Şimdi Ara

Project Cars 2'den Xbox One X ve PlayStation 4 Pro Grafik Karşılaştırması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Xbox One X güncellemesi alan oyunlardan biri de Project Cars 2 oldu.

Görsel yönüyle dikkat çeken oyunun Xbox One X ve PS4 Pro sürümleri pek çok oyunda olduğu gibi karşı karşıya getirildi. Standart sürümlerde Xbox One'da 864p-900p arasında değişen çözünürlük sunan oyun PlayStation 4'te ise 1080p'de çalışıyordu. PS4 Pro üzerinde görsel kalitesini değiştirmeden 1360p-1440p aralığında çözünürlük değerleri veren oyun 60fps'de akıcı bir deneyim sunuyor. Xbox One X'de ise çözünürlük değeri 1440p-1620p arasında değişiklik gösteriyor. Köşe yumuşatmalar konusunda daha başarılı duran oyunun görsel performansı iki konsol arasında aman aman bir fark yaratmıyor ancak bazı uzak çizimlerde ve objelerde Xbox One X'in daha önde olduğunu söyleyebiliriz.

Yayınlanan karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

• Sonuç olarak 1070'li bir pc her iki konsolu da öttürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Sonuç olarak 1070'li bir pc her iki konsolu da öttürür.

2K'da oynarken çok öttüremiyor. Karta OC yapıp bir iki ayarı ultradan high'a çektim öyle sabit 60 FPS aldım. Oyunun optimizasyonu iyi değil çok iyi grafikleri olmamasına rağmen kastırıyor. Her türlü Pro ve One X'den iyi tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Sonuç olarak 1070'li bir pc her iki konsolu da öttürür.

2K'da oynarken çok öttüremiyor. Karta OC yapıp bir iki ayarı ultradan high'a çektim öyle sabit 60 FPS aldım. Oyunun optimizasyonu iyi değil çok iyi grafikleri olmamasına rağmen kastırıyor. Her türlü Pro ve One X'den iyi tabi.

Ben aslında genel olrak dedim, sadece pcars olarak değil. :)
  • Ciddi fark yok. Şaşırdım açıkçası.. EXC yok ama konsol canavar dedik de arkadaş aşırı ayrıntıya inince artısı çıkıyor.. Daha iyi performans beklerdim.
  • Hah abi olacağı bu işte 3-5 ot daha fazla olur,Uzaktaki nesneler daha belirgin olur,Çözünürlük daha iyi olur..Ama hiçbir zaman Low'dan High ayara sıçrayıştaki fark olmaz..Boş işler bunlar, Bu nesilde hangi Konsolun oyunları size uyuyorsa o konsolu seçin..Konsolu farklı oyunları için alıyoruz..Derdiniz grafikse PC alın her türlü rahatsınız zaten..
  • Bu oyunun yapımcıları beceriksiz... Rakibi Forza 7 24 araç dinamik hava native 4K da sabit 60FPS verebiliyorsa 1620p 50FPS nin suçu One X değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Bu oyunun yapımcıları beceriksiz... Rakibi Forza 7 24 araç dinamik hava native 4K da sabit 60FPS verebiliyorsa 1620p 50FPS nin suçu One X değildir.

And the LEŞ goes to Xbox One X...
  • Üzülmeyin, yakında çıkacak Xbox one x pro plus ile bütün oyunlar 8k 120 fps olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Züğürt tesellisi senin ki pampa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.