Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ---TOSHIBA SATELLITE A100-003 KULLANICILARI DERNEĞİ---

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: ---TOSHIBA SATELLITE A100-003 KULLANICILARI DERNEĞİ--- Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
omerf

3 Haziran 2007; 0:01:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1.ben vatan bilgisayardan almıstım orda ing yada turkce diye soruyorlar zaten
2.paylasımsız 256 fakat gerektiginde sarppy ninde dedigi gibi 751 mb ye kadar cıkıyor ve sadece lafta degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 3 Haziran 2007; 0:02:39 >

"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır" M.Kemal ATATÜRK

gross

3 Haziran 2007; 0:05:33 

quote:

Orjinalden alıntı: omerf

1.ben vatan bilgisayardan almıstım orda ing yada turkce diye soruyorlar zaten
2.paylasımsız 256 fakat gerektiginde sarppy ninde dedigi gibi 751 mb ye kadar cıkıyor ve sadece lafta degil..

saolasın dostum

NEREYE GİTMEK İSTİYORSAN ORAYA !..
omerf

3 Haziran 2007; 0:10:35 

önemli degil arkadasım eger aklına takılan biseyler varsa sorarsın yardımcı olmaya calısırız.

"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır" M.Kemal ATATÜRK

gross

5 Haziran 2007; 14:41:50 

arkadaşlar bir sorum daha olacak.portlarla ilgili.ben bu bilgisayarın resimlerini inceledim.mouse girişini bulamadaım mause bağlayamıyomuyuz acaba.yoksa ben mi görmedim girişi.

sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Haziran 2007; 15:17:49 

quote:

Orjinalden alıntı: gross

arkadaşlar bir sorum daha olacak.portlarla ilgili.ben bu bilgisayarın resimlerini inceledim.mouse girişini bulamadaım mause bağlayamıyomuyuz acaba.yoksa ben mi görmedim girişi.

Görememen normaldir çünkü bu notebooklara mouse PS/2 portundan değil USB portundan takılmaktadır.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 3.43GHz (stok fan) || Gigabyte GA-P35-DS3R || 2x1GB Kingston HyperX KHX7200 @ 1176MHz 5-5-5-10 2.2V || 320GB Seagate 7200.10 SATA2 || Palit 8600GT Sonic || Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || 19" AG Neovo F-419 4ms || Logitech Cordless Desktop Wave || Everest ES-750 || AirTies RT-210 || AirTies WUS-300 || Microsoft LifeCam VX-3000 || HP PSC 1315 || Toshiba Satellite A100-003

Sony Bravia KDL-40D3550 || Sony PlayStation 3 40GB PAL || MGS4 || GT5p || Toshiba HD-EP30 || Logitech Z-5500 Digital THX || Digiturk Plus
gross

5 Haziran 2007; 15:25:49 

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

Görememen normaldir çünkü bu notebooklara mouse PS/2 portundan değil USB portundan takılmaktadır.

şimdi biz bu makinaya mause bağlamak istersek usb den bağlayacaz öylemi.normal masaüstü bilgisayarlar gibi olmuyo?

birde arkadaşlar bazı portların anlamını bilmiyorum yardımcı olursanız aşağıdaki portlar ne anlama geliyo.

1 x DC-in
1 x RJ-11
1 x RJ-45
1 x i.LINK® (IEEE 1394)

S-video portu sayesinde televizyona ,projeksiyona görüntü alabiliyoruz herhalde.fakat bu görüntüyü alırken misal bir film izlemek istiyorum.notebooku televizyona bağladım.ses notebooktan mı gelicek yoksa televizyondan mı?

en son olarak da arkadaşlar notebookta ethernet girşi war mı?yoksa biz bu makinaya modemi usb den mi bağlayacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 5 Haziran 2007; 15:43:06 >

sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Haziran 2007; 16:22:43 

quote:

şimdi biz bu makinaya mause bağlamak istersek usb den bağlayacaz öylemi.normal masaüstü bilgisayarlar gibi olmuyo?

birde arkadaşlar bazı portların anlamını bilmiyorum yardımcı olursanız aşağıdaki portlar ne anlama geliyo.

1 x DC-in
1 x RJ-11
1 x RJ-45
1 x i.LINK® (IEEE 1394)

S-video portu sayesinde televizyona ,projeksiyona görüntü alabiliyoruz herhalde.fakat bu görüntüyü alırken misal bir film izlemek istiyorum.notebooku televizyona bağladım.ses notebooktan mı gelicek yoksa televizyondan mı?

en son olarak da arkadaşlar notebookta ethernet girşi war mı?yoksa biz bu makinaya modemi usb den mi bağlayacaz.

Mouse'u normal masaüstü PC'ler gibi PS/2 portundan değil de USB'den bağlıyoruz. (Şu anda ben de öyle kullanıyorum)

DC-in girişi aleti şarj etmek için adaptörün kablosunu bilgisayara bağladığımız giriştir.

RJ-11: telefon hattı girişi (modem gibi kullanılabilir)

RJ-45: Ethernet portu. (Ayrıca son sorduğun sorunun cevabı)

i.Link (IEEE1394): firewire girişidir.

S-Video portu: PC'yi TV'den görüntü almamız için kabloyu PC'ye bağladığımız giriştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 5 Haziran 2007; 16:24:28 >

Intel Core 2 Duo E6550 @ 3.43GHz (stok fan) || Gigabyte GA-P35-DS3R || 2x1GB Kingston HyperX KHX7200 @ 1176MHz 5-5-5-10 2.2V || 320GB Seagate 7200.10 SATA2 || Palit 8600GT Sonic || Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || 19" AG Neovo F-419 4ms || Logitech Cordless Desktop Wave || Everest ES-750 || AirTies RT-210 || AirTies WUS-300 || Microsoft LifeCam VX-3000 || HP PSC 1315 || Toshiba Satellite A100-003

Sony Bravia KDL-40D3550 || Sony PlayStation 3 40GB PAL || MGS4 || GT5p || Toshiba HD-EP30 || Logitech Z-5500 Digital THX || Digiturk Plus
gross

5 Haziran 2007; 17:16:19 

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

1 x DC-in
1 x RJ-11
1 x RJ-45
1 x i.LINK® (IEEE 1394)

Mouse'u normal masaüstü PC'ler gibi PS/2 portundan değil de USB'den bağlıyoruz. (Şu anda ben de öyle kullanıyorum)

DC-in girişi aleti şarj etmek için adaptörün kablosunu bilgisayara bağladığımız giriştir.

RJ-11: telefon hattı girişi (modem gibi kullanılabilir)

RJ-45: Ethernet portu. (Ayrıca son sorduğun sorunun cevabı)

i.Link (IEEE1394): firewire girişidir.

S-Video portu: PC'yi TV'den görüntü almamız için kabloyu PC'ye bağladığımız giriştir.

saolasın dostum.

son bir sorum daha olacak:
biz bu pc yi tv ye bağladığımız zaman ses alabiliyomuyuz.eğer alıyosak, ses notebooktan mı yoksa tv den geliyor.

ascriptin

6 Haziran 2007; 20:31:10 

şuan bu bilg. kampanyalı bimeks ten satısta... ama vista eng olarak sunuluyor... benim merak ettigim ben bu bilgisayara xp yüklersem driverları bulmam problem olur mu?
tarikaltuncu

6 Haziran 2007; 21:47:42 

ingilizce olarak satılanlarda da türkçe oluyor genelde.ayrıca sesi tvden almak için notebookun kulaklık çıkışına televizyonun ses girişi ile uyumlu bir kablo takmalısın.

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)
sarppy

Sisteme Gözat

6 Haziran 2007; 22:12:58 

quote:

Orjinalden alıntı: ascriptin

şuan bu bilg. kampanyalı bimeks ten satısta... ama vista eng olarak sunuluyor... benim merak ettigim ben bu bilgisayara xp yüklersem driverları bulmam problem olur mu?

Bu linkten A100-003 için gereken driverları bulabilirsin:

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU&mode=allMachines&action=search&teddProduct=700