Şimdi Ara

SIM kart üreticisi Gemalto satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dünyanın en büyük SIM kart üreticisi olarak bilinen Hollandalı Gemalto, güvenlik yazılımları ile de çok başarılı. Bu bakımdan pek çok talibi bulunmaktaydı. Pek çok teklifin ardından Fransız savunma teknolojileri şirketi Thales tarafından satın alındı.


     


    Dünya lideri


     


    2006 yılında Axalto ve Gemplus adında iki farklı şirket olarak kurulan Gemalto, sonrasında birleşerek bugünkü halini almıştı. Zamanla dünyanın en büyük SIM kart üreticisi haline gelen Gemalto, ayrıca güvenlik yazılımları, güvenli kişisel cihazlar, akıllı kartlar, hizmetler gibi pek çok alanda söz sahibiydi.


     


    Ayrıca Bkz.Project Tango tarihe karışıyor

    Daha önce yine bir Fransız teknoloji firması olan Atos hisse başına 46 Avroluk bir teklif yapmıştı ancak reddedilmişti. Fransız Thales ise hisse başına 51 Avro ile toplamda 4.8 milyar Avroluk bir teklif yaptı ve Avrupa’nın en büyük satın alımlarından birisine imza attı.


     


    Bu satın alım ile Thales, dijital güvenlik alanında dünyanın en iyi üç firmasından birisi haline gelecek. Thales’in kendisi de yaklaşık 18 milyar Avroluk bir değere sahipti. Son üç yıldır firma dijital güvenlik alanına toplamda bir milyar Avro yatırım yapmış ve üç firmayı bünyesine katmıştı. 


     







  • Keşke biz alsaydık.
    Ekleme:Thales dünyadaki en büyük silah üreticilerinden biridir.Ve bu alımla teknolojik anlamda kriptolama,vs gibi anlamda turnayı gözünden vurmuştur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37A42C87E -- 18 Aralık 2017; 11:28:50 >
  • Evet, Thales bir Fransız savunma savunma sanayii şirketi. Tüm dünyanın muhtelif cihazlarda kullandığı SIM kartları üreten bir firmayı satın almaları...


    Çok stratejik bir olay. 101% var bunun altında bir şeyler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.