavaslayacak. Yani o yazılımı telefonlardan çıkartıyorlar uyniklar. Gün gelecek ipon x in de başına gelecek.

  • Samsung pil patlamalarıyla gündeme gelmiş ve özür dilemişti sıra sana da gelecekti apple hiç bir firma 4 4 lük değildir..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tiCCky kullanıcısına yanıt
    Sence Ekrem 73 Samsung a yaptığını Apple a yaparım? Hani her Samsung haberine note 7 faciası diye başlıyordu........







    Samsung milletin parasını tam olarak geri ödedi. Apple yaptığını kimseye haber vermeden gizli yaptı hadi yakayı ele verdi bari pil ı bedava değiş olmaz ucuza veriyoruz diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsli61 -- 31 Aralık 2017; 18:55:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "pil değişimi için 70 dolar iken de kâr ederken 20 dolarken de kâr ediliyorsa..."

    yazacak bir şey bulamadım.

  • Pil ile alakası yok güncelledikten sonra yavaşlıyor o pil 5 dk da mı performansını yitiriyor geçsinler bu işleri. Pili değiştirenler psikolojik olarak hızlandıgını hissedecekler. Azıcık donanım bilgisi olanlar yemez bu numarayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralel ithalat cihazlardan uzak durulmasındaki en büyük etken Teknik Servis sorunu ...

    ''Delta'' kaliteden hizmetten yoksun bir servis ülkemiz pazarındaki paralel ithalat cihazların %90 dan fazlasına teknik servis hizmeti sağladığı sürece çoğu kişi paralel ithalat cihaz almaktan uzak durmaya devam eder ...

    2017 nin son gününde özelikle mobil cihaz noktasında Paralel ithalattan cihaz almış kişiler için duam şudur Allah kimseyi Delta Servis in eline bırakmasın.


    ikinci konuda Qualcomm un yeni SoC leri hakkında Mesut un dediği gibi Snap 652 yi hangi cihazda gördük (operatör cihazı Vodafone Smart Pro 7 Sadece Alcatel'in ülkemize getirmediği idol 4s in aynısı) yada Snap 660 şuan için sadece paralel ithalat ile gelen Xiaomi Mi Note 3 te mevcut ... Snap 670 çok güzel gözüküyorda yine sonu 652/653/660 ın hazin sonuna erişecekti.

    bu orta seviyede GM gibi yerelleşmiş üreticiler anca tepe seviyede satmayı planladıkları cihazlarına 660/670 gibi SoC leri konumlandırırlar ise popülerlik noktasında tepeye otururlar ki General Mobile ın Android One cihazları birçok yurtdışı ülkesinde de satılmakta.

    Android güncellemeleri konusunda Google ın yapması gereken bir sürüm çıkardı mı örneğin x.0 betadan çıktı Pixel serisi cihazlar ile geldi yada Ağustos içerisinde çıktı ilk başta x.0 ı zorunlu tutmayacak isteyen üretici x.0 yüklü olarak kutudan çıkaracak ama x.0 ın hatalarından arındırılmış ufak tefek yeni özellik eklenmiş x.1 sürümü Aralık döneminde yani yılın son aylarında çıktı mı yeni yılda sadece x.1 yüklü cihaz kutudan çıkacak diye zorunlu tutması gerekli ancak bu şekilde Android dünyasında bulunan bölünmüşlük önlenir.
    ve hala üreticiler 8.1 lanse edilmiş va dağıtılmış olmasına rağmen x.0 lı cihaz çıkarabiliyor bknz Xiaomi Mi A1 yahu x.0 lı sürüm geçti gitti uğraşma x.1 li sürüm için efor sarfet çok mu zor





  • "Ama epıl stabil"

  • Sürpriz !!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında dışardan bakınca iyi bir "pil satma oyunu" gibi duruyor ha. Düşünsene; önce pili eski olanları yavaşlattığını açıklayacaksın. Sonra pil değişimiyle telefonların hızlanacağı imajını vereceksin -ki buda ne derece doğru tartışılır-. En son olarakta pil fiyatlarında damping.. Ohh.. Yani Apple bu işe böyle bi niyetle girmiş olsa hiç şaşırmam. Zaten kitle sadık.. E o zaman...

  • pili değişince telefon hızlanacak mı?
    hızalanacağını sanmıyorum.
    4 yıl iphone kullandım. güncelleme ile telefon yavaşlıyo diyordum.
    millet senin telefonun bozulmuş diyordu. noldu şimdi?

  • Bitik pille benchmark alıp

    Yeni pillede denemek lazım.

    Bana kalırsa pille va alakası yok

    Alalen eski telefonları eskitiyor pil mil hikaye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tiCCky

    Samsung pil patlamalarıyla gündeme gelmiş ve özür dilemişti sıra sana da gelecekti apple hiç bir firma 4 4 lük değildir..

    Samsung bozuk note 7leri parasını verip geri aldı ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanın bu olaydan sonra apple store a gidip pil değiştirmesi zoruna gider. 6s ilk iphone umdu görünüşe göre de son iphone olcak benim için. Güzel telefon gerçekten ama samsung kullanırken hep o deneyimlemek istediğim merak ettğim stabil cihazı bulamadım 6s i alınca. Androidden sonra farklı bir deneyimdi ve güzeldi ama apple ın da bi standardı kalmamış gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saçma bir çözüm.

    bir arkadasın dediği gibi pili degil kodları değiştirip telefonları varsayılan ayarlarına geri döndürsünler..
    bir yazılım güncellemesine bakar.. ama yapar mı hayır .. çünkü pil satmak daha karlı... iPhone kullanıyorum ama bu son olaylarla iyice soğudum

  • şu tarz programları çok seviyorum daha sık gelse sıkılmadan izlerim herhalde .
  • Iphone 6 kullanıyorum. Pil ile alakası yok, yeni batarya aldım ama stabilite namına hiçbirşey kalmadı. Böyle olacaksa android ile hiçbir farkı kalmaz. Sonuçta kendi donanımına kendi yazılımını yazıyor Apple, eskiden rock solid denirdi ama şimdi berbat bir durumda. Ne stabilite kaldı ne de hız

  • Youtube’a ekleyecek misiniz videoyu? Biz iphone kullanıcıları telefona videoyu indirmesi için illa youtube gerekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.