Şimdi Ara

Apple’ın Güney Kore ofisine şok polis baskını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple’ın Güney Kore ofisine şok polis baskını


    Tüm dünyada büyük ilgi gören ve Apple’a rekor gelir kazandırması beklenen iPhone X modeli bugün itibariyle Türkiye ve Güney Kore dahil pek çok ülkede satışa çıktı. Ne var ki Apple’ın yegâne rakibi Samsung’un memleketi Güney Kore’den şok bir baskın haberi geldi.


     


    Sert bir yönetim anlayışı


     


    Son dönemde Güney Kore’de teknoloji şirketlerine birbiri ardına polis baskınları ve soruşturmalar açılıyor. Büyük rüşvet skandalı soruşturması sürecinde Samsung’un bazı ofislerine bakın yapılmıştı.


     


    Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre bu kez Apple’ın Güney Kore’deki resmi ofisi devam eden bir soruşturma kapsamında kolluk kuvvetleri tarafından basıldı ve bazı dokümanlara el konuldu.


     


    Ayrıca Bkz.Çift kamera sadece Samsung Galaxy S9 Plus modelinde olabilir

    Soruşturmanın ucu ise 2015 yılına kadar gidiyor. Güney Kore Adil Rekabet Kurumu yabancı firmaların akıllı telefon pazarında adil olmayan davranışlar içerisine girip girmediklerini araştırmak için bir ekip oluşturmuştu.


     


    2016 yılında ise Apple’ın yerli operatörler ile adil olmayan iş birliği içerisine girdiği iddiasıyla bir soruşturma başlatılmıştı. Yapılan baskının bu soruşturma kapsamında olduğu tahmin ediliyor. Suçlama ise iPhone ve diğer Apple cihazlarının tamiratında yetkili servisler ile adil olmayan anlaşmalar yapılması.


     


    Soruşturma kapsamında ne tür verilere ulaşıldı veya konu ile ilgili şikâyette bulunan teknik servis mi oldu bilinmiyor. Apple’ın yılın başlarında bu iddialarla ilgili kendi çapında bir inceleme başlattığı da gelen bilgiler arasında. Ülkede yüzde 30 civarında pazar payına sahip olan Apple’ın satışları bu baskınlardan etkilenir mi merak konusu.


     







  • hergün apple haberi okumakta bi yere kadar.bi şekilde apple etiketli haberleri almamanın yolu var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONY86

    hergün apple haberi okumakta bi yere kadar.bi şekilde apple etiketli haberleri almamanın yolu var mı?

    sıktı sizin gibilerde okumak istemiyorsan tiklama habere



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EF209ABE -- 24 Kasım 2017; 15:39:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem şok! Ekrem ağlıyor! Üzülme Ekrem, Apple’ın kışına dokunamazlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim gibileri bloklayıp kurtulabilirsin ama ben her siteyi ziyaretimde hiç bir değeri olmayan tamamiyle reklam olan apple haberleri görmek istemiyorum.sadece burası değil neredeyse tüm teknoloji siteleri ayfon haberleri ile yürüyor.az önce ayfon xi gömen ama londraya ayfon x almaya giden bi adamın videosunu izledim.teknoloji le dışık yakmak ve ayfon sahibi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.