Berial i yanlış kesiyomuşum ya kafasına çıkınca sadece kılıca basmak yetiyomuş iblisin kafasına komba yapacam diye meğersem bikere vurup düşüyomuşum ben.. halletim keratayı gerçi okadar kestik kaçtı gitti şerefsiz
Kaçtı gitti çünkü oyunda Berial ile iki kez daha dövüşeceksin (her boss ile durum böyle). Bossların hakkından Dante geliyor Nero elinden kaçırıyor hep.
Fark Var... Senine İyi Arasında Büyük Bir Fark Var... Benimle Senin Aranda Kocaman Bir Fark Var... Kötüyle Benim Aramda İrice Bir Fark Var... İyiyle Kötü Arasında Duran !
Bende Beriali bir türlü yenemedim yaa.Nedir bunun olayı ?
İlk başta etrafından dolan önden birşey yapamazsın, yanından veya arkasından zıplayarak kılıçla saydır, canı yarıya gelip afallayınca önüne gel zıplayıp devil armla kafasından tut yere çak sonra tekrar devil armı bu kez zıplamadan kullan, beriale yumruk atacak ve berial ekranın diğer tarafına kadar uçacak, sonra tekrar alevlenecek ama ekranın diğer tarafında olacağından fazla etkilenmeyeceksin sonrasında aynı şeyleri ikinci kez yaparak kolaylıkla beriali yenebilirsin. Ben bu şekilde normal zorlukta neredeyse can keybetmeden beriali geçiyorum.
Berial i yanlış kesiyomuşum ya kafasına çıkınca sadece kılıca basmak yetiyomuş iblisin kafasına komba yapacam diye meğersem bikere vurup düşüyomuşum ben.. halletim keratayı gerçi okadar kestik kaçtı gitti şerefsiz
Kaçtı gitti çünkü oyunda Berial ile iki kez daha dövüşeceksin (her boss ile durum böyle). Bossların hakkından Dante geliyor Nero elinden kaçırıyor hep.
vay hıyarto nero neyse full sürümü bekleyecez artık bizde berial le ikinci karşılaşma için
vay vay vay diyorum sonunda demoyu indirip oynama şansım oldu ben en fazla lost planet kalitesinde birşey bekliyordum bir de ne göreyim oyun bir şaheser (şansa bir kaç comboda yaptım ) hele sesler bitirdi beni inanılmaz havaya sokuyor. çoğu oyunda bu tok sesi alamıyorum. 5+1 veya üstü ses sistemi kesinlikle öneririm. kimse önyargılı olmasın derim türe benim gibi uzak olanlar en azından demoyu bir deneyin derim kesinlikle full unu bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksmoke -- 7 Haziran 2008; 20:27:07 >
oyun çok akıcı ve gaz ayrıca görsel açıdan da çok sağlam .. bu nedenle oyun un türünden hoşlanmamak diye bişey olmaz bence video-pc oyunlarından hoşlanan herkez için biçilmiş kaftan bir oyun
tabi tüm bu özellikleri oyunun tümünede yaymış olduklarını varsayıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Haziran 2008; 20:42:10 >