canon a520 makinam var ve makro cekimlerde arka taraf flu olmuyor bu konu hakkınad ne yapmam lazım nasıl bir ayarlama yapmam lazım birde pozlama değer -2 +2 aralığında bu ayarlarla ne zaman oynamamı tavsiye edersiniz son olarakta ustunde P ayarı var bu ne demek AV M TV bunları öğrendim ama P yi bir türlü bulamadım da
canon a520 makinam var ve makro cekimlerde arka taraf flu olmuyor bu konu hakkınad ne yapmam lazım nasıl bir ayarlama yapmam lazım birde pozlama değer -2 +2 aralığında bu ayarlarla ne zaman oynamamı tavsiye edersiniz son olarakta ustunde P ayarı var bu ne demek AV M TV bunları öğrendim ama P yi bir türlü bulamadım da
valla ben bi ayar falan yapmadım. Sadece makroya ayarladım ve çektim arkası flu çıktı.
Eda_fb canon a530 da renk atama gbi ayarları videoda nasıl kullanıyoruz?
ben cewapliim; video çekimine getir>ekrann sağ üstünde sağ sola gidebileceğini gösteren işaret war,onu değiştir>renk atamayı seç>we istediğin rengi atayarak videoda yalnızca o rengi göster
bende hpr817 var oto focus manuel focus macro süper macro infinitive var bakıyorum siz birsürü ayar yapıyosunuz ben anlamıyorum menüsünde çok şey var ama anlayamıyorum mesela stad gibi uzak mesafeleri çekerken karanlık oluyo makroları çok başarılı buluyorum yani süper de diyebilirim ama manuel yapamıyorum 2 çeşit macro seçeneğim var biri yardımcı olabilirmi flashı kapattığımda ufak bi titremede görüntü birbirine giriyo ne yapacağımı şaşırdım stadda ve loş ortamlarda flashı açsam parlıyo kapatsam görüntü birbirine giriyo mesela bu ibrahim akın ne kadar kötü görünüyo neden böle yav bu arada durdukl yere oo çıkan yeri varya zoom yaparken girip çıkıyo yarıda kaldı garantiye verdim yaparlar dimi içindeki mercek kaymış görünüyodu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gosagolen -- 30 Nisan 2007; 11:29:51 >