abi hiç bir oyun degilde bu oyun için sırf 200 ytl 8600gt ye bayıldım... crysis felan hikaye benim için bu oyunun yanında. ilk cıkan dmc yı ps2 de oynamıştım ozamanlar inanılmaz bir oyundu.malesef 2 si ve 3 ü aynı grafiklerle geldi ama şimdi 4 ile işler degişti...off offf hadiiii bu oyun için ps3 alacaktım ama pc ye cıkması beni ekrankartı degişimine götürdü...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes4 hamachi -- 1 Kasım 2007; 15:39:12 >
Danteme bak be zaten süper karizmaydı şimdi iyice coşmus karşimm
eee kardeş bu dante coşacak tabi yeri gelince combosunuda yapicak :D karizmasinida sergiliyecek ortaya adamin adi dante komamişlar boşuna demi vergil nerdee dante niRdee :D
abi hiç bir oyun degilde bu oyun için sırf 200 ytl 8600gt ye bayıldım... crysis felan hikaye benim için bu oyunun yanında. ilk cıkan dmc yı ps2 de oynamıştım ozamanlar inanılmaz bir oyundu.malesef 2 si ve 3 ü aynı grafiklerle geldi ama şimdi 4 ile işler degişti...off offf hadiiii bu oyun için ps3 alacaktım ama pc ye cıkması beni ekrankartı degişimine götürdü...
Aynen katılıyorum dostum bu oyunu oynamayan cok sey kaybeder. Bir oyunda aksiyon,komedi,dram,adrenalin,karizma..vs hepsimi olurya benim oynadıgım en guzel oyun bu
hani nerde? daha 28 şubatada çok var offf ss'ler olayı bitirdi zaten,hasta oldum oyuna 2008 yılı çok eğlenceli geçicek bunun yanı sıra bir yığın fıstık gibi oyun çıkıcak @pinky bu ve diğer haberlerin için teşekkürler