Şimdi Ara

Apple yeni bilim-kurgu dizisi için hazırlıklara başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Son dönemde teknoloji ve internet şirketleri için de cazip bir pazar haline gelen orijinal içerik alanına yönelen Apple, önümüzdeki yıl bu alana yaklaşık 500 milyon dolar yatırım yapmaya planlıyor. Netflix, Amazon ve Hulu gibi dijital platformlara rakip olmak için kendi orijinal dizilerini hazırlamaya başlayan Apple, hazırlık aşamasındaki projelerine bir yenisini daha ekledi.
     
    Daha önce yapımcılığını Steven Spielberg'in üstleneceği Amazing Stories yeniden yapımına ve başrollerini Reese Witherspoon ile Jennifer Aniston'ın üstleneceği bir dramaya onay veren Apple, şimdi de Ronald D. Moore'un kaleme alacağı yeni bir bilim-kurgu dizisi için hazırlıklara başladı. Tüm zamanların en sevilen bilim-kurgu dizilerinden Battlestar Galactica'nın yaratıcısı olan Moore'un hazırlayacağı bu yeni bilim-kurgu dizisi, ilk sezon için resmi onayı Apple'dan şimdiden almış durumda.
     
    Ronald D. Moore'un senaryosunu Matt Wolpert ve Ben Nedivi (Fargo) ile birlikte kaleme alacağı dizi; özellikle soğuk savaş yıllarında tam gaz süren uzay yarışının hiç bitmediği bir dünyada geçecek.
     
    Apple'ın yeni dizisi hakkında bilinenler şimdilik bundan ibaret olsa da, projenin arkasında Battlestar Galactica ve Outlander gibi başarılı dizilere imza atan Ronald D. Moore'un yer alması bilim-kurgu hayranlarını heyecan verici bir dizinin beklediğini gösteriyor.







  • Nerede bir apple ürünü görsem direk ters tarafa doğru kaçıyorum.fiyat performans yoksunu milletin parasını yolan tipik amerikan markası. Yahu kıytırık ajanda gibi bişey satıyorlardı 200 dolara. Şimdi bu diziye 300-500 dolar para isterler :)))))

  • ayfon kullanan karakterler yine ayfon ile kontol edilebiilen cihazlar.galiba her bölüm sadece apple ürünlerini göstermekle geçecek.zira izlediğimiz filmlerde bile özellikle apple ürünlerine yer ayrılıyor.

  • apple diziyi koyar seyrettirir sonra final sezonunu 5000 dolar a felan satar neme lazım yaklaşmam:)

  • Battlestar Galactica zaten bir şaheser idi

    Outlander ise alanında kült olmaya aday Diana Gabaldon'un Romanından uyarlama Hafif bilim-kurgu ama bolca romantizm ve dram yüklü Caitriona Balfe rolünün hakkını 10 numara veriyor.

    Ronald D. Moore dan gelecek bir senaryo da beklentiyi yüksek tutmak gerekli diye düşünüyorum

  • Apple bilim kurgu yapmasın,telefon yapsın,mac yapsın.

  • Yapsın bakalım bir o kalmıştı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ücretli olur büyük ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimi_raikonen

    Nerede bir apple ürünü görsem direk ters tarafa doğru kaçıyorum.fiyat performans yoksunu milletin parasını yolan tipik amerikan markası. Yahu kıytırık ajanda gibi bişey satıyorlardı 200 dolara. Şimdi bu diziye 300-500 dolar para isterler :)))))

    Android telefonlarda 2-3 uygulama yükledikten sonra telefon daha açılmıyordu greenfy olmadan kullanılmıyor ama ayfonda böyle bir sorun yok.
  • yapsın belki diğerlerinden güzel olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.