Şimdi Ara

Linksys mesafe arttırıcı, ölü WiFi noktalarını en aza indiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Linksys mesafe arttırıcı, ölü WiFi noktalarını en aza indiriyor


    Evinizde modeminizin her odaya aynı güçte sinyal vermediğini ve engellerin çok olduğunu düşünüyorsanız Linksys tarafından geliştirilen RE9000 mesafe arttırıcı bu ihtiyacınıza bir çözüm olabilir.


     


    Verimli bağlantı


     


    Linksys Tri-Band RE9000 mesafe arttırıcı, üç bant üzerinde çalışıyor ve toplamda 3000Mbps veri transfer hızlarına imkan tanıyor. 2.4GHz frekansında 400Mbps hızına çıkan cihaz iki adet 5GHz bandında ise 866Mbps ve 1733Mbps değerlerini yakalıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Qualcomm rekor teklifi reddetti

    Netgear’ın Spot Finder teknolojisi sayesinde cihazın yerleştireceğiniz en optimal konumu tespit edebiliyorsunuz. MU-MIMO teknolojisi ise yönlendiriciye bağlanırken diğer cihazlar ile çakışma yapmasını engelliyor. Cihaz yönlendiriciye bir adet 5GHz bandından bağlanırken diğer ikisini ise cihazlara ayırıyor.


     


    4 adet Ethernet portu olan mesafe arttırıcının diğer bir önemli özelliği otomatik olarak güncellemeleri alması. Kullanıcıların böylece güvenlik güncellemeleri için manuel çaba harcamalarına gerek kalmıyor. Linksys Tri-Band RE9000 mesafe arttırıcı, 170$ fiyat etiketine sahip. 


     



  • Artık performans yerine sürekli güncelleme alan cihazlara yönelmek lazım her şey geliştikçe açıklar ortaya çıkıyor. Bu cihazı alırsınız ama ilerde kritik açık ortaya çıktığında belki aylarca belki de hiç güncelleme almayarak sizi üzebilir.

  • Yıllardır binlerce cihaz aynı işi aynı başlıkla yaptığını iddia ediyor zaten.
    Viral mi gidiyoruz?

  • Linksys sağlamdır genelde ürünleri kalitelidir ve diğerlerine göre pahalıdırda. Bu ürününde sağlam iş çıkaracağına eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.