Şimdi Ara

Samsung Galaxy S9 arka kamera görseli sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2018 yılına doğru yavaş yavaş ilerlerken yeni yılın önemli silahları da yavaş yavaş gündeme oturmaya başladı. Bunlardan birisi olan Samsung Galaxy S9 serisi ile ilgili önemli sızıntılar var.

     

    Detaylar netleşiyor

     

    Samsung Galaxy S9 modeline ait olduğu iddia edilen yeni görsel, sadece kameraya odaklanmış ve diğer taraflar buzlanmış. Bu bakımdan genel tasarım hakkında bir fikir sahibi değiliz. Sadece arka kameranın tek olduğu ve parmak izi okuyucusunun da alt tarafına konumlandığı görülüyor.

     

    Sızdırılan görseller genelde daha önceki iddialar ile örtüşüyor. Galaxy S8 ile Note 8 parmak izi okuyucularının erişimde sıkıntılı bir konumda olduğu ve bu bakımdan kamera lensinin sürekli kirlendiği eleştirileri sıkça karşımıza çıkmıştı. Samsung artık parmak izi okuyucusunu daha erişilebilir bir konuma getirmiş. Zaten başta Çinli üreticiler olmak üzere pek çok üretici arka kısımdaki kamera yuvası altı bölgesini sıklıkla kullanıyor.

     

    Diğer taraftan kamera konusunda da bir ayrım var. Sektörden gelen bilgilere göre Galaxy S9 modelinde tek kamera yer alırken daha büyük Galaxy S9 Plus modelinde ise çift kamera kombinasyonuna yer veriliyor. Böylece Galaxy S9 sadece boyut ve batarya olarak değil kamera olarak da orijinalinden farklılaşmış olacak.

     

    Ayrıca Bkz.Huawei P11 de çentik tasarımına geçebilir

    Kamera teknolojilerinin farklı olması Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin arka tasarımlarının da farklılaşacağı anlamına geliyor. Son görsellerde de bu farklılık daha net bir şekilde görülebiliyor.

     

    Galaxy S9 modelinin beklenen özellikleri 5.8 inçlik 2960x1440 piksel çözünürlükte ekran, 4GB RAM, 64GB kapasite, 3000mAh kapasiteli batarya ve Exynos 9810/Snapdragon 845 yonga seti şeklinde sıralanıyor.

     

    Galaxy S9 Plus ise kendisini biraz daha önce çıkaracak zira çift kamera yanında 3500mAh kapasiteli batarya, 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB depolama kapasitesi sunulacak. Bu bakımdan fiyat anlamında Galaxy S8 Plus modelinden biraz daha yüksek olması bekleniyor.

     

    Samsung genelde yakın ortaklarına ve basın mensupların CES fuarlarında kapalı bir tanıtım yapıyor. CES 2018 fuarında da Galaxy S9 serisinin ilk prototiplerinin gösterileceği ifade ediliyor. Asıl tanıtım ise MWC 2018 fuarında gerçekleşecek. 

     
     







  • Note ve S serilerinin ön tarafı ne kadar güzelse, arkası o kadar çirkin. :(

  • S8 i tez zamanda çöpe çevirmek için uğraşıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık 3000 lik pil görmek istemiyorum. Büyütün ulan şu kahrolası pilleri

  • suti0 S kullanıcısına yanıt
    4 yıl önce bu mesaj 2000lik piller için atılıyordu zaman ilerliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    4 yıl önce 3000 mah bataryalıydı telefonlar zaten. Apple değilse üretici.

  • arka tasarım yine berbat

  • Samsung keşke üst modellerini Ocak ayında tanıtıp satışa sunsa. ne güzel düz hesap.
  • Beğenen var mı?

  • 3000 mah pil ne ya? 1200 lük telefonumda 5300 mah pil var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de yenisi çıkınca, eskisi bırakılıp yenisi alınacak diye bir şart yok ki...

    Sözüm meclisten dışarı, öyle bir kesim var da...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yeri cam ve fiziksel home tuşu olmayan telefonları sevmiyorum sevmiycemde Telefonu düşürecez diye korkmaktan elimizde tutamaz olduk.nerde o eski düşünce ön kapak bi yana arka bi yana pili bi yana fırlayan telefonlar alırdın toplardın mis gibi çalışırdı şimdi bi kırılsa 150-200 tl masraf birde çok kirli görünüyo her yeri cam olunca turşu kavanozu gibi oluyo ayrıca hafıza kartı takılmayan pili telefonun ırzına geçmeden değişmeyen telefonlarıda sevmiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.