Şimdi Ara

Bitcoin'den bir rekor daha: 10.000$ barajını aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    Bu yılın başından beri çıkışını sürdüren Bitcoin özellikle son haftalarda peş peşe kırdığı rekorlarla yatırımcılarını ve takipçilerini oldukça şaşırtmıştı. Geçtiğimiz hafta sonundan itibaren hızla değer kazanan popüler kripto para birimi önce 9000$ sonrasında ise 9600$ değerini aşarak artık 10.000$ değerini geride bırakmaya hazırlandığını göstermişti. Coinmarketcap verilerine göre bugün sabah saatlerinde 10.000$ değerinin üstüne çıkan Bitcoin, tarihi bir barajı devirmiş oldu.


     

    Psikolojik Barajı Devirdi 

    Aslında Bitcoin bugün daha erken saatlerde CEX ve OkCoin gibi bazı borsalarda 10.000$'ın üstünden işlem görmeye başlamıştı ancak dünya genelinde faaliyet gösteren pek çok önemli borsanın verilerini derleyen Coinmarketcap'e göre Bitcoin saat 11.00'de 10.000$ barajını aşmayı başardı. Sonrasında bir süre daha yükselişini sürdüren Bitcoin 10.113$ değeri ile yeni bir rekora ulaşmış oldu. Bu değerin ardından düşüşe geçen Bitcoin'in değeri şu an 10.070$ civarında seyrediyor.


     

    Hafta sonu Bitcoin'deki çıkışla birlikte kripto para birimlerinin toplam ticaret hacmi yani dolaşımdaki toplam kripto para değeri 300 milyar doları aşmayı başarmıştı. Bugün rekorla birlikte Bitcoin'in ticaret hacmi son 24 saat içinde 5 milyar dolar artarak 168 milyar dolara ulaştı. 



    Yakın tarihlerde kurumsal yatırımcıları Bitcoin'e çekmek için önemli finans kuruluşları tarafından yapılan açıklamaların Bitcoin'in artan değerine büyük katkı sunduğu düşünülüyor. Bununla birlikte bu yılın başında 1000$ seviyelerinde bir değere sahip olan Bitcoin, 10.000$ psikolojik barajının üstünde uzun süre kalabilmesi yatırımcılar için oldukça önemli. Bitcoin'in son birkaç gündür devam eden inanılmaz yükselişini daha ne kadar sürdüreceği önümüzdeki günlerde belli olacak ancak mevcut değerin, Bitcoin'e karşı olumsuz tavır alanları bile etkileyeceği ortada. 








  • Birazdan gelirler patlayacakcılar,onlarla dalga geçenler ve zamanında şu kadar alsaymışım keşke diyenler.

  • Siz de iyisiniz ha, iki günde bir bedavadan haber.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatic

    Birazdan gelirler patlayacakcılar,onlarla dalga geçenler ve zamanında şu kadar alsaymışım keşke diyenler.

    buyrun geldim.

    patlamadımı hala 10 bin olmuş ya hocam. eskiden bu bitcoin cent le satılıyordu. hey gidi günler.

    yakında patlar ama




  • Heyyy bee 10.000 $ oldu onbinnnnnnn..

  • Bitcoin'in üretimi kısıtlı ve maliyetli oldugu ıcın fıyatları kolay kolay düşmez. Bildiğimiz para borsası gibi değil sanırım. Düşmesinin veya yükselmesinin bizim için bir anlamı yok ki .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 28 Kasım 2017; 18:19:51 >
  • Alamayanlar üzülüyordur şimdi :D Bende alamasaydım patlayacak filan diye d..k geçerdim :D

  • Bence de hızlı yükselişler çöküşün habercisi. Birileri bir noktaya kadar kazanacak ama kaybedenler de bir o kadar olacak gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patlayacak/Balon, Ulan geç kaldık, treni kaçırdık, biz alırız düşer satarız yükselir muhabbetçileri gelsin. Bu arada 15-20 gün önce düştüğü sırada alın ikiye katlarsınız demiştim yıl sonuna doğru. Öngörümden 15 gün önce gerçekleşti.

    Ben 7 bin civarında iken almıştım 500 tl lik 750 tl oldu 25 gün içinde. Keşke riske girecek daha fazla param olsaydı şöyle 10 bin dolar falan. Lafımı dinleseydiniz 10 tl'niz 20 tl olmuştu şu an. Gerçi ben değil herkes söylüyordu. Şimdi bir taş atıyorum kuyuya bakalım çıkarabilecek misiniz? Alın size grafik.

    Bitcoin'den bir rekor daha: 10.000$ barajını aştı




  • Hollanda’da o tarihte ortalama yıllık ücret 200 ile 400 gulden arasında değişiyordu. Lale soğanlarının fiyatı ise 200 – 250 gulden aralığına kadar fırlamış, yani bir çalışanın yıllık ücretine eşit hale gelmişti. 1636 yılında lâle soğanları Hollanda’nın çeşitli bölgelerinde satışa sunulmuştu ve bu sayede toplumun tüm üyeleri adeta lâle ticaretine teşvik edilmişti. Birçok kişi aniden zengin oldu. Herkes lâle tutkusunun sonsuza kadar süreceğini, dünyanın her tarafından zenginlerin Hollanda’ya gelerek ne fiyat istenirse istensin ödeneceğini hayal etti. Sahip oldukları lâle soğanlarına daha yüksek kar marjıyla alıcı bulmayı umut eden halk, fiyatları gitgide yukarı çekiyordu. Fiyatlar yükseldikçe yükselmiş, geleceğe dönük sözleşmeler yapılmıştı. Bu tür sözleşmelerle lale soğanı alanların bunları daha pahalıya satarak para kazanacakları inancında olmaları da fiyatları yukarı çeken başka bir etmendi. 3 Şubat 1637 tarihinde bütün piyasa alaşağı oldu ve lale sözleşmelerinin alıcısı kalmadığı anlaşılınca sözleşme sahipleri lale yetiştiricilerine sözleşme borçlarını ödeyemediler.



    Daha fazlası için : http://www.bireyselyatirimci.com/10-buyuk-finans-balonu/





  • tolgatelli T kullanıcısına yanıt
    Öte yandan Konya kadar arazisi olan Hollanda, bir yıl içinde Lale ihracatından kaç milyar dolar para kazanmaktadır? 1630 yılında değil, örneğin 2016 yılında

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevreme bakıyorumda şuan alsammıcılar var hala. Onlarda aldığı an başlar düşmeye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarınki haber bitcoin $11000 geçti


    not:An itibariyle $10800
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihat_,

    yarınki haber bitcoin $11000 geçti


    not:An itibariyle $10800

    11111$ oldu
  • Bitcoin'den bir rekor daha: 10.000$ barajını aştı
  • Geçmiş olsun. Bi anda 45 binden 38 binlere düştü 2 dk içinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %80 olasılıkla yakında patlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

    %80 olasılıkla yakında patlar

  • Ben de alsam kesin batar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.