Şimdi Ara

Apple, 2018 yılında iPhone SE 2 modelini piyasaya sunmayı planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, 2018 yılında iPhone SE 2 modelini piyasaya sunmayı planlıyor
     
    Economic Daily News'e göre Apple, 2018 yılının ilk yarısında ikinci nesil iPhone SE'yi piyasaya sürecek. Raporlarda iPhone SE 2'nin Tayvanlı üretici Wistron tarafından üretileceği söyleniyor. Hatırlayacağınız üzere Apple, iPhone SE modelinin üretimini 2017 yılında Wistron'ın Hindistan'daki fabrikasına kaydırmıştı. Yeni modelin 2018 yılının ilk çeyreğinde duyurulması bekleniyor.
     
    Apple, 21 Mart 2016'da düzenlemiş olduğu bir etkinlikte iPhone SE modelini tanıtmıştı. Cihazın teknik özelliklerini kısaca hatırlayacak olursak, 4 inç boyutundaki iPhone SE; işlemci olarak iPhone 6S'te kullanılan Apple A9 çipini kullanıyordu. 2 GB RAM ile birlikte gelen cihaz için 4 inç'lik mini bir iPhone 6S tabirini kullanmak hiç de yanlış olmaz zira Apple, sevilen modeli iPhone 5S'in kasasına iPhone 6S ile hemen hemen aynı özellikleri sığdırarak iPhone SE modelini oluşturmuştu.
     
    Apple, 2018 yılında iPhone SE 2 modelini piyasaya sunmayı planlıyor 
     
    Hintli web sitesi Tekz24, daha önce yeni nesil iPhone SE'nin 2GB RAM ile beraber iPhone 7 serisinde kullanılan A10 Fusion işlemciyle güçlendirileceğini bildirmişti. Cihazın kamera özelliklerinin ise arka tarafta 12 MP, ön tarafta ise 5MP çözünürlüğünde olacağı söylenmişti. 32 ve 128 GB'lık varyantlarla piyasaya sunulması beklenen iPhone SE 2 modeline 1,700 mAh büyüklüğünde bir bataryanın eşlik edeceği de söyleniyor.
     
     
    Çıktığı ilk günden beri büyük ilgi gören iPhone SE, şu an ülkemizde 2.149 TL fiyat bandında satışı devam etmekte. Giderek artan telefon ücretleri baz alındığı takdirde iPhone SE; kullanıcılar için güzel bir alternatif oluşturmakta. Hem küçük ekranı ve yüksek performansıyla hem de diğer iPhone modellerine göre daha uygun fiyatıyla dikkat çeken iPhone SE modelinin ikinci neslinin de aynı rağbeti görmesi bekleniyor. 
     







  • Apple in nispeten en alinabilir mantikli telefonu se idi. Ama ulkemizde tutmadi, neden? Cunku hava atma konusunda bir 7 nin yerini tutmuyordu. Forumda bile iphone se 'yi 5s sanarlar diye gidip rose gold alanlari gordu bu gozler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s kasasına full ekran yaparlarsa tutar.
  • Çentikli olacaksa iki kez düşünürüm almak için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5se'den çok memnunum. son derece hızlı, stabil, darbelere dayanıklı :) tavsiye ederim düşünenlere

  • Ekran oranı 4s'teki gibi ama 4 inch olsa çok güzel olur bence. Bende 5s var, ekran biraz daha geniş olsa telefonu değiştirmeyi düşünmezdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fotifoti

    5se'den çok memnunum. son derece hızlı, stabil, darbelere dayanıklı :) tavsiye ederim düşünenlere

    Bahsettiğin telefon 5s mi yoksa SE mi? Sonradan çıkandan bahsediyorsan o 5 diye geçmiyor Special Edition diye geçiyor.
  • Şu 5S kasasına 4.5 inç ekran ne güzel de sığar aslında. keşke öyle bir telefon yapsalar. aslında bunu samsung'dan bekliyorum ama onlar yapmazlar, onlar kasayı küçültmek yerine ekranı büyütürler gene kasa aynı kalır.
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 12:7:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10ff

    Apple in nispeten en alinabilir mantikli telefonu se idi. Ama ulkemizde tutmadi, neden? Cunku hava atma konusunda bir 7 nin yerini tutmuyordu. Forumda bile iphone se 'yi 5s sanarlar diye gidip rose gold alanlari gordu bu gozler.

    Iflah olmaz bir Apple tüketicisiyim ama bu yorum güldürdü
  • Ekran 4" değil de biraz daha büyük olmalı artık. Günümüzde daha fazla içerik tüketiliyor mobil akıllı telefon ile. Dolayısıyla küçücük kalıyor. Eğer ekran büyürse düşünebilirim.
  • eğer bundan sonraki fiyat politikası böyle devam ederse 6-7 bin bandında bunun fiyatı da en az 4500-5000 olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X alamayan 8 alamayan se yesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal SE nin yeni versiyonu geliyor beyler hadi hayırlı olsun. SE 2 mi olur artık bilemiyorum ama Tayland'lı bir analiz şirketi rapor sunmuş. Ben ya mart veya nisan olarak çıkış tarihini düşünüyorum.
  • Devir multiwindow devri artık 4' yetmez en az 4.7'

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SE çıktığında en güncel donanım olan A9 çip ile çıktı. Zaten cihaz eski tasarım ve nispeten küçük ekranıyla bir adım gerideyken bir nesil önceki donanımla çıkarırlarsa hiç alınabilirliği kalmaz. A11 çip ve 2GB bellek şart.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.