Şimdi Ara

Ghost of Tsushima Konsept Görseller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
       inFamous serisinin geliştiricisi Sucker Punch resmi twitter hesabı üzerinden yeni IP'si Ghost of Tsushima için üç adet konsept görsel paylaştı.

Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Çelik ve kılıç ustalığı; 1274'ün Japonya'sında geçen, Moğol ordusunun Tsushima Adasını ele geçirdiği bu büyük görevde hayatta kalabilmek için bunların ikisinde de ustalaşman gerekiyor. Kağan ve acımasız imparatorluğuna karşı adanın tek ümidi olan, bitap düşmüş bir samuray Jin'in rolünde oynayarak zırhını kuşan, katananı bile ve uzun yayını omzuna tak. Cesur bir kişi bambu ormanlarının, gösterişli kalelerin ve çekici manzaraların arasında ilerleyerek karşı konulamaz ihtimallerle mücadele etmeli. Klasik samuray hikayelerinden esinlenen ihanet ve fedakarlık dolu, kanlı bir hikayedeki "Hayalet" olarak efsaneni yayabilir misin?"

Ghost of Tsushima PlayStation 4 için geliştiriliyor, çıkış tarihi henüz belli değil.

• Katana,yay,bambu ormanları...Konsept mükemmel,eğer hayal ettiğim gibi gelirse benim için efsane olur.
  • Görseller mükemmel.
  • merak ediyorum bi oynanış videosu çıksın bakalım

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyunu çok merak ediyorum

• Beklenti yüksek, bakalım karşılayacak mı
  • Süper gözüküyor :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ghost of Tsushima
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Witcher 3 'den beir ilk defa bir oyun için bu kadar heyecan duyuruyorum.Paylaşılan her detayı şahane görünüyor.

• GOTY

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar derin bir oyun türkçe olur inşallah

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Söylenene göre oyun 3,5 yıldır geliştiriliyor..Bi bakarsınız E3'te 2018 çıkış tarihi verirler..Ama ben Sony'nin yerinde olsam, Oyunum tamamlanmış olsa bile Stratejik olarak bu sene çıkartmazdım, 2019'a saklardım oyunumu, Bu yıl zaten birçok Exc. oyun çıkıyor..Sony'de öyle yapar büyük ihtimal..2019'uda sağlama almaları lazım..Zaten 2019'a Death Stranding - Last of us 2 -Ghost of tsushima çıksa tamamdır...E3'tede 1-2 tane yeni büyük duyuru gelebilir.. Birde 2019'da PS5 haberi çaktılarmı tamamdır..Nesli iyi bir şekilde tamamlarlar..
  • Potansiyeli çok yüksek bir oyun, umarım Guerilla Games'in Horizon'u gibi grafik kasıp içerip boşladıkları bir oyun olmaz.
  • Söyledikleri şeyleri düşünmesi bile insanı heyecanlandırıyor Potansiyeli yüksek bi oyun

• Horizon icerik acisindan hicte bos degildi gameplayi falanda cok iyiydi buda onun kadar iyi olsa tamamdir zaten benim icin. Guerilla games oyunlarinda sadece kronik bir ruhsuzluk oluyor ama sucker punch dan o konudada suphem yok eglenceli olacaktir.
  • Sucker Punch'ın gerçek yeteneğini gösterdiği PS4 oyunu olacak diyebiliriz. inFamous Second Son var fakat erken oyunlardandı ve grafik, teknoloji olarak iyi olsa da çok dolu bir oyun değildi. O sıralar konsolu daha yeni yeni çözüyorlar, sınırları zorluyorlardı diyebiliriz. Zaten inFamous 1 ve 2 arasında olan farkı düşünürsek yine o benzer bir şey yapacaklarsa harika bir oyun bizi bekliyor demektir.
  • Videoları aklımı aldı yemin ediyorum. İzlediğim en manyak videolardan birisiydi. Day 1 & GOTY inşallah...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.