Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vodafone ile olan sorunum...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> Vodafone ile olan sorunum... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ömer

19 Mart 2007; 13:25:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Telsim Vodafone ile olan sorunum...

Buyurun;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 16 Nisan 2007; 18:06:55 >

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
Hayata dair ne varsa üzerinde
O dünyanın, başlar yok olmaya...
Kül'dür herkesin payına kalan...
عمروه
Kurumuş deniz kabuklarını alıp canlansınlar diye denize atıyorsun, yaptığın bu sadece...
nebuzaradan

19 Mart 2007; 16:42:09 

Benim size tavsiyem, mutlaka bölge müdürlüğüne gidin ve konuyu hemen çözümleyin. Çünkü en yetkili yer bölge müdürlükleridir. Oradan da yardımcı olamazlarsa hemen savcılığa gidip bu konuda suç duyurusunda bulunun. Ama lütfen acele edin, çünkü kullanmadığınız hatlar nedeniyle savcılıktan çağrı alabilirsiniz. Bununla karşılaşmak istemiyorsanız hemen bu şekilde çözün bu işi. Sorununuzun bir an önce çözümlenmesi dileğiyle. Saygılar.

Ömer

19 Mart 2007; 17:40:42 

quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan
Benim size tavsiyem, mutlaka bölge müdürlüğüne gidin ve konuyu hemen çözümleyin. Çünkü en yetkili yer bölge müdürlükleridir. Oradan da yardımcı olamazlarsa hemen savcılığa gidip bu konuda suç duyurusunda bulunun. Ama lütfen acele edin, çünkü kullanmadığınız hatlar nedeniyle savcılıktan çağrı alabilirsiniz. Bununla karşılaşmak istemiyorsanız hemen bu şekilde çözün bu işi. Sorununuzun bir an önce çözümlenmesi dileğiyle. Saygılar.

Bölge Müdürlüklerinden de yapılamadığını uygulamanın bu şekilde olduğunu ifade ettiler.

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
عمروه
Kurumuş deniz kabuklarını alıp canlansınlar diye denize atıyorsun, yaptığın bu sadece...
Ömer

20 Mart 2007; 12:43:06 

Telsim Vodafone, Vodafone dönüyor değişimi göreceksiniz diye reklâmlar oynuyor.
Bakalım şahsım adıma ben görebilecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 20 Mart 2007; 12:51:21 >

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
عمروه
SKELETER

20 Mart 2007; 13:36:11 

Bence bilakis Vodafone olması Telsim müşteri hizmetlerini ya salaklaştırdı yada çirkefleştirildi. Ne yazıkki son günlerde Vodafone müşteri hizmetlerine bir soru sorulduğunda kafasına buyruk alakasız bir cevap veriyorlar.

Geçen gün bende doğru düzgün tarife yapın artık tarifeleriniz Türk halkına hitap etmiyor dedim. Bana cevap olarak kapsama alanıyla ilgili olan klasik mesajı yollamışlar altına da uzun lafın tarifesinin bilgilerini vermişler. Sanki ben onlardan böyle birşey istedim. Geri cevap yollamasalar daha iyiydi. Nedir bu böyle dalga geçer gibi. Bende cevap olarak önce yollanan mail i iyi okuyun ona göre cevap verin. Azıcık ciddiye alın yollanan mailleri dedim.

Telsim in ilkesiydi yollanan maillere doğru düzgün cevap vermek demekki Vodafone un değil. Vodafone bir an önce kendine çeki düzen vermeli. Zira isterlerse Mars dan çeksinler çirkefleşirlerse kullanmam. Kapitalist dünyada her zaman bir alternatif vardır. Amaçları para kazanmaksa karşısındaki insanı ciddiye alıcak ben bunu bilir bunu söylerim.

Ömer

20 Mart 2007; 14:33:18 

Bekliyorum.
Göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 16 Nisan 2007; 18:07:23 >

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
عمروه
Ömer

20 Mart 2007; 16:52:04 

Aldığım son cevap;

Ben izah edemiyorum sanırım.
Hala fax diyorlar.

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
عمروه
Ömer

20 Mart 2007; 16:54:52 

Bunun üzerine ben de şu şikayeti yazdım, bakalım buna ne diyecekler;

Daha Önce yazdığım 158094 no'lu şikayete istinaden yazıyorum.

Artık yazdıklarımı okumadığınızı çok daha iyi anlıyorum.

Tekrar ifade edeyim; kimlik belgelerimi belgegeçer (fax) ile yollamayacağım. Mecbur değilim. Güvenli bulmuyorum.

Ben ismime ait güncel ve yasal sorumlulukları bana ait hatlarımın numaralarının somut olarak dökümünü talep ediyorum.

Niçin kimlik fotokopimi belgegeçer (fax) ile yollamak zorundayım anlayamıyorum?

Olmazsa valiliklerdeki heyet kurullarına giderek bu diretmenizi yolladığınız elektronik postaları ve burada yazdıklarınızı ek olarak sunarak şikâyette bulunacağım.

Sözleşmemizde buna dair bir anlaşma yok ve ben ismime kayıtlı olan numaraları ve bunların tarifelerinin dökümünü ısrarla talep ediyorum. Abone merkeziniz bu hizmeti veremiyorsa bu benim sorunum değil. Müşteri olarak mağdurum. Tekrar ifade edeyim; kimlik belgelerimi belgegeçer (fax) ile yollamayacağım. Mecbur değilim. Güvenli bulmuyorum.

İlk önce 142 servisinizi anlattınız şimdi de hala fax göndermeniz gerekiyor diyorsunuz.
Aynı ve alakasız şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz.

Sorunun çözümüne dair bir adım dahi yok.

Kimlik fotokopimi fax ile göndermek zorunda değilim. Böyle bir zorunluluğun altına imza atmadım.

Talebin şahsın kendisinden geldiğine emin olmak istiyorsanız arayarak kimlik bilgilerini kayıt altına alınan telefon görüşmesinde teyit edebilirsiniz.

Uygulamanız ve talebiniz yasal değildir.
Valilik olmazsa savcılığa kadar gideceğim.
Nihayetinde yasal sorumluluğu bana ait olan hatlarım hakkında bilgi alamıyorum.
Kimlik bilgilerimi fax ile de yollamak istemiyorum zorunda da değilim. Sözleşmemizde de yer almıyor.

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
عمروه
SKELETER

21 Mart 2007; 15:29:46 

Ya evet harbiden bir garipleştiler sanada aynısını yapmışlar bak. Bir şey soruyosun cevap olarak sizin tarifeniz şu şu fiyattan konuşuyorsunuz. Tarifenin özellikleri şunlar gibi abuk sabuk bir cevap yolluyorlar. Hiç cevap atmasınlar daha iyi yada sadace inceliyoruz diye cevap atın sordukmu hangi tarife nasıldır diye size

Ömer

21 Mart 2007; 18:28:08 

quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER
Ya evet harbiden bir garipleştiler sanada aynısını yapmışlar bak. Bir şey soruyosun cevap olarak sizin tarifeniz şu şu fiyattan konuşuyorsunuz. Tarifenin özellikleri şunlar gibi abuk sabuk bir cevap yolluyorlar. Hiç cevap atmasınlar daha iyi yada sadace inceliyoruz diye cevap atın sordukmu hangi tarife nasıldır diye size

Kimlik fotokopimi fax ile yollamayacağım.
Buna bir çözüm bulacaklar elbette.

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
عمروه
mihl

21 Mart 2007; 20:57:56 

ADAMLAR İSİMLE BAKMIŞLAR VE SENİN İSMİNİN AYNISI OLAN HERKEZİ SAYMIŞLAR. FAXLADIKTAN SONRA ÖĞRENİRSİN GERÇEĞİ

PcKeOS

21 Mart 2007; 22:54:25 

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Kimlik fotokopimi fax ile yollamayacağım.
Buna bir çözüm bulacaklar elbette.

Benzer bir olayı ben Turkcell de yaşadım. Turkcell abone merkezinden yapamadıkları işlem için kimlik bilgilerimi Turkcell'e yolladım. Ayrıca babamın kullandığı Avea hattını kontörlü den faturalıya geçirmek için Avea abone merkezine gittim. Bizim böyle bir yetkimiz yok dediler. Bende Avea müşteri hizmetlerini aradım. Benden bir dilekçe ile birlikte kimlik fotokopimi fax ile yollamamı istediler. Onlara da yolladım.

Zaten kimlik bilgilerimizin bir fotokopisi onlarda ver. Resmi operatör faks numaralarına kimlik bilgilerimi yollamakta bir sakınca bulmuyorum.

Ben bana verdikleri fax numarasının kime ait olduğuna türk telekom'un sitesinden bakıyorum. Operatör ismi yazıyor. Böyle yazdıktan sonra ben bir mahsur görmüyorum.

Windows, Turkcell ve Nokia kısır döngüsünde olmadığım için mutluyum. :)
Ömer

21 Mart 2007; 23:32:14 

Benden kimlik fotokopimi talep edemezler.
Niçin ediyorlar ki?

Bana bunun izahını yapamıyorlar.

Maksat talebin doğruluğunu öğrenmekse kayıt altına alınan telefon görüşmesinde bilgilerimi teyit ettirebilirler pekâlâ.

Buyurun bu da bir Telsim Vodafone sorunu,

Umarım kimlik fotokopimi ve bilgilerimi niçin bu kadar önemsediğimi anlayabilirsiniz bunu okuyunca;

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
عمروه
PcKeOS

21 Mart 2007; 23:56:13 

Başkasının adına kontörlü hat almak ülkemizde çok zor değil. Tanıdık bir bayi var ise oradan rahatlıkla alınabilir. Küçük bayiler buna pek önem vermiyor. Ben böyle şeylere bazen rastlıyorum (Tanıdık bir bayi vardı) ancak burada ayrıntılarına girmem pek doğru olmaz.

Şu bakkaldan bozma bayilerde hat alabilirler. Ben 5 yıl önce Kadıköy den böyle bir bayi den Telsim kontörlü hat aldım. Hattı baya ucuza verdiği için baya kalabalıktı. Girdim kontörlü hat almak istiyorum ama kimliğim yanımda yok dedim, öğrenci kimliği olur mu dedim. (Gerçekten yanımda yoktu) Sorun değil dediler. Form verdiler bir tane onu doldurdum. Altına imza attım ve kimliği gösterdim (doğru düzgün bakmadılar bile) sonra adam o formu telsim'e faksladı. Hattın 1 günde açılır dedi. 1 günde açıldı.

Ayrıca Telsim şu an bile devlet memuruysanız (öğretmen, polis v.s.) devlet memuru kartını gösterdiğinizde size faturalı hat bile veriyor. Adres bilgilerini gösteren bir belge bile istemiyor. Bizzat 6 ay önce bir polis arkadaşa böyle hat aldık. Sahte öğretmen v.b. kimlikleri yapmak çok basit. Zaten doğru düzgün kontrol etmiyorlar. Yani bu şekilde bile sizin üzerinize hat alınabilir.

Bunun dışında tak kullan ve at hattı olan star cep kontörlü hattı vardı bir zamanlar. Ciddi ciddi bakkallar bile bu hattı satıyordu. Bu hattı satmak için bakkalın faks makinesinin olması yeterliydi. Bakkallar hat satarsa böyle olması çok normal.

Bunun dışında kimlik fotokopisini götürdüğünüzde yine size kontörlü hat veriyorlar. Sahte kimlik fotokopisi yapmak benim en fazla 20 dakika mı alır. Saçma sapan yer yer kimlik fotokopisi istiyor. O zaman kimlik fotokopisi de vermeyeceksiniz.

Windows, Turkcell ve Nokia kısır döngüsünde olmadığım için mutluyum. :)
Ömer

22 Mart 2007; 0:34:53