Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: !!~=~ Marilyn Manson Fan Club (93 Kişi Olduk) ~=~!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik >> Cevap: !!~=~ Marilyn Manson Fan Club (93 Kişi Olduk) ~=~!! Sayfa: <<   < önceki  5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Rietveld

Sisteme Gözat

28 Aralık 2008, 18:16:34  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

2 Yeni Parçanın Adı Açıklandı!

Manson'ın Revolver dergisine verdiği ropörtajda gelecek albümdeki 2 parçanın adını açıklandı.

"I Wanna Kill You Like They Do in the Movies" ve "Armagoddamnmotherfuckinggeddon".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 17 Ocak 2009; 3:44:10 >

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
»(ø)« Marilyn Manson Korku Evi [Fan Club] »(ø)«
:::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
Rietveld

Sisteme Gözat

28 Aralık 2008, 18:19:49  

Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra resmi sitede yeni bir haber yayınlandı.

"Ladies and gentlemen, I'd like to make an announcement. the rumors that I found a 'replacement' for Evan, or that I have a new girlfriend are absolutely not true. I am finishing up my album, and I also have never even met Ne-Yo. I can assure him that he would not want to be associated with something this godless. Get over the holiday so I can happily ruin the new year for anyone that assumed music was going to stay boring and sweet."

İngilizcesi iyi olan biri çevirirse güzel olur.

Benim yarım ingilizcemle anladığım şu

Evan ile ayrıldıkları ya da yeni bir sevgili bulduğu dedikoduları yalanmış.Yeni albümünü tamamlamak üzereymiş.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
VoldroY
Uzaklaştırılmış
4.00000015045953 gün cezanın 2 günü kaldı.

2 Ocak 2009, 23:34:27  

beni de ekle benim merak ettiğim çocukluğu şeytan gibi bu adam şimdi acaba çocukken dayak falan yemiş de mi sonradan hırslanmış acaba
bu adam gay olmasa daa ii olcak ama...
Rietveld

Sisteme Gözat

3 Ocak 2009, 1:22:40  

quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

beni de ekle benim merak ettiğim çocukluğu şeytan gibi bu adam şimdi acaba çocukken dayak falan yemiş de mi sonradan hırslanmış acaba

1.'si çocukluğunda dayak falan yememiş.Gayet dinine bağlı sakin bir çocukmuş.Ama sonra kilisenin birinde papaz buna bazı kötü şeyler yapmış .Bu olaydan sonra dinin emrettiği herşeyin tersini yapmaya başlamış.

2.'si gay değil.Çıktığı hatunları ve Heart-Shaped Glasses klibini izlesen anlarsın.

3.'sü hoşgeldin

VoldroY
Uzaklaştırılmış

3 Ocak 2009, 1:55:04  

quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

1.'si çocukluğunda dayak falan yememiş.Gayet dinine bağlı sakin bir çocukmuş.Ama sonra kilisenin birinde papaz buna bazı kötü şeyler yapmış .Bu olaydan sonra dinin emrettiği herşeyin tersini yapmaya başlamış.

2.'si gay değil.Çıktığı hatunları ve Heart-Shaped Glasses klibini izlesen anlarsın.

3.'sü hoşgeldin

haha pis papaz:D
gay değil de hani türk kültüründe "TOP" diye bilinen insanlar vardır makyaj yapsa vb. fazla magazin takip etmiyorum o nedenle makyaj vb görünce direk gay dedim hayli ile...o kuzu gözü olayını merak ediyorum ameleyatla falan mı yaptırmış yoksa sadece lens falan mı?
Rietveld

Sisteme Gözat

3 Ocak 2009, 2:52:38  

Lens onlar ameliyat falan yok.Makyaj olayıda sahne şovu sadece.Şov amaçlı yapılan birşey yani.Normal hayatında yok makyaj.Ama fazla makyaj yüzünden cildi çok kötü olmuş.Hep makyajlı gezsin daha iyi

Van HaLLen

4 Ocak 2009, 13:27:21  

Ekle Hocam

Kaç Aydır Var İmzamda Ama Şimdi Aklıma Geldi

Life is ours, we live it our way
And Nothing Else Matters...

Yeni Gitarım:...........(Çok Yakında Adı Burda)
Dikkat:Basketbol Oyun Değil HAYATTIR.

Rietveld

Sisteme Gözat

4 Ocak 2009, 14:04:10  

quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

Ekle Hocam

Kaç Aydır Var İmzamda Ama Şimdi Aklıma Geldi

Hoşgeldin dostum.

Rietveld

Sisteme Gözat

5 Ocak 2009, 20:49:31  

Marilyn Manson Evini Satiyor

Laramie Avenue, Chatsworth, California da bulunan ev, 1.1Milyon $ dan satılığa çıkmış. 5 oda 5 banyolu evde Manson Evan'la birlikte yaşamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 5 Ocak 2009; 20:48:01 >

VoldroY
Uzaklaştırılmış

5 Ocak 2009, 21:45:57  

kriz onu da vurmuş desene
JCB

5 Ocak 2009, 21:52:39  

Ufacık ev ya, satsa nolur satmasa nolur.

For centuries, we have kept our vigil... We have watched and waited for the Darkspawn to return. There are those who have doubted, who have forgotten, but it has always been our duty to remember. In peace, vigilance. In war, victory. In death, sacrifice. This is what it means to be a Grey Warden.
Rietveld

Sisteme Gözat

5 Ocak 2009, 22:25:28  

Albüm hala çıkmadı yahu.Evi satıp o paraylamı çıkartçak acaba

xpress_

6 Ocak 2009, 21:59:34  

ya hani albümden önce tanıtım amaçlı şarkı yayınlayacakları nerde ? :( albümün çıkış tarihi belli mi ?

Rietveld

Sisteme Gözat

6 Ocak 2009, 23:02:08  

quote:

Orjinalden alıntı: xpress_

ya hani albümden önce tanıtım amaçlı şarkı yayınlayacakları nerde ? :( albümün çıkış tarihi belli mi ?

Ne yazıkki hala bir haber yok beklemedeyiz.

VoldroY
Uzaklaştırılmış

9 Ocak 2009, 20:05:15  

eat me drink me nin tüm albümünü buldum sürekli dinliyorum walla...birde sweet dreams in klibini izledim bir gitarist kız kıyafeti falan giymişti tiksindim valla:D:Po kız kıyafeti korkunç diildi bence ama amacına ulaşamamış:D
Rietveld

Sisteme Gözat

9 Ocak 2009, 20:37:19  

Benim en sevdiğim klibi "Coma White" şarkısının klibi.İzle bence seveceksin.En mükemmel albümüde "Holy Wood" bence.Efsane bir albüm gerçekten.

Come_ClaRity93

Sisteme Gözat

11 Ocak 2009, 16:53:59  

if I was your vampire şarkısı Max Payne ile birleşince Marilyn'e bir kez daha hasta olmamı sağladı

Rietveld

Sisteme Gözat

17 Ocak 2009, 3:50:17  

Marilyn Manson yeni resim çalışmalarını tanıttı ve soruları yanıtladı.

Tam yazı şöyle :

Marilyn Manson’s dark Miami debut

The gothic rock star reveals the inspirations and compulsions behind his new work on show in the Design District

Charmaine Picard | 5.12.08 | Daily fair edition

American musician, writer, photographer and watercolourist Marilyn Manson is known for his theatrical appearance and provocative stage persona as the lead singer of his eponymous band. Born Brian Hugh Warner in Ohio in 1969, Manson’s career took off in 1996 with the release of his third album, Antichrist Superstar, which formed part of a pseudo-autobiographical music trilogy. His haunting and intimate watercolour portraits of friends, celebrities and crime victims expose the raw underbelly of American life—an ongoing interest of the artist—as well as his investigations in Nietzschean philosophy. Manson’s paintings have previously been exhibited in Los Angeles in 2002 and 2006, in Paris and Berlin in 2004, and in Cologne in 2007. His show, “Trismegistus”, opened last night and is presented by Cologne-based Galerie Brigitte Schenk with 101 Exhibit in Miami’s Design District (see listings, p18).

The Art Newspaper: I understand that you sleep by day. When do you paint?

Marilyn Manson: It’s easiest for me to paint late at night when I’m at my most creative, around 3am. I’ve been making a new album and the band works from 8pm until about 4am, so I often come home and paint in silence. It’s a real escape for me because it’s the thing I can do when no one’s around.

TAN: I’ve read that you started drawing as a child, using it as an escape.

MM I liked drawing as a kid and I wanted to become a cartoonist for something like Mad magazine.

TAN: Are there any special objects that you keep around for inspiration in your painting studio?

MM I have things taped and written on the walls, it’s almost like a big notebook. It’s a bit haunted-house-mixed-with-Las Vegas, there’s no sense of time and there are no clocks. I have a lot of art and anatomy books, magazines, about 250 children’s books and lots of Polaroids. I kneel down on the floor when I work, so I can control and balance the paint, and the ceiling fan above me has a video camera attached so I can document my painting.

TAN: Would you describe your works as psychological portraits of your subjects?

MM I don’t paint photorealistic works; I think that’s what cameras are for. I’m painting a girl that I met recently who was concerned about how she looked, and I explained that I was trying to capture her personality.

TAN: Are your paintings more personal than your very public stage persona?

MM I have a terrible time losing my paintings to other people. I don’t consider painting a hobby at all. At one point I was willing to completely trade one for the other while I was going through a dark period in my life, but somehow the combination of singing and painting seemed to work together.

TAN: Can you tell me about your painting Trismegistus, the centrepiece of the show?

MM I found a portable embalming table from the 19th century, and some foolish part of me thought it would make a goth girl really excited. But I left it sitting against the wall in my studio, and one night I started painting around midnight with only the moonlight coming through the shades. I finished the work by about 1pm the next day. It’s a very fragile piece and I’d like to see it end up in a museum.

TAN: Is it true that the first paintings that you sold in 1999 were five-minute concept pieces that were bought by drug dealers?

MM They were traded for drugs. I wonder where those are now.

TAN: How would you describe your watercolours? Is it accurate to characterise some of your major themes as death, celebrity, pop culture and hermeticism?

MM I always choose interesting people, like the Black Dahlia [Elizabeth Short, who was the victim in a gruesome unsolved Los Angeles murder in 1947] and [murdered child beauty pageant contestant] JonBenét Ramsey, who are fascinating because of their mystery. I also have a lot of fetishes that come from pop culture—things like “Tom & Jerry” cartoons where we see a woman in high heels pointing her red fingernail, but that’s all you ever see.

TAN: Where do you get most of your material? Do you work from newspaper and magazine photographs, live models, memories or from sketches?

MM I’m a closet photographer. My house is filled with big movie lights so I can take photographs whenever I want. I don’t really like to show my photographs, but if I might brag, I think they’re pretty good. I like to photograph a person before I paint their portrait and lighting is very important. I don’t necessarily work directly from the photograph, but I want to have something in my head when I begin.

TAN: Can you name some artists who have influenced your work?

MM I love the surrealists. I have a Dalí video where he refuses to do an interview with Orson Welles for his own documentary that I love. I also like what Man Ray did with film and shadows. And Egon Schiele has been a big influence on me. I enjoy looking at Bacon’s notebooks and his studies because it reminds me of how I work.

TAN: What do you think about Matthew Barney? You’re both interested in creating elaborate personas with detailed histories and philosophical underpinnings.

MM I have an extreme love/hate for Matthew Barney because I’m jealous that he is able to do so much. Someday I’d like to work with him, or beat him up for being so good at what he does. I have every one of his books and bootleg copies of the “Cremaster” series. We both incorporate the same type of manic detail in our work.

TAN: In previous interviews you’ve said that the name Marilyn Manson refers to “the disturbing dualism of American culture”. Can you explain what you mean by this?

MM In the 1990s, one channel on the television would be investigating the secret behind Marilyn Monroe’s death, while [talk-show host and investigative journalist] Geraldo Rivera was interviewing Charles Manson on another. To me, Monroe and Manson were equally famous for completely different reasons. Besides the obvious contrasts of beauty and ugliness, and female and male, I think that Monroe had a dark side and Manson has strange moments of coherent philosophy. For me, being Marilyn Manson is my art. My brain doesn’t shut off, so it’s not as easy as saying that Marilyn Manson is just a stage persona; it’s me and I don’t think about it any other way.

TAN: You recently developed your own brand of absinthe called Mansinthe. Did you start drinking absinthe because of the romantic associations it has with writers and artists like Edgar Allan Poe, Oscar Wilde, Charles Baudelaire and Vincent van Gogh?

MM Yeah, I think so. I like it because it doesn’t make me drunk and it helps me to create.

TAN: You’ve been interested in the creative energy of Weimar Germany for some time now. I realise that there’s a historic specificity to the period, but there are some interesting parallels in terms of cultural excess and the bankruptcy of our financial institutions. Do you think the global recession might lead to increased creativity by artists?

MM If money becomes an issue, artists will probably resort to the basics. I think it will make people appreciate the things that they’ve cre-ated with their own hands that have a personal and spiritual value.

TAN: Do you consider yourself a spiritual person?

MM I think I’m 100% a spiritual person. If I didn’t care about the world, I wouldn’t put something into it.

Rietveld

Sisteme Gözat

17 Ocak 2009, 4:26:17  

[font="Comic sans ms"]Off yaa ne albümden ne de single'dan yeni haber yok.Ne zaman gelcek bunlar.

[font="Comic sans ms"]Bu arada bu mesaj 500. mesajmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 17 Ocak 2009; 4:24:20 >

DeSe

17 Ocak 2009, 24:27:57  

Hocam Ekle

ben bu adamı This Is The New Shit şarkısıylan tanıdım

Rietveld

Sisteme Gözat

17 Ocak 2009, 14:21:57  

Hoşgeldin "DeSe".

Ben ilk Sweet Dreams'le duymuştum.Sonra diğer albümleri falan indirdim gerisi geldi.

Holy Wood albümünü dinlemediysen eğer kesinlikle dinle.

DeSe

17 Ocak 2009, 20:28:31  

quote:

Hoşgeldin "DeSe".

Ben ilk Sweet Dreams'le duymuştum.Sonra diğer albümleri falan indirdim gerisi geldi.

Holy Wood albümünü dinlemediysen eğer kesinlikle dinle.

Hocam ben Eat me , Drink me albümünü indirdim onlarda güzel

Peki hocam "Holy Wood" albümündeki en iyi parçası hangisi?

Rietveld

Sisteme Gözat

18 Ocak 2009, 2:31:43  

quote:

Orjinalden alıntı: DeSe

Parçası demek zor çünkü tüm parçalar mükemmel.Seçmek gerekirse bana göre en iyi parçalar :

Target Audience
The Nobodies
In the Shadow Of the Valley Of Death
The Fall Of Adam
Valentine's Day
Coma Black
A Place In the Dirt
Count To Six and Die (bu şarkının sonu çok güzel)
Lamb Of God
The Love Song

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 18 Ocak 2009; 2:29:22 >

Golden Era

18 Ocak 2009, 2:38:12  

prick your finger it is done...
the moon has now eclipsed the sun...
the angel has spread its wings...
the time has come for bitter things...

Ah Ah birkere görüp sarılmak için neler vermezdim..Marilyn bizi korusun..

Dead is what he is
He does what he please
The things that he has
You'll never want to see
What you're never gonna be now
Sketch a little keyhole for looking-glass people
You don't want to see him
You only want to be him
Mommy's got a scarecrow, gotta let the corn grow
Man can't always reap what he sow

Bence en güzel klibi (S)aint

Bu arada bende tum klipleri ve albümleri var.İsteyen olursa upload edebilirim.

İyi günler.Efendimiz sizinle olsun

We were too dumb to run, too dead to die...
In the Shadow of the Valley of Death
Rietveld

Sisteme Gözat

18 Ocak 2009, 4:35:27  

[font="Comic sans ms"]Golden Era istekte bulunmamışsın ama sıkı bir hayranı olduğun belli.Ekledim senide.

Bu arada albüm/mp3 paylaşımı yasak.Ama klipleri YOUTUBE veya başka bir video paylaşım sitesinden verebilirsin link olarak.

DeSe

18 Ocak 2009, 11:37:59  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DeSe

Parçası demek zor çünkü tüm parçalar mükemmel.Seçmek gerekirse bana göre en iyi parçalar :

Target Audience
The Nobodies
In the Shadow Of the Valley Of Death
The Fall Of Adam
Valentine's Day
Coma Black
A Place In the Dirt
Count To Six and Die (bu şarkının sonu çok güzel)
Lamb Of God
The Love Song

oq hacı sağoL

ben idnrimeye başlıyorum

Golden Era

18 Ocak 2009, 18:33:29  

quote:

Golden Era istekte bulunmamışsın ama sıkı bir hayranı olduğun belli.Ekledim senide.

Bu arada albüm/mp3 paylaşımı yasak.Ama klipleri YOUTUBE veya başka bir video paylaşım sitesinden verebilirsin link olarak.

Ekle tabi hocam canımsın..

Golden Era

18 Ocak 2009, 18:39:48  

marilyn manson'un 1996 çıkışlı antichrist svperstar, 1998 çıkışlı mechanical animals ve 2000 çıkışlı holy wood albümlerinin oluşturduğu bütüne verilen isimdir. manson'dan haz etmeyenlere, albümleri dinlememişlere konu hakkında biraz bilgi vermek gerekirse; manson'un trilogy'deki albümleri bir hikaye, bir tema etrafında oluşmuştur. (bir nevi konsept album de diyebiliriz.) her albümün kendi içinde bir atmosferi ve hikayede rolü vardır. şarkılar birbiri ile bağlantılı bir riff farklı albümlerde farklı şarkılarda defalarca kullanılmıştır. mesela holy wood albümünde 16. şarkı olan valentine's day aslında 1998 yılında yapılmıştır. ama hikayedeki rolü nedeni ile mechanical animals albümünde değil üçlemenin son halkası olan holy wood albümünde kullanılmıştır. marilyn manson bu üçleme hakkında holy wood adında bir kitapta yazmıştır.
hikaye (daha yi anlayabilmek için ilgili şarkıları dinleyiniz ve sözlerini okuyunuz) şöyle başlar;

0-) prologue; childhood

bu kısmı holy wood'dan in the shadow of the valley of death ve antichrist svper star'dan cryptorchid şarkıları oluştur. bu kısımda dünyanın tasviri, nasıl bir dünyaya gelindiği anlatılır. ardından the worm'un yani hikayenin ana karakterinin oluşumu anlatılır. bu karakter yer yer the worm şeklinde yer yer de adam (bizdeki adem bu) şeklinde karşımıza çıkar. burda bir çift kişilik durumu söz konusu.

1-) the world

bu kısım i don't like the drugs ve the beautiful people şarkılarından oluşur. üçlemenin geçtiği dünya insanların uyuşturucu, dini kurallar ve tv ile kontrol altında tutulduğu (ki tv ve uyuşturucu temaları i don't like the drugs'ın, din teması the beautiful people'ın klibinde de bolca görülür.) bir dünyadır.

2-) the mechanical animals

burada adam'ın çevresini saran toplumu betimler. bu duygusuz,kaygısız, narsist ve sığ insanları da mechanical animals (mekanik canlılar olarak alabiliriz) olarak tanımlar. bu kişilerin herşeyi yapabileme özgürlüğünü kulanarak, uyuşturucu ile kolayca baştan çıktığını the dope show şarkısında anlatır. dinledikleri müziğin her ne kadar ailelerini, büyüklerini rahatsız etse de aslında bomboş olduğunu rock is dead şarkısı ile anlatır. rock müzik dinleyip kendilerini asi ilan eden bu güruhun aslında zararsız olduğunu new model no 15 şarkısında belirtir.posthuman ve user friendly şarkılarında ise, adam'ın her ne kadar bu dünyadanve sözünü ettiğimiz güruhtan nefret etsede, onalrın içinden aşık olduğu kızı betimler.

3) love story

bu kısımda adamın karşılıksız aşkı anlatılır. adam'ın kızı sevdiği ama kızın the mechanical animals diye tabir ettiğimiz gruptan olması nedeniyle aşkını ve demek istediklerini anlayamamasını the mechanical animals şarkısında işler. kızın sevigisi adam'ı kör edercesine sarar ve çektiği yabancılıktan, acılardan kurtulmak için sevdiği kız gibi, uyuşturuculara sarılır.(bkz: disassociative) içine girdiği bu yeni dünyanın yapay olduğunu, sorunlardan kaçışının tıpkı kızla arasındaki aşk gibi yapay olduğunu fundamentally loathsome şarkısında anlatır. ama adam'ın rahatlama nedeni ile başladığı uyuşturucu onu kısa sürede bağımlı hale getirir. (bkz: dried up, tied and dead to the world). aralarındaki farklılıklar azalsada kızın kendisini hor görmesi devam eder. bunu üzerine adam tourniquet şarkısının sonunda dediği gibi (i never wanted it to end like this) ilişkilerini bitir. bu ayrılıktan sonra kızda aslında onu sevdiğini anlar ve intahar eder. bu olay coma white şarkısında anlatılır, şarkının;
a pill to make you numb
a pill to make you dumb
a pill to make you anybody else
but all the drugs in this world
won't save her from herself
kısmında kızın aldığı tüm uyuşturuculara rağmen kendisinden kaçamadığını anlatır. bu olayın ardından adam'ın yaşadığı keder ise the speed of pain şarkısına konu olmuştur.

4) wrath

adam kayıbı sonunda kendisne uyuşturucunun nasıl zarar verdiğini düşünür, ve yaşadığı dünyanın ne kadar kötü olduğunu tekrar anlar. (bkz: great big white world) hayata küüser ve inzivaya çekilir, tanrının varlığını sorgular ve en sonunda inancını tamamen katbeder. (bkz: godeatgod). the love song şarkısında dinlerin ve milliyetçiliğin nasıl iç içe olduğunu (bu şarkıda mermiler ve tanrı karşılıklı konuşur) irdeler. karşısında olanlara karşı onların silahlarını kullanmak için bir yol, kullanacağı bir hedef kitle düşünür. bu kitle korkusuzlukarı ve bitmeyen enerjileri ile gençlerdir.(bkz: target audience) adam gençleri etkilemek için müziği kullanır, bu gençleri örgütleyebilmek için fight song şarkısnı yapar. şarkısı hedefine ulaşır. gelen bu zaferle birlikte adam'ın öfke dolu ruhuyla beraber eski "yoldaş"'ı the worm yeniden doğar (bkz: little horn)

5) the becoming

kitle ve dolayısı ile adam'ın elindeki güç artıkça "the worm" kontrolü eline geçirir.(bkz: deformagraphy) adam'ın içinde bir parça "the worm"'a karşi dayanmaya çalışsada (bkz: wormboy),(bkz: kinderfeld) artık çok geçtir. the worm güçlenmiştir ve dünya hesap vericektir. (bkz: minute of decay)

6) antichrist superstar

bu noktada adam hayran kitlesini arttırmak için i want to disappear gibi daha mainstream şarkılar yapmaya başlar. ünü şöhreti tavan yapmışken artık "the worm"'un üzerini örten örtüyü kaldırıp, hayranlarına gerçekte kim olduğunu göstermeye karar verir. (bkz: antichrist superstar) insanları tahrik edici ve nihilist bir şarkı olan irresponsible hate anthem'i ve hayranlarının ilgisini çeken doğal fiziğini anlatan the angel with the scabbed wings şarkıları ile kitlesinin gözünde yükselir. ve taktiği onun da ummadığı bir şekilde başarı olur. artık kendisine körükörüne bağlı, ve onun için herşeyi yapmaya hazır bir kitlesi vardır. (bkz: mister superstar)

7) martyrdom

"the worm" güçlendikçe, zalimlik yaptıkça adam'ın hayatı solar. yavaş yavaş ölümle yüzleşmeye başlar. (bkz: a place in the dirt) bu sırada "the worm"'un yükselişiniş gören aşırı tutucu kesimler ona ölüm tehditlerinde bulunur. kendini yok eden yapının farkına varan "the worm", insanların şehitliğe olan zaafını da kullanarak bunu planına geçirir.(bkz: the reflecting god) ve 1996 yılında bir konserde suikasta uğrayarak vurulur. (aynı isimli şarkı anlatır bu olayı)

8) in the valley of the shadow of death

suikast başarısız olur. adam yaralı bir şekilde yandaşlarının karşısına çıkar.(bkz: born again)
hayranları idollerinin vurulmasına sinirlidir ve intikam almak isterler. disposable teens şarkısında, bu güruh karşı tarafın lideri holy wood denilen bir hatunu misilleme ülkeden defederler. sonunda kısa süre öncesine kadar hiçbirşey olmayan bu güruh kendilerini inandıkları birşey uğruna feda etmek ister hale gelir. daha doğrusu birşey olmak isterler.(bkz: the nobodies),(bkz: the death song). (bu arzu nobodies'in sözlerinde de görülebilir; "we are the nobodies, wanna be somebodies") adam yeni şarkısını başkan'a karşı yapar. (bkz: president dead) güruh bu şarkı ile de gereken mesajı alır ve tüm ülkeyi değiştirmeyi, insanlığı daha yukarı taşıyacağına inanarak hedeflerler. (bkz: cruci fiction in space), (bkz: burning flag) burada manson'un sürekli hayranlığğını dile getirdiği nietzsche'nin üstün insanına da bir gönderme var düşüncesindeyim.

9) holy wood

holy wood gebermemiştir netekim ve karşı hamlesini sevgililer gününde ki karmaşıklık sırasında yapmaya karar verir. (bkz: valentine's day) yandaşları ile asi kitlenin üzerine çok büyük bir ateş açmayı planlar ve kitlesine katliam öncesi son kez seslenir (bkz: the fall of adam) ardından tüm yandaşlarını, asileri kurşuna dizer, onlarıda öldürür. (bkz: king kill 33) sonunda da kendisini vurur. (bkz: count to six and die) onun bu karşı koyması ertesi gün tüm dünya medyasının konusu olur. herkes devrimin bastırıldığını çığırır. bu olay da lamb of god şarkısında işlenir.

epilogue: the end

geriye adam ve katliamdan kurtulmuş bir kaç düzine isteksiz devrimci kalmıştır. adam'ın artık
kaçınılmaz sonun geldiğini anlamıştır ve hüznünü the last day on earth şarkısında dile getirir. kaderini kabullenmiş sonu beklerken tüm bu olanlarhakkındaki pişmanlığı coma black şarkısında anlatılır. adam ve inananları toplu olarak intihar girişiminde bulunmadan hemen önce, olaylardan pişman olmayan tek canlı "the worm" son bir veda seromonisini man that you fear ile yapar. artık tüm hikaye sonlanmış dünya yeniden eski zalim haline geri dönmüştür. her şey yeniden başlamaya hazırdır.

antichrist svperstar albumunun 99 numaralı hidden track'i der ki;

“go ahead and build a better messiah, we can dig another grave…"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Era -- 18 Ocak 2009; 18:40:55 >

Golden Era

18 Ocak 2009, 18:50:44  

Açın Marilyn Manson.. Aynı anda 2 sigara yakın..biranızıda acın.. sabaha çakı gibi cıkarsınız..tüm streslerinden arınmış..

Speed of Pain
Minute of Decay
Coma Black
Coma White
Fundamentally Loathsome
Last Day On Earth
Mechanical Animals
MAN THAT YOU FEAR
KINDERFELD
CRYPTOCHID
SPADE
The Nobodies
Disociative
THE GREAT BIG WHITE WORLD..

EN SON OLARAK AÇINN REFLECTING GOD sarkısını. Tanrıya bir küfür yollayın ve güne başlayın

İ.x.İ.r

18 Ocak 2009, 22:07:48  

i wanna die young
and sell my soul
use up all your drugs
and make me come
yesterdy man,
i was a nihilist and
now today i'm
just too fucking bored
by the time i'm old enough
i won't know anything at all

Birden susturdum tüm dünyayı;
Sen konuş diye!!
Nasıl sağırsın kendine!..
Golden Era

19 Ocak 2009, 12:12:43  

And I don't want ya, and I don't need ya,
Don't bother to resist, or I'll beat ya,
It's not your fault that you're always wrong,
The weak ones are there, justify the strong,
The beautiful people, the beautiful people,
It's all relative to the size of your steeple,
You can't see the forest, for the trees,
You can't smell
your own shit on your knees!

There's no time to discriminate,
Hate every motherfucker that's in your way!

Hey you, what do you see?
Something beautiful, something free?
Hey you, are you trying to be mean?
You live with apes man, it's hard to be clean.

ahhhhhhhhh.....ahhhhhhhhh

The worms will live, in every host,
It's hard to pick which one they'll eat the most

The horrible people, the horrible people,
It's all atomic as the size of your steeple,
Capitalism, has made it this way,
Old-Fashioned facisim will take it away.

You live with apes, man, it's hard to be clean.

There's no time to discriminate,
Hate every motherfucker that's in your way!

The beautiful people, the beautiful people!

You live with apes man, it's hard to be clean,

Something beautiful, or something free?
You live with apes man, it's hard to be clean,

The beautiful people, the beautiful people.

b1acksoul

Sisteme Gözat

20 Ocak 2009, 14:35:54  

beni de ekLe kaRdeş !!!

b1acksoul

Sisteme Gözat

20 Ocak 2009, 14:53:48  

ya arkadaşLar mariLyn'n fiLmi n zamn geLicek bi biLgisi oLan vaR mı ?

Rietveld

Sisteme Gözat

20 Ocak 2009, 17:16:10  

Hoşgeldin b1acksoul.Film ile ilgili bir açıklama yok.Şuan yeni albüm üzerinde çalışıyorlar.Filme ne zaman başlar bilmiyorum.

ThieF

Sisteme Gözat

20 Ocak 2009, 17:20:26  

quote:

Orjinalden alıntı: b1acksoul

hangisi?

Keine Lust «|» Eifersucht «|» Klavier «|» Sehnsucht «|» Mann Gegen Mann «|»Engel «|» Benzin «|» Wo Bist Du «|» Spieluhr «|» Mein Teil «|» Feuer Frei! «|» Spring «|» Zerstören «|» Rosenrot «|» Moskau «|» Amerika «|» Mein Hertz Brennt «|» Ohne Dich «|» Morgenstern «|»Du Hast «|» Ich Will «|» Zwitter «|»Sonne «|» Mutter «|» Wollt lhr Das Bett ln Flammen Sehen
Rietveld

Sisteme Gözat

20 Ocak 2009, 17:37:21  

quote:

Orjinalden alıntı: ThieF

quote:

Orjinalden alıntı: b1acksoul

hangisi?

[font="Comic sans ms"]Hangisi sorusunun cevabı olamaz çünkü ortada bir senaryo falan yok.Hiçbir şey belli değil.Sadece film çekeceğini söylemişti.Ancak zamanı belli değil.

b1acksoul

Sisteme Gözat

20 Ocak 2009, 19:42:31  

Turne bittikten sonra çekimLere baslıyacakmıs galiba öyLe duydum. Johnny depp de oynuyacak diye söyLentiLer vaRdı. OynaRsa süper oLur...

Golden Era

20 Ocak 2009, 23:31:01  

manson trilogy senaryo olsa..üstteki yazıdan bahsediyorum.o hikayeyi filme alsalar süper olur.Devrimi gerceklestirsek

küçük umutsuz yitik bi cocukken nasıl ANTICHRIST SUPERSTAR oldugunu tüm dünya izlese..Manson ın insanlara verecegı cok ders var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Era -- 21 Ocak 2009; 14:22:51 >

xpress_

23 Ocak 2009, 17:25:49  

of ya hiç bişey belli değil hala albümle ilgili :@

Rietveld

Sisteme Gözat

23 Ocak 2009, 18:58:46  

quote:

Orjinalden alıntı: xpress_

of ya hiç bişey belli değil hala albümle ilgili :@

Ne yazıkki öyle.Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz ne yapalım.

kuzey_16

24 Ocak 2009, 3:07:20  

o kadar dolasıyorum donanım haberde yeni fark ettim bu topiği. acan kişinin emegine saglık. hastasıyım bu adamın aykırılığı asiliği marjinal oluşu. cekiyor beni... defalarca izliyorum kliplerini ... hayat hikayesini okudum cok sorunlar yaşamış geneldede hep aşırı bir din eğitiminden sonra nedense böyle adamlarda hayata karşı bir isyan başlıyor...

Rietveld

Sisteme Gözat

24 Ocak 2009, 14:39:19  

quote:

Orjinalden alıntı: kuzey_16

o kadar dolasıyorum donanım haberde yeni fark ettim bu topiği. acan kişinin emegine saglık. hastasıyım bu adamın aykırılığı asiliği marjinal oluşu. cekiyor beni... defalarca izliyorum kliplerini ... hayat hikayesini okudum cok sorunlar yaşamış geneldede hep aşırı bir din eğitiminden sonra nedense böyle adamlarda hayata karşı bir isyan başlıyor...

Onun bu hayata karşı isyanı din yüzünden değil dinsiz bir papaz yüzünden

Ekledim senide klübe.

kofmaniac

25 Ocak 2009, 1:33:38  

Sweet Dreams

umarım beenirsiniz

--spoiler--

böceksewmezler izlemesin

--spoiler--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kofmaniac -- 25 Ocak 2009; 1:32:06 >

I AM THE BEST FORGET THE REST
deadman4747

26 Ocak 2009, 23:25:05  

ekleyiver benide :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman4747 -- 26 Ocak 2009; 23:27:45 >

Rietveld

Sisteme Gözat

27 Ocak 2009, 1:22:49  

quote:

Orjinalden alıntı: deadman4747

ekleyiver benide :D

Hoşgeldin 100. üyemiz.

jackabbo

30 Ocak 2009, 4:02:47  

Marilyn Manson'dan özlü sözler.

MARILYN MANSON: “Oldukça ironik. Bana saldırmak isteyen herkes gençleri ve ahlâki değerleri koruduğunu iddia ediyor. Oysa geriden gelen nesli korumak aslen benim gibi sanatçıların işidir. Genç insanları onlardan daha çok önemsediğim konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın!”

MARILYN MANSON: “South Park’da yaşamak mükemmel olurdu. Bu adamları seviyorum. Benim beceremediğim bir şeyi yapıyorlar; ahlâki değerleri yerden yere vururken kendilerini sevdiriyorlar.”

MARILYN MANSON: “Birkaç kez Black Metal konserine gittim. Cradle Of Filth felaketti. Onlarda hiçbir mantık yoktu. Death Metal çalan Adams Ailesi’ne benziyorlardı.”

MARILYN MANSON: “Saddam Hüseyin’i öldürmektense, ona daha büyük bir ceza vermeyi isterdim. Mesela Mc Donalds’da bir iş vermek!”

MARILYN MANSON: “Travestilerin yakaladığı estetikten hoşlanıyorum. Kadın gibi görünmek de hoşuma gidiyor. Kaba tüylü bir ayı gibi görünmekten daha iyi olduğunu düşünüyorum bunun.”

MARILYN MANSON: “Şeytana taptığını söyleyen insanlar canımı sıkıyor. Şeytana tapmak imkansız çünkü şeytan yok. Eğer olsaydı o bana tapardı. Çünkü ben ondan daha iyiyim!”

MARILYN MANSON: “Hiçkimseden hiçbir şey saklamıyorum. Aslında bilinen ama hep saklı tutulan şeyleri insanların yüzüne vuruyorum. Bu yüzden ebeveynler benden nefret ediyor. Ben onların unutmaya çalıştıkları korkularıyım.”

MARILYN MANSON: “Bazen kendime şu soruyu soruyorum; ben melek olduğunu sanan bir adam mıyım yoksa adam olduğunu sanan bir melek mi?”

MARILYN MANSON: “Eski bir deyiş vardır; ‘şeytan kilisenin en iyi dostudur’ derler. Eğer şeytana takmış olmasalar kiliselerin yapacak bir şeyi kalmaz. Bu yüzden aslında muhafazakarların beni ve Eminem’i sevdiklerini ve bize ihtiyaç duyduklarını biliyorum.”

Foto$oP deLisi
Rietveld

Sisteme Gözat

30 Ocak 2009, 16:16:57  

Marilyn Manson 10 Temmuz'da Kaliforniya Sacramento'da başlayacak olan Rockstar Energy Drink Mayhem Festivali'ne katılıyor.

Katılacak olan diğer isimler :

Slayer,Trivium, Cannibal Corpse ,Bullet For My Valentine, All That Remains, God Forbid, Job For A Cowboy, Behemoth, Black Dahlia Murder ve Whitechapel.

İ.x.İ.r

30 Ocak 2009, 16:20:01  

quote:

Marilyn Manson 10 Temmuz'da Kaliforniya Sacramento'da başlayacak olan Rockstar Energy Drink Mayhem Festivali'ne katılıyor.

Katılacak olan diğer isimler :

Slayer,Trivium, Cannibal Corpse ,Bullet For My Valentine, All That Remains, God Forbid, Job For A Cowboy, Behemoth, Black Dahlia Murder ve Whitechapel.

Of ya.Bu nasıl iştir.Birbirinden iyi ve beğendiğim gruplar. Ben yokum.

Sen konuş diye!!
Rietveld

Sisteme Gözat

31 Ocak 2009, 2:21:35  

Marilyn Manson'ın Mansinthe içkisiyle ilgili bir haber yayınlanmış resmi sitede.

---Marilyn Manson'ın Zengin Ettiği İsviçre Kasabası---

KALLNACH - Saatleri ve çikolatalarıyla ünlü İsviçre'nin küçük bir kasabası olan Kallnach, ABD'li ünlü rock şarkıcısı Marilyn Manson sayesinde son 2 yılda hatırı sayılır bir zenginliğe kavuştu.

Manson gibi sıradışı bir sanatçıyla, kendi halindeki bir İsviçre kasabasının arasında ne gibi bir bağlantı olduğunu düşünebilirsiniz. Bu sorunun cevabı da aslında son derece sıradışı; apsent.

Manson'ın anavatanı İsviçre olan apsent içkisine olan düşkünlüğü, bu garip ikilinin yollarını kesiştirmiş. Yüzde 75'i bulan alkol seviyesiyle 19. yüzyılın sonlarında özellikle Fransa'da ünlenen, hatta Fransızların milli içkisi sayılan şarabı bile sollamaya başlayan apsentin çıkış yeri pek çok kaynakta İsviçre olarak geçiyor.

20. yüzyılın başlarında pek çok ülkede sağlığa zararlı olduğu gerekçesiyle yasaklanan apsent, 2005 yılında İsviçre yönetimi tarafından yeniden yasal kabul edilmişti. Yasağın kalkmasından sadece birkaç ay önce, kendisi gibi alkol üreticisi olan büyük büyük dedesinin kendisine miras bıraktığı belgeler arasında apsentin tarifini bulan Kallnach'lı Oliver Matter, kendi evinde içki üretmeye başlamasından kısa süre sonra, Avrupa'nın değişik köşelerinden müşteriler bulmuş.

Matter, kendisiyle bağlantıya geçen Alman bir işadamının, özel bir müşterisi için kendisinden apsent siparişi verdiğinde, müşterinin kim olduğuna ilişkin en ufak bir fikrinin bulunmadığını söylüyor. İşadamının müşterisinin ABD'li ünlü şarkıcı Marilyn Manson olduğunu söylemesi üzerine büyük şaşkınlık geçiren Matter, sanatçıyla İsviçre'nin Basel kentinde verdiği konser sonrasında tanışma fırsatı bulmuş.

Manson'la uzun süre sohbet eden Matter, sanatçıyla birlikte onun adına özel bir apsent üretme konusunda anlaşma yapmış. Sonuçta ortaya çıkan 'Mansinthe' marka apsentin bugün şişesi ortalama 65 dolardan satılıyor.

Matter, yıllık 1.3 milyon dolarlık içki satışının yarısından fazlasını oluşturan yeni markası sayesinde Kallnach'ta herkesin Marilyn Manson'ı öğrendiğini söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 3 Şubat 2009; 18:36:05 >

castorpollux
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

2 Şubat 2009, 2:00:40  

anlamadığım sitesinin açılışında kesik kesik fotoğraflar arasında Hitler'in ne işi var? bir konuşmasını dinlemiştim, öncesinde bu adamdan nefret ederdim ama çok sağlam felsefesi var hayata dair, beni şaşkına çevirdi resmen ama ama herşeye rağmen davranış biçimi, yaşam tarzı tamamen zıt bir şahsiyet...Hitler'i öldüren-kesen-kan akıtan olarak sitesine yakışacağını düşünerek mi hareket etmiş yoksa bilmediğimiz bir yorumu var mı?
bu arada site açılışı mükemmel, tasarımı harika...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castorpollux -- 2 Şubat 2009; 1:59:17 >
Rietveld

Sisteme Gözat

2 Şubat 2009, 14:51:46  

castorpollux Marilyn'in Hitler hayranlığı var.Seviyor o adamı.Ama insanları öldürdüğü ya da katliam yaptığı için değil.Hayat felsefesini seviyor.

castorpollux
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

2 Şubat 2009, 15:21:28  

quote:

castorpollux Marilyn'in Hitler hayranlığı var.Seviyor o adamı.Ama insanları öldürdüğü ya da katliam yaptığı için değil.Hayat felsefesini seviyor.

gerçekten de akıllı adammış desene...
Rietveld

Sisteme Gözat

3 Şubat 2009, 18:15:47  

[font="Comic sans ms"]
Arkadaşlar resmi sitede yeni albümle ilgili bilgi verildi.

ROLLING STONE

What the hell is Marilyn Manson up to, you ask?

"My new record is done, man," he tells the S.S. "It's called The High End of Low - it's a self-described state of being that I'm in. You're going to be fucking freaked. It's the shit."

Manson is currently in the mixing process - no word yet on a release date - and this month he'll shoot the album's first video, for the tune "I Want to Kill You Like They Do in the Movies." "It's nine minutes long," he says. "Severely sadist. Basically, it's murder, sex, death, the end."

While we're in Los Angeles for the Grammy's, we'll drop by Manson's pad and get the full scoop.

There ya go.

Tamamen anlamadım ama anladığım kadarını söyleyim.

Bir şarkının daha kaydını bitirmiş.Albümün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bilgi yok hala.Albümün ilk klibi "I Want to Kill You Like They Do in the Movies" şarkısına çekilecek.

Rietveld

Sisteme Gözat

3 Şubat 2009, 18:50:34  

Yeni haberler araştırırken bir bilgi daha buldum.

Albümdeki 1. şarkının adı "Devour" olacakmış.

Birde şöyle bir haber buldum arkadaşlar :

Manson is currently in the studio working on his forthcoming album scheduled for release in May on Interscope Records. This highly anticipated record reunites Manson and Twiggy Ramirez for their first collaboration since Hollywood in 2001.

Burda ne yazıyor acaba.Mayıs ayıyla ilgili bir tarih var ama acaba albüm Mayıs'tamı gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 3 Şubat 2009; 18:53:37 >

İ.x.İ.r

3 Şubat 2009, 18:52:28  

Gelsin artık şu albüm.

Sen konuş diye!!
Rietveld

Sisteme Gözat

3 Şubat 2009, 19:04:31  

[font="Comic sans ms"]Evet arkadaşlar kötü bir haber gördüm.

www.mansonusa.com sitesindeki habere göre yeni albümün planlanan yayınlanma tarihi Mayıs ayıymış.Daha bekliycez yani.Bari bir single falan çıksa bu aralar o zaman beklemeye razıyım Mayıs ayına kadar.

Haberin linki : http://www.mansonusa.com/headlines/fullnews.php?id=596

İ.x.İ.r

3 Şubat 2009, 19:08:16  

Bu geçikmelerin sebebi hastalığı mı ki?

Sen konuş diye!!
Rietveld

Sisteme Gözat

3 Şubat 2009, 19:17:17  

Valla bilmiyorum hastalık falan.Interscope Records'un planı Mayıs'ta çıkartmakmış.

İ.x.İ.r

3 Şubat 2009, 19:21:40  

Hayırlısı.

Sen konuş diye!!
the-revival

5 Şubat 2009, 17:35:58  

ekle

Sayfa:   <<   < önceki  5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik >> Cevap: !!~=~ Marilyn Manson Fan Club (93 Kişi Olduk) ~=~!! Sayfa: <<   < önceki  5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: Avermedia Standı
GPS'li, çift tunerli ve gelişmiş kayıt seçeneklerine sahip TV kartı modelleriyle Avermedia'da Computex'deydi!
Acer Aspire Timeline Lansmanı
Acer'dan 1.6 kilo ağırlığında, Pili 8 saat dayanan Core 2 Solo işlemcili dizüstü bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız