Hayır yok diye biliyorumm.. Dmc Yi diğer oyunlardan ayıran özellik zaten mausesiz süper bir action oyunu olması..
Bu arada ben o yazıyı çokk önce yazmıştım o zaman oynamayı bilmiyodum... Oyunu adam gibi oynadım bitirdim ve böyle bir şaheser oyunun kaçmıyacağını anladım.. Kısaca süper bir oyun..
Kardeş sana kısaca bu oyunu oyna bitir harika bi oyun derim.. Hikayesi yeter.. Sonra oyunu bitirince yaslan arkana 4. oyunu bekle
Açıkça söylemek gerekirse hiç dmc oynamadım hatta 2007 ortalarına kadar hiçte duymamıştım.Nasıl oldu bilmiyorum, şu sıralar dmc3 ü arıyordum ve bit-soup beni duymuş gibi bugün dmc3 special edition sundu.Tabi çekiyoruz okuduğum yorumlara göre oyun süper, izlediğim videolara görede.Özellikle boss lara bittim, boss dediğin böyle olur tam ekran
Hayır yok diye biliyorumm.. Dmc Yi diğer oyunlardan ayıran özellik zaten mausesiz süper bir action oyunu olması..
Bu arada ben o yazıyı çokk önce yazmıştım o zaman oynamayı bilmiyodum... Oyunu adam gibi oynadım bitirdim ve böyle bir şaheser oyunun kaçmıyacağını anladım.. Kısaca süper bir oyun..
Kardeş sana kısaca bu oyunu oyna bitir harika bi oyun derim.. Hikayesi yeter.. Sonra oyunu bitirince yaslan arkana 4. oyunu bekle
ayıpsın tüm seriyi bitirdim kardesim ben tam bir dmc kolik im benim kadar bu oyunu kimse sevemez söyliyim gerisi hikaye benim için dmc var öteki oyunlari can sıkıntısından oynuyorum :D
ayıpsın tüm seriyi bitirdim kardesim ben tam bir dmc kolik im benim kadar bu oyunu kimse sevemez söyliyim gerisi hikaye benim için dmc var öteki oyunlari can sıkıntısından oynuyorum :D
Öyleyse kardes 4. oyunun konusunu Türkçe bir açıklayıver Bu oyun oynanış şekli ve konusuyla ünlü biliyorsun
Dante* ne işin var dmc'ile god of war varken yahu.Abartmayın bu oyunu o kadar canıım.Madem tüm seriyi bitirdin ps2'n de vardı,salla sen dmc'yi;boş oyun.