Şimdi Ara

Twitter’da sıralı gönderi dönemi başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Twitter artık 280 karakter sınırına ulaştı ve insanlar daha fazla karakter ile fikirlerini ifade ediyor. Ne var ki halen bununla yetinmeyenler var. Bunları da düşünen Twitter, sıralı gönderi özelliğini devreye soktu.


     


    Tek seferde


     


    Sıralı Tweet gönderimi aslında hem gönderen hem de okuyan için zor oluyor. Takip edilen diğer hesapların da gönderileri araya karıştığında sıralı gönderileri okumak için kişinin hesabına gitmek veya gönderiye tıklamak gerekiyor. Ya da sıralı gönderiler bitmeden cevaplar gelmeye başlayınca bu kez sonunu getirmek zor oluyor.


     


    Ayrıca Bkz.Ubuntu geliştiricisi artık milyarder

    Twitter’ın yeni özelliği, gönderi hazırlama kısmında sağ alt tarafta görünen + tuşuna basarak ortaya çıkıyor. İlk gönderi sonrasında toplamda 25 adede kadar gönderi eklenebiliyor. 280 karakter sınırını da düşünürsek toplamda 7000 karakterlik bir yazı ortaya çıkıyor.


     


    Bu paketi yolladıktan sonra Başka Tweet Ekle tuşuna tıklayarak yeni bir paket daha ekleyebiliyorsunuz. Böylece sınırsız bir gönderi zinciri elde edebiliyorsunuz. Takipçiler ise Konuyu Göster tuşu ile gönderinin en başına dönebiliyor. Yeni özellik önümüzdeki haftalarda tüm platformlara sunulmuş olacak. 


     







  • Geç bile kalındı.

  • twitter hala ayakta durmaya çalışıyorlar çağın biraz gerisinde kaldılar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.