Şimdi Ara

Oppo, 6 inç ekran ve 20 MP ön kameralı A75 ve A75s modellerini piyasaya sürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi Oppo, son derece kaliteli selfie kameralarıyla donatılmış orta sınıf A75 serisini tanıttı. Çinli şirket bundan birkaç ay önce selfie uzmanı Oppo F5'i piyasaya sürmüştü. Şimdi ise Oppo A75 ve Oppo A75s olarak adlandırılan kamera merkezli yeni bir çift akıllı telefon çıkardı.

     

    Ayrıca Bkz.Gizli kripto para madenciliği Facebook Messenger'a sıçradı
    Oppo F5, yapay zeka teknolojisi kullanarak mükemmel selfie'ler çekebilen f/2.0 diyafram açıklığına sahip 20MP ön kamera ile gelmişti. Yeni cihazlar da aynı ön kamerayla güçlendirilmiş. Oppo A75 ve A75s modellerinin her ikisi de teknik özellik bakımından aynı özelliklere sahip. Her iki akıllı telefon arasındaki en büyük farkın depolama alanı olduğunu belirtelim. A75 varyantında 32GB, A75s de ise 64GB'lık dahili depolama alanı bulunuyor.

     


    Her iki cihazda da 2160x1080 piksel Full HD+ çözünürlüğüne sahip 6 inçlik bir ekran var. MediaTek Helio P23 (MT6763T) yonga setiyle güçlendirilen A75 serisi 4 GB RAM ile çalışıyor. Kameraya geldiğimizde, OPPO A75 varyantlarının arka tarafından 16MP kamera yer aldığını görüyoruz.

     

    Oppo A75 ve A75s modellerinin fiyatları ne kadar?


    Cihazlardaki 20MP'lik ön kamera AI (yapay zeka) yüz tanıma özelliğiyle oldukça etkileyici selfie'ler çekebiliyor. Ön kamera sensörü ayrıca Apple'ın Face ID özelliği kadar hızlı ancak o derece güvenli olmayan yüz tanımayla kilit açma özelliğine de olanak sağlıyor.

     


    A75 ve A75s, Android 7.1 Nougat sürümüyle gelirken telefonlardaki arayüzün Color OS 3.0'ı temel aldığını belirtelim. Cihazlarda 3.200 mAh kapasiteli bir pil ve arka panele yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısı da var. Oppo A75 ve A75s siyah ve altın renk seçenekleriyle sunuluyor.

     

    Fiyatlara baktığımızda A75 varyantının tüketicilere 365 dolar, A75s modelinin ise 400 dolara mal olacağını görüyoruz. Cihazlar şu an için Tayvan'da satışa sunulsa da çok yakında gelişmekte olan diğer pazarlara da gelmesi bekleniyor.
     



  • Oppo'nun fiyata bak şaka gibi :D

  • Ulan adam snapdrogon mi7 yi 400 den çıkaracak sana noluyor oppoooo

  • oppala oldumu şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.