Şimdi Ara

Söylenti: PlayStation Plus Ocak 2018 Ücretsiz PlayStation 4 Oyunları Sızdırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
       PlayStation Plus Ocak 2018 ücretsiz PlayStation 4 oyunları Facebook reklamı aracılığıyla sızdırıldı. Bu reklama göre de, önümüzdeki ay PlayStation Plus abonelerine sunulacak PlayStation 4 oyunları: Batman: The Telltale Series, Deus Ex: Mankind Divided ve That’s You!

Sony Interactive Entertainment henüz PlayStation Plus Ocak 2018 ücretsiz oyunlarını resmi olarak duyurmadı. Çarşamba akşamı duyuracak.

• Bomba oyunlar, bize böyle oyunlarla gel Sony...
  • Umarım Doğrudur baya iyi.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Büyük ihtimal doğru bundan önce verilen oyunları da göz önüne alırsak Square Enix ve Telltale oyunlarıydı bu firmalarla bi Anlaşma yaptıklarını zaten biliyoruz.

• Oha gerçekse yalnız yer yerinden oynar
  • batman iyimiş, mankind vardı ztn bu thats you olayını anlayamadım her hafta var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sean john

batman iyimiş, mankind vardı ztn bu thats you olayını anlayamadım her hafta var

That’s You ilk Playlink oyun ve bu sistemi yaymaya çalışıyorlar Playlink olayına yeni geçildi bunu yaymak içinde her ay veriyorlar.

• Ulan tam PS4 bozulduğu dönemdemi kaliteli oyun vereceğiniz tuttu.. İnşallah 2018'de PS4 aldığımdada böyle devam edersiniz..
  • Oyunlar güzel, bir de oynayıp bitirmediğimiz ve güzel olanlar denk gelse
  • Sizin ağızlarınız neler söylüyorlar!!

• Oyunlar muazzam.

Batman var ama Deus Ex almayı plandığım oyunlar arasındaydı çok iyi olduğu verildiği.
  • İki oyunuda bilmiyorum. Nasıl arkadaşlar iyi midir? Genelde övmüşünüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.