Şimdi Ara

Samsung Galaxy S9'un parmak izi sensörü farklı tedarikçiden gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy S9'da kullanılacak parmak izi sensörü için yeni bir tedarikçiyle anlaşmayı planladığı bildirildi. Şirket orta sınıf ve giriş seviyesi A, J ve C serisi telefonları için uzun süredir parmak izi sensörü tedarik eden Tayvan merkezli Egis Technology (Egistec) ile görüşmelerin son aşamasına gelmiş durumda. Egistec yakında premium Galaxy S serisi için biyometrik sensörler üretmeye başlayacak.

     

    Ayrıca Bkz.Apple, YouTube destek kanalını açtı
    The Commercial Times tarafından yayınlanan rapora göre Samsung Galaxy S serisi için parmak izi sensörü siparişlerini almak, Egistec'in 2018'de 66.6 milyon dolar net kâr elde etmesini sağlayacak. Bununla birlikte, Galaxy S9'un gelişmiş optik parmak izi sensörüne sahip olup olmayacağı konusunda henüz bir açıklama yok.

     

    Parmak izi tarayıcısının konumu değişiyor


    Son raporlara bakılırsa Samsung sensörü yine arkada panelde tutmayı düşünüyor ancak şirket tarayıcıyı kamera modülünün altına kaydırarak kullanıcıların ekran kilidini açarken yanlışlıkla kamera lensine dokunma ihtimalini azaltacak. Bildiğiniz gibi bu durum biyometrik sensörün kameranın hemen yanında konumlandırıldığı Galaxy S8 ve Note 8 de büyük bir sorun teşkil ediyor.



  • 2-3 yıldır parmakizini arkada kullanan onlarca telefon var.bunu arkaya koyacağın zaman olması gereken yer belli.ne diye öylesine saçma bir yere koydular anlamak mümkün değil.hele s8'deki büyük hatayı note8'de devam ettirmesi akıllara ziyandı.s8/note8 kullanan herkes 3-4 yıl önceki gibi şifre veya çiziktirerek kilit açıyor.
  • Mevcut seride kameranin yanina koyarken kullanissiz olacagini ongorememisler mi?

  • Note 8 kullanıyorum. 1 defa bile kameraya yanlışlıkla basmadım ama evet kesinlikle LG gibi ortada olmalı.

  • Güzel bir ses çipi koysunlar artık V30'daki gibi

  • pixeldeki gibi tek kamera koysunlar
    üsteki çerçeveyide kaldırsınlar
    ses çipini koysunlar
    parmak izini yuvarlak yapsınlar parmağımızın ulaşacağı yerde olsun
    çift hoparlör adam akıllı ses çıksın
    3.5 mm kulaklık girişi olsun
    alıcam lan

  • 2-3 yıldır parmakizini arkada kullanan onlarca telefon var.bunu arkaya koyacağın zaman olması gereken yer belli.ne diye öylesine saçma bir yere koydular anlamak mümkün değil.hele s8'deki büyük hatayı note8'de devam ettirmesi akıllara ziyandı.s8/note8 kullanan herkes 3-4 yıl önceki gibi şifre veya çiziktirerek kilit açıyor.
  • Yandaki powera entegre edin bitsin bu fantazi .....

  • Su parmak izi okuyucuyu ekrana entegre yapin be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Annem S7 Edge kullanıyor.. Allahım o hoparlör ve kulaklık sesi nedir öyle? Resmen suda boğulan biri gibi hayatımda bu kadar berbat mono bir hoparlör görmedim. Keza Note 5'de aynı hoparlörün laciverti. Arkadaş Arge ekibinden biri de çıkıp demiyor mu, şu cihaza iyi bir ses çipi stereo çift hoparlör koyalım diye? Benim telefonda en önem verdiğim donanımlar ses, kamera ve pildir. Bunlar düzgün olmayınca çok güzel olan tasarım ve işlevsellikte insanı memnun etmiyor.

  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    ve Çift hoparlör de gelmeli artık.

  • Bu parmak izinin yerini niye bu kadar eleştiriyorlar anlamıyorum ilk başta saçma gibi bi yer gibi geliyor ancak o kadar da kötü değil ki. 3 gün kullan alışırsın. Beyinsiz misiniz anlamıyorum ki köşede olduğunu bildin halde niye kamerayı parmaklayayım. Sağ eline alınca işaret parmağın otamatik olarak oraya gidiyor azıcık parmağını milim oynat tık parmak izi işte şak diye açılıyor. Eleştirmek için bahane arıyorsunuz gibi geliyor. S9 a gelirsek çift hoparlör ve cayır cuyur yanan flaş olsa keşke.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.