Şimdi Ara

Beğenilerinizin kripto paraya dönüştüğü sosyal ağ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün altından bile daha değerli bir şey varsa o da kullanıcı verileridir. Devasa bir havuz haline gelen kişisel veriler reklamcılık açısından paha biçilemez ve tüm sistem kullanıcı verilerini elde etme üzerine kurulmuş.


     


    Kişisel verilerimiz bu kadar değerli olmasına rağmen karşılığında bir kazancımız yok. Belki internet devleri bunun karşılığında hizmetlerini bedava sunduklarını ileri sürebilirler. Yine de kişisel veriler karşılığında kullanıcılara ücret ödeyen platformlar mevcut.


     


    Paylaş kazan

     


    Henüz hayata geçen Selfllery adındaki sosyal ağ; resim ve video paylaşımını temel alıyor. Kullanıcılar ağda ne kadar aktif olursa ona göre token kazanıyor ve bu tokenleri kripto para birimlerine dönüştürmekte kullanıyor. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarına bağış yapmak da seçenekler arasında.


     


    Kullanıcı platforma bir video veya resim yükledikten sonra bu içeriğin popüler olmasına paralel olarak token kazanıyor. Yani beğeniler, paylaşımlar, yorumlar, görüntülemeler içeriği yukarı taşıyor ve ağda değerli hale getiriyor. Bunlar puan kazandırıyor. Ayrıca kullanıcının katıldığı yarışmalar da etkiili oluyor.


     


    Ayrıca Bkz.Sonic efsanesine Gameloft dokunuşu (Yayınlandı)

    Platform ise en çok beğeni toplayan ve ilgi gören resimleri satarak para kazanıyor. Yani bir nevi kazan-kazan sistemi kurulmuş. Kullanıcılar sisteme kazandırdığı kadar kendisi kazanıyor.


     


    Platform henüz açıldı ve deneme amaçlı kullanıcılarını bekliyor. Platformun gelişmesine katkıda bulunan test kullanıcılarına ekstra token verilecek. İlk kripto para ödüllerinin kullanıcılara sunulması Mart ayını bulacak. Bağış sistemi ve ödül mağazası ise Mayıs ayında hayata geçecek.


     


    İlk aşamada olduğu için kullanıcıların token kazanma oranları şimdilik bilinmiyor ancak tecrübeyle sabit ki bu tür platformlarda dişe dokunur bir gelir elde edebilmek için çok aktif ve ağda da çok popüler kullanıcılardan olmak gerekiyor. 


     







  • Instagram kezbanları bunu beğendi :D

  • Sanal bir et pazarı oluşacak desenize şuna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100000 token de ancak 0,0000001 gibi bir şey verir artık..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kripto para iyice sarpa sarmaya başladı. Benim gözümde ortaya para koymadan para kazanmaya çalışmak tamamen bir hayal.
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    :D

  • sirreddot kullanıcısına yanıt
    Sadece yorumuna istinaden yazıyorum; kripto para mine etmek için kullanılan bilgisayarlar elektrik yani para harcamış olmuyorlar mı? Ayrıca rig kurmak için de hatırı sayılır paralar harcanıp bütçeler oluşturuluyor..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahsettiğim şey sosyal medya üzerinden -haberdeki gibi-, referanslı linklerden, saat başı gir kazan sitelerinden kripto para elde etmeye çalışmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.