Şimdi Ara

Black Mirror'ın 4. sezonundan yeni fragman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Black Mirror'ın 4. sezonundan yeni fragman
    BBC'de yayınlanan iki sezonunun ardından 3. sezonu ile Netflix'e geçen Black Mirror, çok yakında ekranlara geri dönecek. Diziyi Birleşik Krallık'tan ABD'ye taşıyan 3. sezonun ilk başta 12 bölüm olması planlıyordu. Ne var ki zamanla planlar değişti ve sezon altışar bölümlük iki parçaya bölündü. İşte bu 12 bölümün ikinci parçası olan 4. sezon, önümüzdeki yılın ilk aylarında Netflix tarafından yayınlanacak.
     
    Yeni sezonun yayın tarihinin yaklaşması ile birlikte dizinin tanıtım çalışmalarına hız veren Netflix, Black Mirror'ın 4. sezonundan yeni bir fragman yayınladı. Yayınlanan bu yeni fragmanda 4. sezonun ilk bölümü olan Arkangel ön plana çıkarılıyor. Yönetmenliğini Jodie Foster'ın üstlendiği Arkangel bölümünün başrolünde Rosemarie DeWitt yer alıyor.
     
    Dizinin yeni sezonunda Jodie Foster'ın yanı sıra John Hillcoat ve David Slade gibi tanınmış yönetmenler de kamera arkasına geçecek. Black Mirror'ın 4. sezonu için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmış değil, ancak yeni sezonun 2018'in ilk çeyreğinde yayınlanması bekleniyor.
     







  • keşke hafızamı silebilseydim, sırf şu diziyi tekrar izleyebilmek için..

  • Yaklaşık bir yıldır, Huawei mate 9 pro kullanıyorum. Aldığımdan beri hiçbir şekilde kasma donma ve yavaşlama olmadı, stabilliğini koruyor . Samsunga karşı en büyük artısı bu bence. Kamera konusunda ise bu yıl samsungu yakaladı. Pil ömrü 2 günü zorlar, kendi işlemcisini yapan 3 markadan biri, ekranını japonların ortak kurduğu firma yapıyor. Kısacası Huawei yi bir deneyin derim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Yaklaşık bir yıldır, Huawei mate 9 pro kullanıyorum. Aldığımdan beri hiçbir şekilde kasma donma ve yavaşlama olmadı, stabilliğini koruyor . Samsunga karşı en büyük artısı bu bence. Kamera konusunda ise bu yıl samsungu yakaladı. Pil ömrü 2 günü zorlar, kendi işlemcisini yapan 3 markadan biri, ekranını japonların ortak kurduğu firma yapıyor. Kısacası Huawei yi bir deneyin derim.

    Kaydırmalı website mağdurları No:859

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.