Şimdi Ara

Bitcoin'den tarihi rekor: 15.000$'dan daha değerli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    2017 yılında değerine değer katan Bitcoin yılın sonlarına doğru yaklaşılırken yükselişini sürdürmeye devam ediyor. 28 Kasım tarihinde 10.000$ psikolojik barajını aşmayı başaran kripto para birimi, sonrasında 11.000$ değerini de geride bırakmış ancak aralık ayının ilk günlerinde ciddi bir değer kaybı yaşamıştı. Bitcoin'in değeri 8775$ değerine kadar gerilese de son günlerdeki hızlı yükseliş yeni rekoru da beraberinde getirdi. Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin'in değeri bugün saat 08.30 sularında 15.000$ değerinin de üstüne çıkmayı başardı.


     

    Ticaret Hacmi 250 Milyar Doları Aştı 

    Dün sabah saatlerinde 12.800$ değerinden işlem gören Bitcoin, 24 saatlik süre içerisinde değerini yüzde 17 oranında artırdı ve yeni rekor olan 15.180$ değerine ulaştı. Kripto para biriminin değerindeki bu artış ticaret hacmine de yansıdı ve Bitcoin'in ticaret hacmi 252 milyar dolara ulaştı. Bitcoin'e olan ilginin her geçen gün artmasının kripto para biriminde meydana gelen artışın en büyük nedenlerinden biri olduğu düşünülürken ABD'deki borsaların Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerine izin verecek olmasının da Bitcoin'in değerini tetiklediği tahmin ediliyor.


     
     

    ABD'nin en büyük dört borsası arasında gösterilen borsalardan CBOE, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla 10 Aralık'tan itibaren Bitcoin ile vadeli işlemlere izin vereceğini duyurmuştu. Dünyanın en büyük vadeli işlemler borsası CME ise 18 Aralık'tan itibaren kullanıcıların Bitcoin ile vadeli işlemler yapmasına olanak sağlayacak. Aryıca Wall Street Journal'ın raporuna göre ABD'nin önde gelen borsalarından Nasdaq da 2018'in ilk yarısında benzer bir adım atacak. Borsaların vadeli işlemlere izin vermesiyle birlikte daha fazla kurumsal ve nitelikli yatırımcının Bitcoin dünyasında yerini alması bekleniyor.


     

    Tabi Bitcoin'in yeni rekor değeri bazı tahminleri de aşmış oldu. Analistlerin bir kısmı Bitcoin'in 2017 sonuna kadar 10.000$ ve 15.000$ değerlerini aşacağını öngörüyordu ancak yılın bitmesine 3 hafta kala bu değerler geride bırakıldı. Bitcoin'in borsalarda işlem görmesiyle birlikte Bitcoin'in değerinde yine hareketlilik yaşanabileceği düşünülüyor. Bitcoin'in Türk borsalarındaki değeri ise şu sıralar 59.500 TL seviyesinde.








  • Alsak mı ne? Ben alsam tedavülden kalkar kessin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay be elimde 11000 iken 0.12 BTC vardı ama bu fiyata bile pek bir şey farketmiyor. Bitcoin artık balina denilen kesimin işi, bizim gibi fakirler alt coin devam eder.

  • Neden bu kadar yükseliyor ki kim alıyor bunu?

  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    yükseldiğini duyan herkes
  • 2600 TL değerinde bitcoininm 4100 TL oldu 1 günde

  • Btc nin sıra dışı yükselişi durur ise
    MCO
    GCR
    EMC2

    Bu altcoinler çok değerlenecektir.

  • Son üç beş aydır alın yıl sonuna doğru 10.000 barajını aşar diyordum ki 15.000'e merdiven dayamış.

  • şu an 8-9 binlara bir anda düştü eriyor resmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

    şu an 8-9 binlara bir anda düştü eriyor resmen.

    NAsıl düştü hocam 15.000 lerde görünüyor hala ?
  • insanlık tarihinin en büyük saadet çemberi, bitcoinin block chain teknolojisi tamam güvenilir ama fiyatının yükselmesinin nedeni insanların ilgi göstermesi, arz talep meselesi.
    kaldı ki alım satım işleminin süresi ve komisyonu çok fazla artık. yasal alışverişlerde kullanmak mantıksız. sırf alalım yarın yükselir mantığı ile insanlar ilgi gösterdiği için fiyatı artıyor.

  • Treni devirene dek sallayacaklar. Fırsat olmadığından değil, balık ağını daha fazla germek içln tek havuza geçmediler. Şimdi bile hafta arayla fiyatı iki katına inip çıkarıyorlar. Millet ileride dengeleneceğini sanıyor; tersine sıklaşacak, anahattı "%50+1" geçersiz işlemiyle - havuzun dışındakilerin birikimlerini onların yerine çift satış yaparak - ele geçirecekler. Bir de bakacaksın ki, şebeke tekrar ayağa kalktığında senin hesabının işlem cetveli ile ana hattaki hesaplar tutmuyor. Kopukluğun kaynağı da, birilerinin ellerindekini pazara sürmüş olmasına rağmen(bitcoin değeri yarılandı) sizdekiler onların hesapta gözüküyor. Tekrar tekrar değerini sıfıra indirene kadar satım yapabiliyorlar.[simage][/simage][simage][/simage]

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

    şu an 8-9 binlara bir anda düştü eriyor resmen.

    Düsme falan yok.

    $15.374.30 Su anda.
  • bir türlü anlayamadım yardım edebilir misiniz?
    btctürk'te 59bin civarında işlem görürken paribu'da 67bin civarında. bu nedir, ne manaya gelir anlayamadım gitti. btctürkten alıp paribuda satsak kar etmiyor muyuz veya böyle bir şey yapabilir miyiz
  • 2 gün sonra %10-20 değer kaybetti diye haber yapacaklar, sonra yine tarihi rekor kırdı diye haber yapacaklar. :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaturco

    bir türlü anlayamadım yardım edebilir misiniz?
    btctürk'te 59bin civarında işlem görürken paribu'da 67bin civarında. bu nedir, ne manaya gelir anlayamadım gitti. btctürkten alıp paribuda satsak kar etmiyor muyuz veya böyle bir şey yapabilir miyiz

    Birincisi göndermeniz 20dk-60dk sürecektir kim bilir o arada ne kadar artacak veya azalacak? Birde MINER ların aldığı komisyon ve sitenin aldığı komisyon var BTC aktarırken başka yere.
  • Haber değeri olan bir konuya haber değeri yokmuşçasına yorumlar geliyor her başlık açıldığında.
    Uzanamadığı ciğer hikayesinin tekrarını yaşıyoruz.
    Zamana ayak uydurmak lazım. Trenler kaçar, size el sallamamak için ıkınıp durmak düşer. Her hevesinizde biraz daha uzaklaşmıştır ve içinizdeki o karamsarlık ve güvensizlik sizi bir ömür takip ettiği gibi burada da rahat bırakmayacaktır.
    Sonuç:
    Herkesin anlattığı bir kaçırılmış zengin olma fırsatı hikayesi vardır. Meseleyi anlamayanlar, bir de üstüne laf edenler şu anda kendi hikayelerini yazıyorlar.

  • just4w0n kullanıcısına yanıt
    EYvallah hocam anladım en büyük sıkıntı zaman burda. Çünkü komisyon alsa bile makas çok açılıyo. Peki şöyle bir şey olabilir mi? Mesela yurtdışı borsalarında 59bindeyken paribu bi anda 67bine yükseldi sonda bi anda 59 bine düştü. Burda bizim tekrar düşüş olcak kesin, çünkü dışarı piyasa 59 bin deyip hemen satmamız mantıklı mı parayı? Yoksa ikisi de farklı mu oluyor sürekli. Yani bu paranın bi reel fiyatı olması lazım ama paribuda çok fazla oynuyor fiyatlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaturco -- 7 Aralık 2017; 15:29:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitcoinin her hareketini haber yapan adam gibi haber sitesi.

  • bitcoinin abd borsasına açılması halinde değerleneceğini mi düşünüyorsunuz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.