Şimdi Ara

Microsoft’un görme engelliler için geliştirdiği Seeing AI uygulaması 35 ülkeye gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft’un yapay zekâ teknolojileri kullanarak görme engellilere yardım etmesi amacıyla geliştirdiği Seeing AI adındaki iOS uygulaması İngiltere ve Avusturalya’daki test sürecini tamamladı. Sırada dünya var.


     


    Seeing AI neler sunuyor?


     


    Uygulama görsel yapay zekâ teknolojilerini kullanarak insanlara çevrelerinde neler olduğunu anlatıyor. Kullanıcıların telefon kamerasını tanımlamak istedikleri nesnelere doğru yöneltmeleri yeterli oluyor.


     


    Ayrıca Bkz.Google Duo artık Android arama ekranında

    Tanımlanan özellikler arasında nesneler, nesnelerin renkleri, sahneler, insanlar, ampüllerin yanıp yanmadığı, bilgisayar yazısı veya el yazısı tanıyabilme, dolar, sterlin ve avro para birimlerini tanıyabilme şeklinde geniş bir yelpaze var. Ayrıca kullanıcılar tanımlanan özellikleri sesli olarak dinleyebiliyor.


     


    Seeing AI uygulaması bugüne kadar 100 bin kez indirildi ve 3 milyon görevi yerine getirdi. Firma uygulamayı ABD ve Avrupa dahil 35 ülkeye daha yayınlamış durumda. Yakında bu sayı artacak. En iyi performans için iPhone 6S ve yukarısı tavsiye ediliyor. Henüz Android tarafına ne zaman geleceği bilinmiyor.


     


     


     


     









  • Süper birşeymiş helal olsun adamlara insanlık için çalışıyorlar...

  • işe yarar uygulama, dünyaya seslen sitesinde anlatımını gördüm diye hatırlıyorum. milletin voice over yazılımından bile haberi yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel uygulama gerçekten.her türlü güzel yazılımı yapan Microsoft(örnek excel) bi windows mobileyi düzgün yapamadı ya bende ona yanıyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.