Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
267
Cevap
1
Favori
30.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu çizgi dizi hakkında görüslerinizi ve bölümlerini nerden indirebilecegimi söylerseniz sevinirim ama türkçe bölümlerini kaliteli bir sitede varsa sevinirim download edebilecegim

• çok iyi bir çizgi dizi bu yahu hikaye de çok güzel ama cnbce artık yeni bölümlerini göstermiyor galiba
  • eskimo tipli elemanlar vardı suyu kontrol ediyolardı bide düşmanları ateşi kontrol ediyodu.o çizgifilm mi bu?
  • Walla ingilizce bölümleri bulunur ama türkçe zor.Cnbc-e den capture eden varsa bile nete vermişmidir vermişse nerelere vermiştir zor yani türkçe ama ingilizcesini bulursun
  • Şu an divxplanet'ta Türkçe altyazıların özellikle II.Sezonun çoğu var. Tavsiyemdir, emin olun
    izlemeyen pişman olur
  • Ya bu heralde su kafasında ok olan cocugun cizgi filmi.
    Varya ben bu cizgi filme cok gıcık oluyorum haftasonu sabahları ne zaman Sungerbob izlemek icin cnbc-e'yi acsam karsımda bu tip.Gerci oturup izlemeyi hic denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 15 Mayıs 2007; 18:30:46 >
  • Bugünkü bölümde toprak krallığı düştü. Bakalım hafta ne olacak heyecanla bekliyoruz. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüh yaw izleyemedim dersane vardı xD çizgi film hakkaten kaliteli (hem komik hem görsel efektler müthiş...) tekrarını izlices artık ^^
  • ben bi kaç bölümünü izledim ama divx olarak internette veya korsan cd'cilerde bulunabilirmi acaba :)
  • valla yaş 24 ama çizgi film izlemeyi severim güzelse.bu avatar da çok hoş bir çizgi film.indirip indirip izledim.1.sezon 2. sezon bitti ama 3. sezon ne zaman başlayacakmış bilgisi olan var mı.her zaman da heyecanlı yerinde bırakırlar adamı hasta ederler zaten
  • vallahi kardeşim yaş 30 olsun 90 olsun farketmez çizgifilm hayatta vazgeçemeyeceğim birşeydir avatar da izliyorum,sevimli kahramanlar,şirinler,süngerbob karepantalon izliyorum gösterilse red-kid de izlerim ten-ten de onun için bence sırf avatar değil dediğin gibi güzel olan bütün çizgifilmleri herzaman izlemek lazım...
  • Cnbce bir adam akıllı yayınlayamadı şu çizgi filmi...
  • internetten ingilizce 2 sezonunu bulabilirsiniz arkadaşlar. DP de Türkçe altyazıları yayınlıyor

nerden bulucaz derseniz google'da "avatar torrent" yazmanız yeterli
  • http://www.cizgiportal.com/cizgi_film_izle.html buyrun burdan türkce sini bulabilirsiniz sezon 1 ve sezon 2 nin :) bu kıyağımıda unutmayın :P (isterseniz yu-gi-oh ve pokemon da var ilerde nuratu yuda koycaklarmış)
  • site baya iyiymiş sağol..pokemon yok ama şimdilik yapım aşaması falan diyor.

bişey daha cncbe daha yayınlamamışken bu site nerden bulmuş türkçe dublajlı avatarın son bölümlerini?
  • Oyunuda elimde bulunmuş olmakla beraber dehşet bir dizidir.Oyunu ayrı bir keyif.
    Bir yaratığı geçemedim hatta.Monitorüm kadar.
  • harbi bu dersane yüzünden avatardan oldum
    hiçbirşeye yanmam izleyemediğime yanıyom
    bi heroes bi de avatar...
    aynı gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bycado

http://www.cizgiportal.com/cizgi_film_izle.html buyrun burdan türkce sini bulabilirsiniz sezon 1 ve sezon 2 nin :) bu kıyağımıda unutmayın :P (isterseniz yu-gi-oh ve pokemon da var ilerde nuratu yuda koycaklarmış)

Avatarı bi sitede iistekte bulunmuştum birşey çıkmadı Naruto'yu da arıyordum koyarlarsa süper olur
  • yaw bişey dicem burdan indirenler sonuca başarıyla ulaşabildimi ikinci bölümde
    ben ilk bölümü indirdim izledim ama ikinci bölüm eksik geldi sanki...
  • yaw torrentini elinde bulunduran bana atabilir mi
    ben de indirsem ilk sezonu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.