gerçekten güzel. almayı düşünüyorum ancak laptop ile kullanacağımdan tereddütlüyüm. vatanda sorduğum elemanlar bu ekranı laptopa bağlarsam pek olumlu sonuç alamayacağımı filan soylediler.
deneyen var mı?
laptopa a bağladığımda 1680*1050 çözünürlük alabilir miyim?
lap topunda DVI çıkışı varsa düşünmeden al... ama analog bağlayınca lap topunda 1680*1050de de çalışır.. ama analog bağlayınca bu durumda görüntü stabil olmayabilir.. dalglanabilir.. çizgiler oluşabilir.. bence lap topunu götür öyle dene alacağın yerde.. şart koşşş..
Biraz acemice bir soru olacak ama, LCD monitörler hakkında fazla bilgim yok. Receiver' ı buna bağlayıp TV olarak kullanmak mümkün mü ? Mümkünse mantıklı mı ? :)
Yani kanepede otururken 4-5 metre ileride olunca TV gibi yararlanmak mümkün mü ? 55 ekran tüplü televizyon var şu an zaten biraz da eskidi
Benim ekran kartım baya eski radeon 9200. Bu erkranı alsam acaba kullanabilimiyim mevcut ekran kartımla? Birde aynı anda hem bilgisayar hem ps3 bağlanabilirmi? Amacım oyun olmayacak zaten PS3 ile kullanmak üzere alacağım. O yüzden bilgisayarımı sadece internet ve çeşitli programlar ile kullanacağım. Ne dersiniz?
@gurcan sein sorunun cvbını bilmiyorum.. üzügünüm... tv kartın yada uydum yok o yüzden yabancıyım baya o konulara..
@kutaykosem.. eğer ati 9200 ünün DVI çıkışı varsa kullanırsın... bende ati 9250 var.. 1680*1050 çözünürlükte DVI bağlantı ile kullanıyorum.. oyun oynamıyorum ben .. idare ediyo beni.. sorunum yok hiç 226bw ile.. 6 ay geçti alalı ama hala çok severek kullanıyorum .. ama aynı anda hem pc hem ps 3 bağşlanır mı bilmiyorum ..
Bende aldım alet aşmış film oyun hertürlü rakibi yok
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
fareyi bir uçtan bir uca götürmek zor olmuyo mu
ben benq klavye mouse set aldım kablolu... 30 ytl.. bu mouse ile çooook rahat kullanyorum.. yani tamam büyük ekran ama mouse yetmez gibi düşünmeyin.. dpi yi kısıyosunuz yine de..