ben taktım pc ye 7200 devirli hdd , gayet iyi oldu performansda azda olsa yükseldi...
Tabiki performans artışı olması lazım sonuçta HDD'nin dakikadaki dönüş hızı 5400'den 7200'e çıkıyor. Hayırlı olsun. Ne marka ve model aldın, Vista puanı nedir?
benim aldıgım yalnız 7200 devirli harici hdd- yanlış anlaşılma olmasın. Western Digital My Book Essential Edition aldım .
Yanlış anlaşıldı şimdi kardeş . Ona kalsa bende de 500GB 7200rpm WD var ama performansı pek artı diyemem çünkü sonuçta harici bir hard disk. Asıl merak etiğim makineyin kendisine takılsa artar mı, ki artıcağından eminim. Asıl mesele 160 GB 5400rpm ile 160gb veya 200gb 7200rpm lik bi hardiskin fiyat farkına değer mi bu performans artışı...
Beyler bişeyi merak ettim bu 003 ün yanında verilen recovery cdsini masaüstü pc me kurabilirmiyim Vistayı kurmada bi problem yaşarmıyım?Yada kurduktan sonra ne gibi sorunlar ortaya çıkar?
Masaüstü bilgisayarına kuramazsın. Elindeki Recovery DVD'si yalnız Toshiba notebooklarda çalışır zaten Recovery DVD'si orjinal Vista DVD'si gibi standart baştan bir kurulum yapmıyor bilgisayarı aldığımız ilk günkü hale getiriyor.(sürücüler vs. kurulu olarak)
Gigabyte P35-DS3R ||Intel Core 2 Duo E6550 || 2x1GB Kingston HyperX DDR2-900MHz || 320GB Seagate ST3320620AS || Palit 8600GT Sonic Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave || Toshiba Satellite A100-003
Arkadaşlar benim bi sorunum var ve heryere baktım ama çözemedim.son çare burası artık. şimdi ben laptopumdan bilgisayarlar arası geçici kablosuz ağ kuruyordum önceden.ve kurarken seçeneklerde internet bağlanıtısını paylaş seçeneğide çıkıyordu ama şimdi o seçenek kayboldu.ne yaptıysam geri getiremedim.çıldırma derecesindeyim.formatta atmak istemiyorum.aşağıya resmini koydum daha açıklayıcı olur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagger84 -- 10 Ocak 2008; 2:43:37 >
Eski Toshiba XP de Toshibanin config free veya doctor uygulamasinda otomatik ag baglantısı degistirici vardi. Yani kablosuz agda iken kablo takinca otomatik baglantıyı swich ediyordu, kabloyu cekince kablosuza geciyordu.
Simdi o secenegi bulamadim evden ofise gelince kablo taksamda kablosuzla baglandıysa aynen devam. Hergun hergun kablosuzuda ac kapada iskence, unutuyorsun.
varmi bi çare
bu arada Value Added Package updatei cikmis. pil biterken verilen uyari icin bir gelistirme yapmislar sanırım. ben vistanin icindeki pil az uyari sesini daha sesli baska bir uyari sesi yukleyip çözmüştüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolCat2019 -- 10 Ocak 2008; 12:46:59 >
Toshiba Satellite A100-003: Intel Core 2 Duo T7400 2.16GHz, 3GB RAM, 160GB Hitachi HD, nVidia GeForce Go 7600 256/1.5 GB Vista + Logitech MX Revolution Apple G5 1.6 MacOSX Tiger 10.4.11 ING + Logitech MX Revolution iPhone 8GB 1.1.3 - iPod 160GB Black - iPod 30GB White
Arkadaşlar burda görmüştüm daha önce ama aradım bulamadım şimdi ekran kartı belleğini artırmak için bi program vardı. a100-003 için bana yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar burda görmüştüm daha önce ama aradım bulamadım şimdi ekran kartı belleğini artırmak için bi program vardı. a100-003 için bana yardımcı olursanız sevinirim.
2 hafta once 2GB Ram takıp belleği 3 GB çıkarttık. Oyun grafikleri 1GB driver ile eskiden beri 4.3 puanının üstüne cıkmıyordu. Ekran driverini silip tekrar yukledim. arka planda çalışan prgramları ve vista görsel efektleri kapatıp testi yeniden yaptım. Oyun grafikleri puanım 4.6 oldu
esas suprizi detaylara bakınca gordum
Bellek (RAM) 3,00 GB 4,7 Oyun grafikleri 1535 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği 4,6
Artık COD4 bitince CRYSIS oyununu kaldıracak mı deniyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolCat2019 -- 24 Ocak 2008; 1:13:11 >
Toshiba Satellite A100-003: Intel Core 2 Duo T7400 2.16GHz, 3GB RAM, 160GB Hitachi HD, nVidia GeForce Go 7600 256/1.5 GB Vista + Logitech MX Revolution Apple G5 1.6 MacOSX Tiger 10.4.11 ING + Logitech MX Revolution iPhone 8GB 1.1.3 - iPod 160GB Black - iPod 30GB White
Merhaba Toshiba notebook almıştım.Daha yeni cd yazmıyor.Tam yazıcakken sorun çıkartıyor.Deli oldum Toshiba A100-003 modeli hata sslerini aldım.Derdime çare bulacak birini arıyorum.
2 hafta once 2GB Ram takıp belleği 3 GB çıkarttık. Oyun grafikleri 1GB driver ile eskiden beri 4.3 puanının üstüne cıkmıyordu. Ekran driverini silip tekrar yukledim. arka planda çalışan prgramları ve vista görsel efektleri kapatıp testi yeniden yaptım. Oyun grafikleri puanım 4.6 oldu
esas suprizi detaylara bakınca gordum
Bellek (RAM) 3,00 GB 4,7 Oyun grafikleri 1535 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği 4,6
Artık COD4 bitince CRYSIS oyununu kaldıracak mı deniyeceğim
Call of Duty 4 yaklaşık 6 saatte bitiyor zaten (en azından ben bir günde oturup 6 saatte bitirdim) bakalım 3GB ile Crysis'te farkedecek mi.
Gigabyte P35-DS3R ||Intel Core 2 Duo E6550 || 2x1GB Kingston HyperX DDR2-900MHz || 320GB Seagate ST3320620AS || Palit 8600GT Sonic Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave || Toshiba Satellite A100-003
bu aralar wireless baglantısında kopmalar yasıyorum,airties marka modem,yalnız ılgınc olan makına, yerel ve ınternet baglantısı baglı olarak gosterıyor,msn"de durumunu fılan degıstırebılıyorum onlıne onlarıda gosterıyor ama,herhangı bır ınternet sayfası goruntulemıyor ve msn"nı kapattıktan sonra bı daha oturum acılmıyor,anca makıne"yı resetleyınce yenıden normal olarak baglanıyor.bı ara emule kurmustum port acmıstır belkı ondan kaynaklanıyordur dıye emule"yı ve portları sıldım ama hala devam edıyor,insallah sorunu anlatabılmısımdır,acaba neden yaparkı (not:airties modem cd"sı kurulu makınamda baglantı kesıldı dıyor,ama makıne baglantı oldugunu gosterıyor..) bı soru daha yenı wıreless drıver cıktı mı??ve son soru son olarak koydugun ekran drıverı yasal drıver mı yoksa spot mu yuklemeyı tavsıye eder mısın??