Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ---TOSHIBA SATELLITE A100-0ERNEĞİ---

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: ---TOSHIBA SATELLITE A100-0ERNEĞİ--- Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
omerf

14 Mayıs 2007; 21:36:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu konuda bilgisi olan yokmu sormustum ama?

quote:

Orjinalden alıntı: omerf

birde bu laptopun yanında verilen Product Recovery (Ürün Kurtarma) dvd si tam olarak nedir yani eger format atarsam laptopa bu cd den windows vista home premiumu ve aldıgımda icinde olan toshiba programlarını yukleyebilirmiyim?

"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır" M.Kemal ATATÜRK

Yeniden Doğuş02

14 Mayıs 2007; 22:21:21 

quote:

bu konuda bilgisi olan yokmu sormustum ama?

quote:

birde bu laptopun yanında verilen Product Recovery (Ürün Kurtarma) dvd si tam olarak nedir yani eger format atarsam laptopa bu cd den windows vista home premiumu ve aldıgımda icinde olan toshiba programlarını yukleyebilirmiyim?

Recovery dvd ile notebook'u ilk aldığın haline getirebilirsin.Verilerini yedeklemeyi unutma sakın hepsi uçacaktır çünkü.

Mahmutpaşadan vcd'ye bir replik;
-Jack Nicholson'dan bahsetmek isterim.o shining'deki halleri o Woody allen gibi anası gili tavana koyup onnan konuşması, o charlie chaplin'in mimikleri sessiz sedasız.İşte gerçek sanat budur diye düşünüyorum :)
omerf

15 Mayıs 2007; 12:15:52 

ufak bi sorum daha olcak bu vista bazı oyunlarda uyumsuzluk yaratıyor diye biliyorum örnegin ben fable:the lost chaptersı yukledim microsoft oyunu(!) olmasına ragmen uyumsuzluk var vistayla oyuna giriyorum oyun arkada devam ediyor sesde var fakat goruntu yok bununla ilgili guncellestirme cıkmış onuda yaptıgı halde pc kendi yinede aynı sorun devam ediyor bu sorunun cozumunu bilen varsa yardımcı olursa mutlu mesut olurum bide bu service pack ne zaman cıkar?

"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır" M.Kemal ATATÜRK

monoton

15 Mayıs 2007; 16:06:17 

Arkadaşlar Santa Rosayı beklemeyin.Çünkü hem çok pahalılar hem de henüz piyasası açılmadı bile.Sadece birkaç bilgisayar var DX10 destekli.Ki o ekran kartları da gf7600 vb. kadar performans sergileyemiyorlar.A100-003'ü alırken içiniz rahat olsun yani.
Kolay gelsin.

ozo38370

16 Mayıs 2007; 11:40:41 

ya arkadaşlar bu modeli alıcam da ben sipariş verdiim yerde adamlar ingilizce olarak gelicek dediler bende bu konuyu okudum ve arkadaşlar türkçe vista kuruluo falan dediler o nasıl olacak anlamadım??şimdi ürün ingilizce geliyor ama türkçeyi nasıl yapıcaz onu bi sölerseniz sevnirim ya teşkkrler

sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2007; 12:20:52 

quote:

Orjinalden alıntı: ozo38370

ya arkadaşlar bu i alıcam da ben sipariş verdiim yerde adamlar ingilizce olarak gelicek dediler bende bu konuyu okudum ve arkadaşlar türkçe vista kuruluo falan dediler o nasıl olacak anlamadım??şimdi ürün ingilizce geliyor ama türkçeyi nasıl yapıcaz onu bi sölerseniz sevnirim ya teşkkrler

Bilgisayar kutusundan ilk çıkarıldığında Vista tamamem kurulu olarak gelmiyor. Hangi dili istediğimizi soran bir ekran geliyor. Bu ekranda Türkçe dil seçeneği de bulunuyor. Türkçe'yi seçtiğimiz zaman Vista Türkçe olarak kuruluyor.

Sony Bravia KDL-40D3550 Full HD || 40GB Sony PlayStation 3 PAL Black || Toshiba HD-EP30 HD-DVD Player || Logitech Z-5500 Digital THX

Gigabyte P35-DS3R ||Intel Core 2 Duo E6550 || 2x1GB Kingston HyperX DDR2-900MHz || 320GB Seagate ST3320620AS || Palit 8600GT Sonic
Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave || Toshiba Satellite A100-003
ozo38370

16 Mayıs 2007; 12:45:50 

sağolasın kardeş ya gerçekten yeterince açıklayıcı olmuş cevabınn..teşekkürler

mustafa_220

17 Mayıs 2007; 18:46:38 

Kullanan arkadaşlar bende bu notebooku almayı düşünüyorum ama bu ingilizce işletim sistemi olayına kafam takıldı.Herkesinki Türkçe olabiliyor mu yoksa sadece bazıları mı türkçe yapılabiliyor.Lütfen cvp verin,yardımlarınızı bekliyorum.

mustafa_220

17 Mayıs 2007; 18:50:27 

Ayrıca makinanın oyunlardaki performansı nasıl ve pil ömrü tam olarak ne kadar?
Bu bilgisayarı kullanmakta olan arkadaşlarımızın bize daha detaylı bilgiler vermesini bekliyoruz.
Laptop ve desktop arasında kaldım lütfen yardımcı olun.

Yeniden Doğuş02

18 Mayıs 2007; 13:50:01 

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_220

Kullanan arkadaşlar bende bu notebooku almayı düşünüyorum ama bu ingilizce işletim sistemi olayına kafam takıldı.Herkesinki Türkçe olabiliyor mu yoksa sadece bazıları mı türkçe yapılabiliyor.Lütfen cvp verin,yardımlarınızı bekliyorum.

Bunu öğrenmenin daha basit yolu var.Açarsın telefon satın almak istediğin yere ,onlar sana ing veya türkçe olup olmadığını söylerler.Buradaki arkadaşklar zaten bu konuda açıklama yapmış ,bu konuda soru sormanın anlamı yok.
Soru sormak için soru sormayın.

-Jack Nicholson'dan bahsetmek isterim.o shining'deki halleri o Woody allen gibi anası gili tavana koyup onnan konuşması, o charlie chaplin'in mimikleri sessiz sedasız.İşte gerçek sanat budur diye düşünüyorum :)
Yeniden Doğuş02

18 Mayıs 2007; 13:54:45 

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_220

Ayrıca makinanın oyunlardaki performansı nasıl ve pil ömrü tam olarak ne kadar?
Bu bilgisayarı kullanmakta olan arkadaşlarımızın bize daha detaylı bilgiler vermesini bekliyoruz.
Laptop ve desktop arasında kaldım lütfen yardımcı olun.

Cihazın pil ömrü 2 saat .Oyun oynarken seçtiğin güce bağlı 1 saat ile 1,5 saat arası değerler oynuyor.
Cihazı alma önceliğine göre analiz yapman gerekiyor.Full oyun için alıyorsan laptop seçeneğini tercihlerinden çıkarmalısın.

Arkadaşlar bu arada'PSAARE' Model için driver'lar ne zaman yayınlanır acaba..Bu konuda bilgisi olan varmı?

SiViLCiK

18 Mayıs 2007; 14:20:38 

Arkadaşlar tavsiyelerinizle bende a100-003 aldım fakat bir sorunum var bilgisayarı bimeksten aldım bu iki hoparlör arasında şişiklik var acaba yapım hatasımı diye size bir sorup öle götürücem aldığım yere sorunu tekrar ediyorum pc de bulunan iki hoparlör arasında şişiklik eyer sizdede varsa götürmicem cevabınızı bekliyorum

Toshiba Satellite A100-003 (Intel Core 2 Duo T7400 @ 2161.44 MHz, 2GB Samsung PC2-4300 Ram, 160GB Hitachi HDD, 751MB nVidia GeForce Go 7600, Windows Vista Home Premium TR)
sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2007; 14:29:55 

quote:

Orjinalden alıntı: SiViLCiK

Arkadaşlar tavsiyelerinizle bende a100-003 aldım fakat bir sorunum var bilgisayarı bimeksten aldım bu iki hoparlör arasında şişiklik var acaba yapım hatasımı diye size bir sorup öle götürücem aldığım yere sorunu tekrar ediyorum pc de bulunan iki hoparlör arasında şişiklik eyer sizdede varsa götürmicem cevabınızı bekliyorum

Resmini çekip koyabilir misin?

Sony Bravia KDL-40D3550 Full HD || 40GB Sony PlayStation 3 PAL Black || Toshiba HD-EP30 HD-DVD Player || Logitech Z-5500 Digital THX

Gigabyte P35-DS3R ||Intel Core 2 Duo E6550 || 2x1GB Kingston HyperX DDR2-900MHz || 320GB Seagate ST3320620AS || Palit 8600GT Sonic
Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave || Toshiba Satellite A100-003
SiViLCiK

18 Mayıs 2007; 14:40:15 

Evet Gördüğün Gibi Bi Eğimlilik Var Yardımcı Olursan Sevinirim

Toshiba Satellite A100-003 (Intel Core 2 Duo T7400 @ 2161.44 MHz, 2GB Samsung PC2-4300 Ram, 160GB Hitachi HDD, 751MB nVidia GeForce Go 7600, Windows Vista Home Premium TR)
sarppy

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2007; 14:51:39 

Benimkinde öyle bir eğim yok herhangibir soruna neden olur mu bilmiyorum ama aldığın yer değiştirmeyi kabul ederse değiştir. Toshiba'ya telefon açıp sormak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 18 Mayıs 2007; 15:03:09 >

SiViLCiK

18 Mayıs 2007; 15:14:38 

telefonunu bulamadımda sende varmı bi yardımcı olabilirmisin çok sinirlendim ya daha yeni aldım şu işlere bak bide sözüm ona bimeks adamda orda çıkardı orasına burasına baktı görmedi sanki verdi bize yani bu kadarda olmaz sinir oldum

sarppy

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2007; 15:17:08 

http://www.toshibatr.com/z_destek.asp

Toshiba'nın sitesinde aşağıdakiler yazıyor:

Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemlerinin Türkiye çapında servis hizmeti TNB tarafından verilmektedir. Sorularınız için 444 86 74 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir yada