Minimum: CPU: Intel Pentium 4 3GHz RAM: 512MB (Windows XP), 1GB (Windows Vista) VGA: GeForce 6600 with 256MB of VRAM (SM3 Required) HDD: 8GB Free OS: Windows XP MONITOR: Resolution at least 640x480
Recommended: CPU: Intel Core 2 Duo RAM: 1GB (Windows XP), (2GB pre Windows Vista) VGA: GeForce 8600 with 512MB of VRAM HDD: 8GB Free OS: Windows Vista MONITOR: Resolution 1280x720
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinky_Demon -- 9 Temmuz 2008; 9:32:58 >
işte bu!!! diğer konsollardan pc'ye gelmesini istediğim en çok beklediğim oyun peki çıkış tarihi bellimi bari dmc -3 den farklı bir grafik olsa. dmc 3 de klavyeden oynamaya alışmıştım kontrollerde aynı olsun baba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lpark -- 21 Mart 2007; 15:27:00 >
Haber için saol pinky ama benim bu dmc 3 ile bi sorununm var oyun çok ama çok zor geldi bana.. Bu başlarken Gold ve Yellow ne oluyor onu anlamadım ben mi zor açtım oyunu ben dmc 3 ü sırf bossları yenemedigimden sildim..
sen hangi konsolda oyndın yani pc mi ...ben pc de oynadım dostum ve çok zor du ama yinede bi şekilde geçebiliyorsun...öyle ki oyunun en sonunda kardeşin le mavi olanı adını unuttum.kapışıyorsun çok zordu bende çok kolay bir yol buldum...
öküzler gibi beklediğim müptelası olduğum, oynadığım en sağlam senaryo, karakterin bulunduğu oyun. gerçi Dante 4. oyunda olmayacakmış ama yeni karakterede aşık oluruz sorun değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TµGy -- 20 Mart 2007; 20:15:12 >