Şimdi Ara

Anket: 2017 yılının en iyi mobil oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2017 yılında mobil içerik mağazalarına farklı kategorilerde birçok yeni oyun eklendi. Kimisi grafik kalitesi ile öne çıkan oyunlardan kimisi de çoklu oyuncu yetenekleri ile kitleleri peşinden sürüklemeyi başardı. Bu oyunlardan dikkat çekici olanlarını sizler için bir araya getirmeye çalıştık. Not: Listemizi hazırlarken oyunların özellikle bu yıl içerisinde çıkış yapmış olmasını ve popülerliğini baz alarak oluşturduk.
     
    Yazımızın devamında yer alan ankette oy kullanarak sizin için en iyisi olduğunu düşündüğünüz mobil oyuna karar verebilirsiniz. Sizin seçiminiz olan oyun listede yoksa yorumlarınızda belirterek listeye girmesini sağlamanız mümkün. Şimdi gelin oylarınızla yılın en iyi mobil oyununa siz karar verin.
     

    Monument Valley 2

     
     
     
    Büyüleyici bir mimari boyunca yolculuğa çıkarken anne ve çocuğuna rehberlik ettiğiniz oyun, gizemli ve hareketli mimarisiyle birlikte oyuncuyu adeta bir bulmacanın içine çekmeyi başarıyor. Türkçe dil desteği de bulunan oyunu Google Play Store ve App Store üzerinden 17,99 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.
     

    Rules of Survival 

     
     
     
    Rules of Survival, Playerunknown's Battlegrounds'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Uçaktan ıssız bir adaya düşen 120 silahsız oyuncu arasından birisi olacağınız oyunda, tek başınıza veya 4 kişiye kadar küçük bir takım kurarak hayatta kalma mücadelesi vermeniz isteniyor. Oyunu ücretsiz bir şekilde Google Play Store ve App Store üzerinden cihazınıza yükleyebilirsiniz.
     

    Recontact Istanbul:Eyes Of Sky

     
     
     
    Dünyanın ilk sinematografik mobil oyunu olan Eyes of Sky, İstanbul'da geçen interaktif bir polisiye simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunu ücretsiz bir şekilde Google Play Store ve App Store üzerinden edinebilirsiniz.
     

    PES 2018 Pro Evolution Soccer

     
     
     
    Sevilen futbol oyun Pro Evolution Soccer, yıl içerinde iOS ve Android platformları için indirilmeye sunuldu. Yıla damga vuran oyunlardan bir tanesi olan PES 2018 yaklaşık olarak 1.7 GB boyutunda. Oyunu ücretsiz bir şekilde Google Play Store ve App Store üzerinden cihazınıza yükleyebilirsiniz.  
     

    Bridge Constructor Portal

     
     
     
    Diğer köprü inşaatı oyunlarından sıyrılan Bridge Constructor Portal'ın hikayesine göz atacak olursak, gözcü taretleri; asit havuzlarını ve lazer bariyerlerini aşmak, anahtar bulmacalarını çözmek ve test odalarından zarar görmeden geçmek için portallar, itici güç jeli, geri itici jel, fırlatma plakaları, küpler vb. gibi Portal araçlarından yararlanarak çeşitli engelleri geçmeyi amaçlamakta. Türkçe dil desteği de bulunan oyunu, Google Play Store ve App Store üzerinden 17,99 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.
     
     
     







  • Hiç bilmeyenler için WAR ROBOTS

  • hic birini oynamadim diyenler +

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FREE-FIRE rules of survival çöpünden çok çok daha başarılı deneyin derim. Reklam yapmadıkları için kaybediyorlar.

  • Shadow Fight 3 grafikler ve oynanış gayet iyi, özellikle grafik açısından artık değerlendirme krtireri olmalı, real racing asphalt8 vs eskidiler

  • The Room 3 olması gerekirdi bu listede.

  • Gorogoa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaomss

    FREE-FIRE rules of survival çöpünden çok çok daha başarılı deneyin derim. Reklam yapmadıkları için kaybediyorlar.

    Günlük kutu açmak için para biriktiriyordum bir ara ,onlar bile süreli olmuş direk sildim, tamamen vakit kaybı oyun. Bence şunlar her zaman en iyi olacak oyunlar;
    Ace Fishing,Tekken,Mortal kombat,injustice 2 Shadow fight 3, Punch club, This War Of Mine,Titan Quest, Asphalt Xtreme,Motorsport Manager 2
  • Lineage 2 Revolution

  • Survival Royale hepsinden iyi
    https://www.youtube.com/watch?v=EKyXrGKbX7k

  • Tough Jumping 2 yi öneriyorum :) baya sarıyor :D ama baya sinirlendirici.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buse.toughjumping2

  • war commander: roque assault



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 26 Aralık 2017; 22:19:48 >
  • Rules of survival

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel liste ama bazı eksikler var gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arena Of Valor'un bu liste de olmaması çok büyük eksiklik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamparks -- 2 Ocak 2018; 9:34:43 >
  • this war of mine hikayesiyle, kurgusuyla ve oyun mekanikleri ile o listedekilerin toplamından daha iyidir ama tek ve en büyük sıkıntısı herkese hitap etmemesi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dermeister01

    war commander: roque assault

    Pubg den 100 kat daha stabil ve araba giderken aid kullanamamak gibi saçma şeylerde yok şöför hariç herkes kullanabiliyor 3 evden birinde mutlaka güzel silah çıkıyor pubg de hatırlarım 20 ev gezdim tüfek bulamadım adamlar peşimdeydi 3 evde bi tabanca bulamadım 3 4 maç attım alıştım oyuna.
  • Rules of survival Pubg den 100 kat daha stabil ve araba giderken aid kullanamamak gibi saçma şeylerde yok şöför hariç herkes kullanabiliyor 3 evden birinde mutlaka güzel silah çıkıyor 3 4 maç attım alıştım oyuna, pubg de hatırlarım 20 25 ev gezdim tüfek bulamadım adamlar peşimdeydi 3 evde bi tabanca bulamadım.

  • Yerli oyun olması açısından A Word Kelime Oyunu diyorum..

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.