Şimdi Ara

Cherry’den parmak izi okuyuculu fare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Daha çok ismini mekanik klavye tuşları ile duyduğumuz Cherry, aslında çevre birimleri segmentinin önemli bir oyuncusu durumunda. Firmanın son ürünü parmak izi okuyuculu bir fare oldu.


     


    Cherry MC 4900 neler sunuyor?


     


    Son dönemde parmak izi sensörleri artık klavye ve fare ürünlerine de girmeye başladı. Özellikle bilgisayarında veya dizüstü modelinde parmak izi okuyucusu olmayan ancak cihazını değiştirmek de istemeyenlerin yardımına bu çevre birimleri koşuyor. Windows 10 içerisindeki biyometrik doğrulama desteği sayesinde de sisteme kolayca adapte ediyor.


     


    Ayrıca Bkz.MIT kurumundan 3D yazıcılarda hız devrimi

    Cherry MC 4900 adındaki fare birimi üst kısmında bir parmak izi okuyucusu barındırıyor. Crossmatch TouchChip TCS2 yongası üzerinde şekillenen okuyucu kapasitif ve oldukça da hızlı. Özellikle iş istasyonlarına birden fazla kişinin bağlanması gereken kurumlarda böyle bir fare ürünü güvenliği en üst seviyeye çıkarabiliyor.


     


    Fare biriminde 1375 DPI seviyesinde optik sensör yer alıyor ve 1.8 metre uzunluğunda USB kablosu ile destekleniyor. Sağ ve sol ele uygun olan fare için 130$ fiyat etiketi belirlenmiş. 


     







  • Onlarca farklı sitede ve özellikle bankacılık işlemlerinde her ay şifre değiştirmek mecburiyetinden, şifre çorbasına dönen hesaplarımız için geç kalınan bu teknolojinin hızlı bir şekilde PC kullanıcıları için yaygınlaşması dileğimle...

  • Haber içerisinde de bahsedildiği gibi; özellikle iş alanında ilgi çekici bir ürün olabilir. İlk etapta pek son kullanıcıya hitap etmese de, son kullanıcı yönünde de alımlar görülebilecek bir ürün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 2 Aralık 2017; 10:18:22 >
  • Parasına göre sağladığı güvenliği düşünürsek mantıklı.

  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    130$ çok pahalı bence hemde artık her bilgisayarda olması gereken ve oyunlarda vs kullanılması zorunlu olması gereken bir şey için.(+18 içerikli oyunlar gibi)

  • Ac1DBuRN kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok iş görecek bir gün ama bu fiyatıyla değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.