Şimdi Ara

Apple, YouTube destek kanalını açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple'ın zaten müşterilerinin başvurabileceği ve yardım alabileceği çok sayıda çevrimiçi destek kanalı var. Şirket şimdi bu varlığını önemli bir platformla genişletiyor. Apple, kullanıcılara iPhone ve iPad gibi cihazlarıyla yapabilecekleri temel işlevler hakkında yardımcı olmak için özel bir YouTube kanalı kurdu.

     

    Ayrıca Bkz.Google yabancı biri telefonunuzu dikizlediğinde size haber verecek bir yapay zeka geliştirdi
    Apple'ın diğer çevrimiçi destek kanalları arasında geçen yıl Mart ayında devreye soktuğu @AppleSupport isimli Twitter hesabı var. Kullanıcılar bir özellik hakkında bilgi almak veya yaşadıkları herhangi bir sorunu gidermek için buraya başvurabiliyorlar.

     

    Şu an için sadece 10 video var


    Apple Support olarak adlandırılan YouTube kanalında şu anda iOS 11'in bazı temel işlevleri hakkında bilgiler veren on kısa video bulunuyor. Bunlar arasında ekran görüntüsünün nasıl alınacağı, yazılımın güncellenmesi, duvar kağıdının değiştirilmesi, arama geçmişinin silinmesi vb. gibi öğretici konular var.

     

    Videoların sol tarafında yazılı açıklamalar yer alırken, sağ tarafında nasıl yapılacağı gösteriliyor. Şu anda kanalda sadece on tane video olsa da, Apple zamanla daha çok şey ekleyerek içeriği zenginleştirecektir. Ayrıca şirket bu videolara -daha önce yaptığı gibi- Türkçe alt yazı ekleyerek ülkemizdeki kullanıcıların faydalanmasını da sağlayabilir.

     








  • Nerede çok sayıda çevrimiçi destek kanalı var?Bir sorun yaşadığında Apple'a hiç bir şekilde ulaşamıyorsun. Mail gönderebileceğin bir adresleri bile yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vega

    Nerede çok sayıda çevrimiçi destek kanalı var?Bir sorun yaşadığında Apple'a hiç bir şekilde ulaşamıyorsun. Mail gönderebileceğin bir adresleri bile yok.

    Kendi sitelerinde canlı destek ve telefon ilede destek alabiliyosun.

    İkisinide kullandım çok kibar ve samimi konuşuyorlar. İnternet üzerinden yaptığım iletişimde pek yararlı olmadı ama telefon görüşmesi baya yararlıydı benim için.
  • Boşver bunu editör arkadaş , ortalık yıkılıyor. Bunu haber yap istersen.





    https://twitter.com/lemiorhan/status/935578694541770752



    High Sierra'da büyük açık başlığı da uygun olabilir.



    Yalnız yorumlarda bu açığı Twitter'dan duyurduğun için seni Apple dava etmeli diyen adam @ekrem71'in ruh eşi falan olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 29 Kasım 2017; 2:2:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vega

    Nerede çok sayıda çevrimiçi destek kanalı var?Bir sorun yaşadığında Apple'a hiç bir şekilde ulaşamıyorsun. Mail gönderebileceğin bir adresleri bile yok.

    Mail adresleri var mı kontrol etmedim ama kardeşimin iPhone'unda ve iTunes'da yaşadığımız saçmasapan bir sorunu cihaz IMEI'si ve randevu saati sorarak kolayca halletmişlerdi. Direk saatinde arayıp yardımcı olmak için PC'ye uzaktan bağlantı bile yaptılar.

    Hizmetleri bu kadar iyiyken ben mail yoluyla iletişime geçmezdim. Canlı sohbet ve telefon mevcut zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 29 Kasım 2017; 2:29:26 >
  • çok ğüzel

  • çok güzell

  • Sistem artık eskisi kadar öğrenmesi ve kullanması kolay değil heralde :) YouTube iOS içinde varsayılan uygulamayken, sistem ve multi-touch ekranlar yeniyken böyle şeylere ihtiyaç duyulmuyordu...

  • Apple bu konuları kendi sitesinden paylaşıyordu bu çok şaşırılacak bir durum değil youtube pazarı önemli burada paylaşmak için kanal açması çok mantıklı olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.