Şimdi Ara

Android Wear saatler için Oreo güncelemesi başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google, desteklenen Wear akıllı saatler için Android Wear Oreo güncellemesini kullanıma sunmaya başladı. Yeni güncellemenin cihazlara ne zaman ulaşacağı tamamen saatin üreticisine bağlı. Google yetkilisi Hoi Lam'a göre Oreo güncellemesi şu anda dağıtılmaya başlanmış durumda.

     

    Google+ üzerinde bir gönderi paylaşan Lam, yeni güncellemenin değişiklik listesini yayınladı. Bir çok kullanıcı zaten Wear Oreo güncellemesini bekliyordu. Google geçtiğimiz Ekim ayında, LG Watch Sport için Android Wear Oreo beta programı başlatmıştı.

     

    Ayrıca Bkz.Mevcut hiçbir Nokia telefon Project Treble'ı desteklemiyor
    Android Wear Oreo güncellemesinde bildirim titreşim seviyesinin ayarlanmasını sağlayan yeni bir seçenek var. Ayrıca yüzerken veya yağmur yağdığında devreye girecek bir dokunmatik ekran kilidi de eklenmiş. Android Wear Oreo artık Belçika, Çek Cumhuriyeti, El Salvador, Honduras, Nijerya, Paraguay, Portekiz olmak üzere 7 yeni ülke ve bu ülkelerin dillerini destekliyor.

     


    LG Watch Sport güncelleme almaya başladı


    Güncelleme ayrıca, geliştirilmiş pil tasarrufu, arka plan limiti, bildirim kanalları ve Ayarlar uygulaması için kullanıcı arayüzü değişiklikleri gibi bazı diğer özellikleri de beraberinde getiriyor.

     

    Yazımızın girişinde de belirttiğimiz gibi güncelleme cihazlara ancak saat üreticisi yeşil ışık yaktığında ulaşacak. Şu anda, LG Watch Sport kullanıcıları 2.6.0 sürüm numarasıyla Oreo'yu almaya başlamış durumda.







  • Bana göre en iyisi Samsung gear ama umuyorum ki forum üyelerimiz benim gibi f/p oranını seviyordur. Bu yüzden ben oyumu en iyi f/p saat olduğunu düşündüğüm Xiaomi Huami Fit'den yana kullandım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.