Şimdi Ara

Çinli Geely bu kez Volvo'nun kamyon bölümüne 3.3 milyar dolarlık yatırım yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Volvo Cars'ın sahibi Çinli Geely Holding, Volvo'nun kamyon bölümü Volvo Trucks'ın mevcut piyasa değeri 3.3 milyar dolar olan %8.2'lik hissesini satın aldı. Reuters'in haberine göre Cevian Capital, Volvo Trucks'ın %8.2 hissesini Geely Holding'e satmayı kabul etti ancak her iki şirket de işlemin ne kadar ücret karşılığında gerçekleştiğini açıklamadı.

     

    Ayrıca Bkz.Volkswagen e-Golf üretim kapasitesi iki katına çıkacak
    Anlaşma, Geely Holding'i Volvo Trucks'ın en büyük hissedarı yaparken %15.6 oy hakkıyla, %22.8'lik hakkı bulunan İsveçli yatırım şirketi Industrivarden'in ardından söz sahibi ikinci şirket haline getirdi.

     


    Geely, Volvo'yu Ford'dan 1.8 milyar dolara satın almıştı


    Geely Holding Yönetim Kurulu Başkanı Li Shufu, Çarşamba günü yaptığı açıklamada "Volvo Car Group ile edindiğimiz deneyimler ışığında, gurur verici İskandinav tarihini ve kültürünü, AB Volvo'nun önde gelen pazar konumunu, çığır açan teknolojilerini ve çevresel yetenekleri tanıyor ve değer veriyoruz" dedi.

     

    Geely Holding, 2010 yılında Volvo Car Group'u Amerikan otomotiv devi Ford'dan 1.8 milyar dolar karşılığında satın almıştı. Çinli şirket iki Volvo markasını birleştirme gibi bir planının olmadığını da söyledi.







  • Adamlar uyanık potansiyeli olan bir markayı güzel bir fiyata kapatı potansiyelini tekrar ortaya çıkardılar helal olsun satın almalar böyle olmalı markayı yok etmede markanın özüne karışmadan geleneklerine karışmadan yönettikleri için şu an Volvo eskisi çok güzel arabalar yapıyor ama Ford ne yaptı ben sana malzeme gondercem bir kaynak vericem para olarak sen onla benim istediğim tipte bir araba yapicaksın ama olmadı volvonun karakterini bozdular markanın değerini baya düşürdüler ama gellu elin cinlisi dedigimiz adamlar aldı markayı tekrardan şahlandırdı ve markanın su an ki durumu ortada araç modelleri ortada.

  • gelly en iyi cinli arac ureticisi oldugunu dusunuyorum. binme firsati buldum ve 17 binlik bir arac, ayni emsali megane 'a bakarsak 40 binden basliyor. crash testlerde nispeten guzel sonuc elde etmis.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GkhnAkyolTr

    Adamlar uyanık potansiyeli olan bir markayı güzel bir fiyata kapatı potansiyelini tekrar ortaya çıkardılar helal olsun satın almalar böyle olmalı markayı yok etmede markanın özüne karışmadan geleneklerine karışmadan yönettikleri için şu an Volvo eskisi çok güzel arabalar yapıyor ama Ford ne yaptı ben sana malzeme gondercem bir kaynak vericem para olarak sen onla benim istediğim tipte bir araba yapicaksın ama olmadı volvonun karakterini bozdular markanın değerini baya düşürdüler ama gellu elin cinlisi dedigimiz adamlar aldı markayı tekrardan şahlandırdı ve markanın su an ki durumu ortada araç modelleri ortada.

    Elin çinlisi dediğimiz ezikleme bizim millete özgü bir olay sanırım. Bu devirde çini ezikleyen adamın aklından şüphe etmek lazım. Markalar yanında bilimsel atılımlarda bile uçtu gitti adamlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10ff

    gelly en iyi cinli arac ureticisi oldugunu dusunuyorum. binme firsati buldum ve 17 binlik bir arac, ayni emsali megane 'a bakarsak 40 binden basliyor. crash testlerde nispeten guzel sonuc elde etmis.

    Bende 1 yıl echo comfort modeline bindim 10 bin tl ye aldım herkes elinde kalır sana gardaş olur dediler 3 haftada 15 e sattım. Iyımiydi değildi ama doğan şahin alacağıma onu aldım bindim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle dostum adamlar süper güç olma yolunda emin adımlarla yürüyor hakir görmüyceksin bak adamlar ne durumda malesef bizim insanımız öyle elin cinlisi diyordu ama şimdi onların teknoloji onların üretimi cihazları dört gözle bekleyip satın alıyorlar. Devran değişti artık çin çok farklı bı yere doğru gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.