Şimdi Ara

Microsoft Office artık tüm Chromebook'lara indirilebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google, 2016 yılında ChromeOS işletim sisteminin Android uygulama desteğine kavuştuğunu duyurmuştu. Bu da tüm Chomebook'ların Google Play Store'daki geniş uygulama koleksiyonuna erişim sağlayabileceği anlamına geliyordu.

     

    Bahsi geçen stratejinin bir parçası olarak Microsoft da harekete geçmiş ve Chromebook'lar için Office paketi de dahil olmak üzere tüm uygulamalarını optimize etmişti. Ancak kısa süre önceye kadar sadece belirli cihazlara bu uygulamalar indirebiliyordu.

     

    Ayrıca Bkz.Veri aktarımı ve sesli görüşmeler için kırılamayan "kuantum şifreleme" dönemi başlıyor
    Yazılım devi ani bir karar değişikliği yaparak Google Play'de tüm Chromebook'lar için Office verimlilik paketini yayınladı. Yani artık kim tarafından üretilmiş olursa olsun tüm cihazların Play Store üzerinden Microsoft Office'i indirmeleri mümkün.

     

    Belgeleri düzenlemek için Office 365 aboneliği gerekiyor


    Bu güzel haberle birlikte bilmeniz gereken önemli bir detay daha var. Ekranı 10.1 inçten daha büyük olan cihazların belgeleri düzenleyebilmesi için Office 365 aboneliği gerekiyor. Bunun Microsoft tarafından tüm platformlarda uygulanan bir gereksinim olduğunu belirtelim. Eğer aboneliğiniz yoksa Office paketi yalnızca bir belge görüntüleyicisi haline gelecektir.







  • Öyle yada böyle Microsoft'un en başarılı yazılım ürünleri Office

  • office süper abi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.