Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Devil May Cry 4

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> Cevap: Devil May Cry 4 Sayfa: <<   < önceki  26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bonser24

12 Haziran 2008; 12:58:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

işte buda farklı görüş açısından..napacam burda..

Ekteki dosya (1)
evohan

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 13:09:20 

yav daha önceki kapılara nasıl girdinse bunada öyle gircen işte..

yok olmuyorsa bug yapıyor belkide senin demo ama sanmıyorum

Gameplay Now
ASSAİN CREED , CRYSİS WH. , ALONE İN TEH DARK 5 , COH : OF , STALKER : CS
Reloaded: MİRRORS EDGE
with GTX 260@ 730/1465/2400 ( full detail )
bonser24

12 Haziran 2008; 13:14:07 

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

yav daha önceki kapılara nasıl girdinse bunada öyle gircen işte..

yok olmuyorsa bug yapıyor belkide senin demo ama sanmıyorum

yaa anlamadım kaç çeşit demo varki piyasada..benim için geçmek problem değil ama sadece işi inada vurdum..bu arada başka kapılar varmiki oyunda..beyaz yaratıkları öldürdükten sonra(ki baya kez öldürdüm ) kırmızılı yer patlıyor..işte kapıya doğru gidiyorum..kapının önünde bütün tuşlara bastım gene olmadı..zıplama,kaplan pençesi,.....sadece şu sondaki ateşli yaratığı merak ettim..neyse artık bizde tam sürümünü alırız..
evohan

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 13:18:01 

kardeş demoda iki oyun var seçiyorsun ya başta bitanesi o karlı yerin öncesinde geçiyor orda baya bir kapıya giriyorsun mesela..

bu arada uğraş biraz o berial ile dövüş demonun en zevkli kısmı orası bendeki devil konulunu kullandığım tuşla açılıyor ama iyce yanaş kapıya biraz yön falan ver adama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Haziran 2008; 13:17:14 >

Gameplay Now
ASSAİN CREED , CRYSİS WH. , ALONE İN TEH DARK 5 , COH : OF , STALKER : CS
Reloaded: MİRRORS EDGE
with GTX 260@ 730/1465/2400 ( full detail )
[DMC]

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 13:20:52 

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

işte burası..çıldıracam..

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

yaw o kapiyin tam ortasina gel ve "L" BAS !

[DMC]

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 13:44:35 

ah sorunlar bitmiyor ki

bu BOSS'u olduremedim

atesi sondugu zaman ne yapmam lazim ??

Arsenic

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 14:04:38 

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

ah sorunlar bitmiyor ki

bu BOSS'u olduremedim

Yahu sen DMC3ü bitirmiş biri olarak zorlanmaman lazım.
Neyse yukarıda anlatmıştım tekrar yazayım ateşi sönünce tam önüne gel zıpla ve şeytan kolunu kullan ama başka tuşa basmadan sadece elini kullandığı tuşa basılı tut, bu şekilde Berialin kafasını tutup yere çakacak sonra bu kez zıplamadan tekrar şeytan kolunu kullan şimdi Beriale yumruk atacak ve Berial ekranın diğer tarafına uçacak sonra tekrar alevlenecek ama ekranın diğer tarafında olduğundan etkilenmeyeceksin tekrar ateşini söndür aynı şeyleri yap bu kadar. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 12 Haziran 2008; 14:03:28 >

PlayStation 3 60GB PAL Piano Black / XBOX360 Pal Arcade Pack Falcon / PS2 Slim Black
Samsung 225BW 22" LCD / MSI - NX8800GT-T2D512E OC / Quad Q6600 / Thermaltake Kandalf / Enermax Infinity 720W
Arsenic

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 14:08:45 

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

işte burası..çıldıracam..

Yaa burası şatonun kapısı değilmi? Şato demoda varmıki? Oyunu oynayalı çok oldu tam hatırlayamıyorum şimdi ama o yaratıkları öldürünce dümdüz gidiyoruz Berial çıkıyor diye hatırlıyorum. Yeni oynayan arkadaşlar yerdımcı olursa daha iyi olur. Tam ters tarafa bir gitmeyi dene.

PlayStation 3 60GB PAL Piano Black / XBOX360 Pal Arcade Pack Falcon / PS2 Slim Black
Samsung 225BW 22" LCD / MSI - NX8800GT-T2D512E OC / Quad Q6600 / Thermaltake Kandalf / Enermax Infinity 720W
[DMC]

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 14:30:12 

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

ah sorunlar bitmiyor ki

bu BOSS'u olduremedim

Neyse yukarıda anlatmıştım tekrar yazayım ateşi sönünce tam önüne gel zıpla ve şeytan kolunu kullan ama başka tuşa basmadan sadece elini kullandığı tuşa basılı tut, bu şekilde Berialin kafasını tutup yere çakacak sonra bu kez zıplamadan tekrar şeytan kolunu kullan şimdi Beriale yumruk atacak ve Berial ekranın diğer tarafına uçacak sonra tekrar alevlenecek ama ekranın diğer tarafında olduğundan etkilenmeyeceksin tekrar ateşini söndür aynı şeyleri yap bu kadar. Kolay gelsin.

daha alisamadim
DMC4'te

Arsenic

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 14:58:24 

quote:

quote:

quote:

ah sorunlar bitmiyor ki

bu BOSS'u olduremedim

daha alisamadim
DMC4'te

Alışırsın DMC3e göre çok daha kolay olmuş oyun.

Butterfly Effect

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008; 13:28:13 

quote:

Alışırsın DMC3e göre çok daha kolay olmuş oyun.

Acayip kolay olmuş.Berial'de biraz zorlandım ama 3. seferde o da yerde.
Bir öneri: kılıcını döndürmeden önce Grim Grip yaparak kafasına çıkın böylece vuramaz.

Illidan Stormrage -The Betrayer-

Imprisoned for ten thousand years. Banished from my own homeland. And now you dare enter my realm? You are not prepared. You are not prepared!

pes4 hamachi

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008; 13:32:36 

quote:

ah sorunlar bitmiyor ki

bu BOSS'u olduremedim

BU CANAVARIN ATEŞİ SÖNDÜGÜ ZAMan kafasına zıplayıp wolwerin pençelerini kulandıgınız zamn güzel hareketler yapıyor

Dual Core E2160 1800mhz@3.2 mhz günlük - Gigabyte P35-DS3L - 2gb kingston DualDDR2 800mhz@1066mhz 5-5-5-17 samsung 180GB GSata2 8mb Buffer - 20.01 '' İNCA lcd monitör -SKY STAR 2-coolmaster 390 watt PSU
- Philips DVD-RW -PC APARATLI ORJ. SONY DUAL SHOCLK 2
SPARKLE 8800gt coolpipe3 (725-2025) NETİM SINIRSIZ HD FİLİM İZTİYORUM DİYORSANIZ BANA PM ATIN
[DMC]