Şimdi Ara

Güney Koreli ATM üreticisi Bitcoin desteği sunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güney Koreli ATM üreticisi Bitcoin desteği sunacak 

     
    Son zamanlarda değer değişimi ile adını sıkça duyar hale geldiğimiz popüler kripto para birimi Bitcoin, cuma günü 8000$ sınırına dayanmıştı. Yatırımcıların olduğu kadar alım/satımla uğraşmayan sıradan kişilerin de ilgisini çeken Bitcoin'in kullanımının yaygınlaşması için Japonya başta olmak üzere pek çok ülkede çalışmalar yapılıyor. Güney Koreli Hyosung şirketi ise Bitcoin'i daha ulaşılabilir ve kullanışlı hale getirebilecek önemli bir adım attı. Dünyanın önde gelen ATM üreticilerinden olan şirket, ürettiği ATM'lerinde Bitcoin alımına ve satımına izin verecek.


     

    Dünya Genelinde 500.000 ATM 

    Güney Kore'nin en büyük şirketlerinden biri olan ve 25.000'in üzerinde çalışana sahip olan Hyosung için ATM üretimi şirket operasyonlarının küçük bir kısmını oluşturuyor. Buna karşılık dünya çapında yaklaşık 500.000 adet faal olarak kullanılan ATM'ye sahip olan şirket, geçtiğimiz yıldan beri Türkiye'de de Protem şirketi ile birlikte operasyonlarını yürütüyor. Hyosung'un açıklamasına göre şirket ATM'ler üzerinden Bitcoin alım ve satımına imkan tanımak için ABD'li fintech şirketi Just Cash ile birlikte çalışacak. 


     

    ATM'lerin nasıl Bitcoin ticaretine uyumlu hale getirileceği ile ilgili henüz şirket tarafından yapılan net bir açıklama yok ancak ATM'lere yönelik bir güncelleme ile Bitcoin işlemlerinin yapılabilir hale geleceği düşünülüyor. ATM'ler hazır hale geldikten sonra kullanıcılar, ATM'ye entegre edilen QR kodu üzerinden Bitcoin cüzdanlarına Bitcoin gönderebilecek ve cüzdanlarındaki Bitcoin'leri nakit paraya çevirebilecek. Ayrıca Hyosung'un Bitcoin işlemlerine izin verip bu işlemleri ATM'lerinde yaygın hale getirdikten sonra Ethereum başta olmak üzere diğer kripto para birimlerinin de ATM'lerde kullanımına olanak sağlaması bekleniyor. 








  • Güvenle bitcoin kazanmak için bu siteleri öneririm:

    1. Bitcoin
    2. Bitcoin
    3. Bitcoin
    4. Bitcoin
    5. Bitcoin
    6. Bitcoin




  • yeni bişey değil, yurtdışında zaten var. hatta bir zamanlar atatürk havalimanın da bile vardı ama kaldırıldı. sorun, kafalar ve regülasyonlar.

  • konu yeni değil 2017
  • Facebook kendi para birimi çıkarır mı arkadaşlar? Dijital paranın geleceğini nasıl goruyorsunuz. Lütfen bana bitcoin ile gelmeyin. O geçti artık. Ben yasal devletler google tarafından tanınan dijital paradan bahsediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.