a-data my flash 1 gb vista readyboost testini geçemedi ancak registry'de şu topicte (burada) geçen tavsiyeleri yapınca belleği readyboost olarak algıladı. Ancak diskin okuma yazma hızı 11.8 ve 1.5 mb/sn. Şöyle ram isteyen programları bir çalıştırayım dedim ama belleğe kopyalaması gereken dosyaları yazarken bile çok zaman kaybettiriyor. bi de sonra okuyacak! o yüzden arkadaşlara tavsiyemdir okuma yazma hızı 30-25 mb/sn aşağı bir bellek bu işlem için hiç de uygun değil. Zaten hdd'ler bu sürelere yakın hızlarda, erişim süresinden kazanmak istiyorsanız en azından flash belleğiniz hdd'lere yakın hızda olmalı diye düşünüyorum. İşin maddi kısmına gelince bu hızlarda alacağınız flash belleğe çok para vereceğinize gidip sağlam bir ram takviyesiyle performansınızı katlayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortallight -- 14 Nisan 2007; 21:29:22 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiske -- 15 Nisan 2007; 14:40:42 >
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7 ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
[/image]http://www.r.e.s.i.m.u.p.l.o.a.d.com/ds547597446_8_test.html[image] [image]http://www.r.e.s.i.m.u.p.l.o.a.d.com/ds670824782_32_test.html[/image] bunlar 320 gb wd premium harici harddiskimin test fotoları
işin ilginç tarafı laptoptaki laptopun harddiskinden daha hızlı çıktı [image]http://www.r.e.s.i.m.u.p.l.o.a.d.com/ds565957994_bnm_harddisk.html[/image]
Beyler ben bu hdtach mıdır nedir sonuçlarına güvenmeyin iki adet usb diskim var kendim büyük boyutlu dosya okuyup yazdırıyorum zaman tutarak biri diğerinden 2 kat falan hızlı çıkıyor. Hızlı olan bu programda 11 mb & 10 mb daha yavaş çıkıyor haberiniz olsun.
hızlı olan : silicon power 512 mb (10 mb çıktı) yavaş olan :twinmos drop 1 gb (11 mb çıktı) (8 ve 32 mb test sonuç aynı)
Beyler ben bu hdtach mıdır nedir sonuçlarına güvenmeyin iki adet usb diskim var kendim büyük boyutlu dosya okuyup yazdırıyorum zaman tutarak biri diğerinden 2 kat falan hızlı çıkıyor. Hızlı olan bu programda 11 mb & 10 mb daha yavaş çıkıyor haberiniz olsun.
hızlı olan : silicon power 512 mb (10 mb çıktı) yavaş olan :twinmos drop 1 gb (11 mb çıktı) (8 ve 32 mb test sonuç aynı)
Hdtachin lisanssız sürümü yanlızca okuma hızını gösteriyor yani usb bellekten harddiske kopyalama yaparken ki hızı harddiskten usb belleğe kopyalama yaparken ki hızı göstermiyor Bu açıdan burdaki listede de ouma hızı en yüksek çıkan ürünü en iyi olarak nitelemek yanlış haklısınız isterseniz testleri dakika tutarak kendinizde yapıp okuma yazma hızlarını ölçebilirsiniz yada everest programınıda kullanabilirsiniz
daha önce corsair flash voyager kullanmıştım gerçekten hızlı bir bellek. elimde sony microvault var yavaş kalıyor onun için hepsiburada dan ocz rally2 siparişi verdim cumartesi elimde olur heralde gelirse buraya eklerim