Şimdi Ara

Apple 2018'de Netflix'e rakip yayın hizmetini başlatabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple yeni iPhone modelleri, giyilebilir ürünler ve hatta akıllı gözlük üzerinde çalışıyor olsa bile, şirket sadece cihazlara değil önümüzdeki yıllarda günışığı görebilecek yeni hizmetlere de yatırım yapıyor.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft'tan geliştiricilere müjde: Visual Studio Live Share tanıtıldı
    Önemli bir analiste göre 2018 yılı içerisinde gün ışığına çıkacak bu projelerden biri Netflix ile rekabet edebilecek bir yayın hizmeti olabilir. CCS Insight'ın medyadan sorumlu başkan yardımcısı Paolo Pescatore, CNBC'ye verdiği röportajda Apple'ın yeni video hizmetinin, çoğunlukla orijinal içeriğe odaklanacağını söyledi.

     

    Apple orijinal içerik sayısını arttırmaya çalışıyor


    Apple'ın önceki TV programları Planet of the Apps ve Carpool Karaoke: The Series başarılı olmaktan çok uzak ancak Apple olası bir video abonelik hizmeti için orijinal içerik sayısını arttırmak istiyor. Kısa süre önce şirket, Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon'un başrollerini üstleneceği bir dizinin haklarını satın almıştı.

     

    Şu an için projeyle ilgili hiçbir resmi bilgi yok ancak Apple'ın gerçekten de Netflix'e rakip çıkarmak gibi bir düşüncesi varsa mutlaka önümüzdeki günlerde ortaya çok daha detaylı bilgiler çıkacaktır.







  • arkadaşım...yeni yılda apple yayın hayatına geçireceği sisteminde dizilerin ve filimlerin yanısıra filmboxlive gibi popüler canlı tv kanallarınıda gösterecekmi ve abonelik fiyatı kişi başı kaç dolar olacak söyle bakalım zira merak etmişim...
  • Apple film storedeki filmleri aylık 40 liraya 4 kişilik grup halinde izletirse kapış kapış gider. Music için 10 lira istiyorsa film için 40 normaldir..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Narcos gibi bir efsaneye rakip çıkartabilir mi? Sanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru diyorsun da, öte yandan ne efsaneler geldi, geçti unutuldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.