[font="Comic sans ms"] Arkadaşlar son haberleri yazıyorum :
Albümdeki 1. şarkının adı "Devour" olacak. Albümün ilk klibi "I Want to Kill You Like They Do in the Movies" şarkısına çekilecek. Albümün ne zaman çıkacağı konusunda bir bilgi yok ama Interscope Records şirketi albümü Mayıs ayında çıkartmayı planlıyormuş. Şuan albümden 3 şarkının adı belli oldu.bunların ikisini yukarıda yazdım 3. şarkı ise "Armagoddamnmotherfuckinggeddon".
Kayıtları tamamlanan yeni Marilyn Manson albümü kasırga etkisi yaratacak.
Marilyn Manson, yeni albümünün kayıtlarını tamamladı ve yeni single'ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sean Beavan ve Marilyn Manson'ın prodüktörlüğünde kaydedilen albümde uzun zamandan sonra ilk defa Twiggy Ramirez yer alıyor. Manson'ın "acımasız, sert ve çok şiddetli" şeklinde nitelendirdiği albümden ilk single "I Wanna Kill You Like They Do in the Movies" parçasına seçildi.
'The High End Of Low' ismini taşıyan yeni Marilyn Manson albümü Mayıs ayında piyasaya sürülecek; Manson'ın sözleriyle, "Katrina Kasırgası" etkisi yaratacak.
powermoon96 ve DevilReloaded Türkçe bilmediğinizi varsayarak bir an önce Türkçe'yi öğrenmenizi tavsiye ediyorum.İlk sayfanın en tepesinde yazan yazıyı buraya yazıyorum tekrar.Türkçe öğrendikten sonra okuyun.
"Bu konu Marilyn Manson hayranları için açılmıştır.Dinlemiyorsanız ya da sevmiyorsanız lütfen mesaj yazmayın."
[font="Comic sans ms"]Marilyn Manson'ın yeni albümden ilk single olacak olan "I Wanna Kill You Like They Do in the Movies" şarkısının klibinin 9 dakika uzunluğunda olacağı söylendi.Ancak hala single'ın ne zaman yayınlanacağı açıklanmadı.Şubat ayı bitmeden single'ın ve klibin yayınlanması bekleniyor.Albüm ise Mayıs ayında gelecek.
birde 9dk lik klipmi olur :s insan sıkılır onu izlerken alt tarafı bi şarkı ... şarkının adı kadar klipte uzun olacak :)
en azından yeni klibin bu ay içinde yayınlacağı haberi rahatlattı doğrusu sonunda bomba patlamaya hazır :))
ya birde kkimse bunun şarkılarını bulamamışmı gizlice biyerlerden youtubeye falan bakıyorum hiç yok yeni şarkıları
Albümün adı 'The High End Of Low'.Bence klipten sıkılmayız.Marilyn işini bilir.Yine ilginç ve güzel bir klip yapar."The Heart-Shaped Glasses" klibide 7 küsür dakikaydı ama hiç sıkılmadan izledim.
Şarkılar sızmamış valla."Eat Me,Drink Me" albümünü 1 ay önceden falan indirmiştim.Buda öyle olur belki.
yeni sarkisi ckiyormus hayırlı olsun..adını hatırlamıyorm cok uzun
Keine Lust «|» Eifersucht «|» Klavier «|» Sehnsucht «|» Mann Gegen Mann «|»Engel «|» Benzin «|» Wo Bist Du «|» Spieluhr «|» Mein Teil «|» Feuer Frei! «|» Spring «|» Zerstören «|» Rosenrot «|» Moskau «|» Amerika «|» Mein Hertz Brennt «|» Ohne Dich «|» Morgenstern «|»Du Hast «|» Ich Will «|» Zwitter «|»Sonne «|» Mutter «|» Wollt lhr Das Bett ln Flammen Sehen
bu arada Heart Shaped Glasses şarkısının klibi ilk defa izledim az önce ya neydi o öyle
niye böyle bi klip yapma gereği duymuşki -.- tmm şarkı hoşuma gitti:) ama böyle şeyler yapınca kendinden uzaklaştırıyo ben sevmiyorum bukadar edepsiz şeyleri müziklerde
[font="Comic sans ms"]Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll
Lewis Caroll isimli bir yazarın, yaşadığı şatoda, geceleri rüyasında Alice isimli bir kızı görmesini konu alan filmin çekimlerine bu sene başlanacak. Marilyn Manson, filmiyle korku türünü yeniden tanımlayacağını ve Hitchcock ve Polanski dönemini geri getireceğini ifade ediyor. Filmin diğer bir sürprizi ise başrolde oynaması beklenen Johnny Depp.
Lewis Caroll isimli yazarı ise Marilyn Manson oynayacak.
(Revolver dergisine verdiği röportajın ufak bir çevirisini buldum)
Ditayla arkadaş olmuş.Twiggy hakkında da : Benden ayrı kaldığı zamanlarda kendini yetiştirmiş müzikçi ve gitarcı olarak demiş.Bazı şarkılarda hayatından bişeyler söylemiş,bazıları da eski eşineymiş.Çok heyecanlı olduğunu belirtiyor ayrıca da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 24 Şubat 2009; 0:19:22 >
adama bak arkadaş. acaba o mu anormal, yoksa bizde mi bi gariplık var
Bize göre anormal ama ona gorede biz anormaliz işte böyle birşey tabi genel olarak soyadını ünlü bir seri katile hayran oldugu için Manson yapan biri ne kadar normal orası başka bir durum
bu arada bişi dicem ben genelde daha doğrusu hep mtv yi izlerim ama hiç marilyn manson şarkısı çıkmıyo :S yada izlediğim başka yabancı müzik yayınlayan kanallarda var onlardada aynı hiç marilyn yok :(
bu arada yabancı müzik yayınlayan turksat uydusunda olan kanallar varsa bi zahmet frekanslarını verirseniz sevinirim yada isimlerini
bu arada bişi dicem ben genelde daha doğrusu hep mtv yi izlerim ama hiç marilyn manson şarkısı çıkmıyo :S yada izlediğim başka yabancı müzik yayınlayan kanallarda var onlardada aynı hiç marilyn yok :(
bu arada yabancı müzik yayınlayan turksat uydusunda olan kanallar varsa bi zahmet frekanslarını verirseniz sevinirim yada isimlerini
mtv turkiye ve numberone tv haricinde :))
Birde Dream TV var ama o D-Smart'tan yayın yapıyor.Normal uydu alıcılarda izlenmiyor , şifreli.
Marilyn pek yeni klip çekmedi zaten.Eat Me , Drink Me albümünde 2 klip çekti.İlk klip olan Heart-Shaped Glasses baya çıktı müzik kanallarında.Birde Putting Holes In Happiness şarkısına çekti.O çok fazla çıkmadı kanallarda.
Zaten Marilyn'in klipleri genelde normal değil.O yüzden gece geç saatlerde çıkıyor arada.
Benim en çok gördüğüm klipler yani kanallarda en çok yayınlanan klipler şunlar :
Sweet Dreams The Nobodies This Is The New Shit Heart-Shaped Glasses Coma White Personal Jesus Man That Your Fear This Is Hallowen Rock Is Dead Tainted Love
mtv turkiye ve numberone tv haricinde :))
Birde Dream TV var ama o D-Smart'tan yayın yapıyor.Normal uydu alıcılarda izlenmiyor , şifreli.
Marilyn pek yeni klip çekmedi zaten.Eat Me , Drink Me albümünde 2 klip çekti.İlk klip olan Heart-Shaped Glasses baya çıktı müzik kanallarında.Birde Putting Holes In Happiness şarkısına çekti.O çok fazla çıkmadı kanallarda.
Zaten Marilyn'in klipleri genelde normal değil.O yüzden gece geç saatlerde çıkıyor arada.
Benim en çok gördüğüm klipler yani kanallarda en çok yayınlanan klipler şunlar :
Sweet Dreams The Nobodies This Is The New Shit Heart-Shaped Glasses Coma White Personal Jesus Man That Your Fear This Is Hallowen Rock Is Dead Tainted Love
Bunları en çok yayınlanan klipler.
yapma hocam o şarkının klibinin yayınlandığından eminmisin
Yeni albümün yapımında Marilyn ile birlikte çalışan yapımcı Sean Beaven MySpace blogunda albümden 2 yeni şarkı ismini açıkladı.
"15" ve "Four Rusted Horses"
Marilyn Manson : Before heading to Cleveland I finished mixing and co-producing the latest and perhaps greatest Marilyn Manson effort "The High End of Low" It stars the return of Twiggy Ramirez to the musical drivers seat and also enlisted the talents of producer/programmer and multi-instrumentalist Chris Vrenna. I came in to help produce the vocal tracks and mix, so it really was the team that finished Antichrist Superstar. This is a great record, Manson is in fine form, writing some of his best lyrics to date. Some of my favorites include "15", "Arma-God Damn-Mother Fuckin'-Geddon", and "Four Rusted Horses". I'm really happy about this record and it was great to have the four of us working together again.
ALBÜMÜN ÇIKIŞ TARİHİ 18 MAYIS
Metal Hammer dergisi yeni Marilyn Manson albümü olan "The High End of Low" isimli albümün çıkış tarihini açıkladı.Albüm 18 Mayıs'ta çıkıyor.Albümden çıkacak olan ilk single olan "Armagoddamnmotherfuckingeddon" ise 11 Mayıs'ta yayınlanacak.
Marilyn Manson dinleyicileri albümdeki yeni şarkıları canlı olarak ilk kez DOWNLOAD FESTIVAL 2009'da dinleyebilecek.Bu festival 12-14 Haziran'da.
Yeni klibin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bir haber yok.Tek bilinen ilk klibin "I Wanna Kill You Like They Do In The Movies" şarkısına çekileceği ve 9 küsür dakika olduğu.
Sonunda yeni haberler alabilmek güzel.Kötü olansa daha bekleyecek olmamız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 11 Mart 2009; 2:16:48 >
Yeni klibin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bir haber yok.Tek bilinen ilk klibin "I Wanna Kill You Like They Do In The Movies" şarkısına çekileceği ve 9 küsür dakika olduğu.
Tahmini bir olaydı.Hadi bakalım.
Az önce Metal Hammer dergisindeki haberlere tekrar baktım.İlk klip I Want To Kill You Like They Do In The Movies şarkısına çekilecek ve 9 dakika uzunluğunda olacak.İlk single ise Armagoddamnmotherfuckinggeddon şarkısı olacak.
İlk klip ile ilk single'ın farklı olması bana biraz garip geldi.
The album’s first video will be ‘I Want To Kill You Like They Do In The Movies’. Manson told Rolling Stone, ”It’s nine minutes long. Severely sadist. Basically, it’s murder, sex, death, the end.” Marilyn Manson’s new album The High End Of Low will be released on May 18th and will be preceded by the single Armageddon on May 11th.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 11 Mart 2009; 15:25:01 >
[font="Comic sans ms"]Arkadaşlar mansonusa.com adlı sitenin forumunda bir yazı buldum.Yeni albümü dinleme şansı bulan bir Manson hayranı inceleme yazmış.Sanırım albümlerin ve şarkıların kronolojik sıralamasıyla ilgili bir yazı.
Bildiğiniz üzere Marilyn albümlerinde kronolojik bir sıralama kullanıyor.Aynı bir hikaye gibi.Bir albümde yaptığı bir şarkıyı o albüme koymayıp daha sonra yaptığı bir albümde kullanabiliyor sıralama bozulmasın diye.
Bunula ilgili bir yazıya benziyor ama çözemedim.Anlayabilen varsa bizede anlatsın.
So I've heard part of "The High End of Low"...
As with "Eat Me, Drink Me", which I reviewed on the 'phant nearly two years ago some six weeks before its release date, I had a chance this past week to listen to a few tracks off "The High End of Low". I figured I'd give you all a review, from a hardened fan's perspective, in light of all the 'in the know' reviews that have been popping up.
I'll keep it fair and balanced. I admittedly loathed "The Golden Age of Grotesque" but thoroughly enjoyed "Eat Me, Drink Me" for what it was, so I'm not going to write the next following paragraphs with a modicum of bias whatsoever.
[this review contains 0 spoilers.]
The material I heard did not indicate that Manson has set out to create a sequel or counterpart to anything he's done in the past. More so than "Eat Me, Drink Me" or "The Golden Age of Grotesque", the album sounds like Manson is finding his footing in the post-triptych era. And thank God. For all the concerns of the new material being 'heavy for the sake of being heavy', I can confirm that those concerns can be laid to rest. The heavy stuff has its place. The only parallel I can draw to "Antichrist Superstar" is that they both welcomed in a new era with a heavy, hard around the edges style where you knew something big was about to begin. There was one mid-tempo rocker I heard, but for the most part I was privy to the heavy stuff and if there was any doubt that Manson didn't have it in him... Jesus Christ, just wait.
Another parallel I can draw, and perhaps the most important one in light of recent events, is to "Holy Wood" when regarding Twiggy's bass. For my money, Twiggy's best material was on "Holy Wood". Maybe you have to be a musician yourself to appreciate the contributions of a good bass player, and not to knock Tim Skold whatsoever, but ever since Twiggy left the bass has always been in the background, following the guitar along aimlessly. Twiggy gets several chances to shine on the songs I heard which were very bass heavy. "Arma-God Damn-Mother Fucking-Geddon" is as insane as it sounds; the heaviest Manson song since "1996" (at least from the select few I've heard).
On Manson's front, the wear and tear on his voice is still audibly present, but less apparent than on "Eat Me, Drink Me". While I too believe that Manson's best vocal performance was found on "Holy Wood", high voice on this album holds up surprisingly well given the heavy nature of the material. It's a little hard to pay attention to lyrics when the music is this fast, but I did spot the re-emergence of Manson's wordplay and a general 'fuck you' tone. His vocals sound raw again, this time due to age, but they compliment the music perfectly.
I didn't hear anything close to what you would call a 'single' by radio or television standards. "I Want To Kill You Like They Do in the Movies" is Manson's most un-commercial pick for a lead single yet, and there were one or two other songs he could've picked that would have made his 'new sound' more accessible. But Manson isn't looking for what's accessible. "I Want To Kill You..." has Manson abandoning that idea altogether. The lyrics are as harsh as you'd expect and even though it's exceedingly long, it progresses (and 'contracts' would be a suitable counterpart) at a pace that makes it seem like only four minutes long. This is what "If I Was Your Vampire" lacked in terms of replay value; you don't want to skip a single passage to get to your 'favorite' part because on suite compliments the other.
My initial concerns of Pogo's non-involvement were also shattered. While it would've been nice to see Twiggy, Manson and Pogo all working on the same album, I had to remind myself that he isn't in the band anymore in order to focus on that facet of the music. This stuff is good, really good. Is it as great as everyone's been saying? I don't know, I haven't heard the full album yet. But if the pace of the songs I heard is maintained throughout the album, then yes, Manson is back in extremely fine form. I think in my initial early review of "Eat Me, Drink Me", or in the thread in which it was made, I voiced concern over receiving another album like it, in spite of how much I enjoyed it. But if Manson and company keep this up, I'll gladly take more and more stuff exactly like it.
Final score: 8 out of 10 (five tracks)
[font="Comic sans ms"]Biraz Google Translate kullanarak birşeyler anlamaya çalıştım.Manson'ın çok sağlam sözler yazdığını şarkıların çok iyi ve akıcı olduğunu söylüyor.
Birde bildiğiniz üzere MM'ın bir üçlemesi vardı.1996 çıkışlı Antichrist Superstar, 1998 çıkışlı Mechanical Animals ve 2000 çıkışlı Holy Wood.Bunların oluşturduğu bütüne Manson Triology deniyordu ve bunlar kronolojik olarak bir sıraya tabiydiler.Bu albümlerden sonra iki albüm çıktı "The Golden Age of Grotesque" ve "Eat Me, Drink Me".Ama bunlar birşeyin parçası değildi Twiggy yoktu çünkü.
Forumdaki adamın yazdığına göre "The High End of Low" isimli yeni albümde Twiggy tekrar var ve bu albüm yeni bir dönemin başlangıcı.Tekrar kronolojik bir seri başlayabilir.
Google Translate kullanarak bu kadar anlayabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 14 Mart 2009; 1:33:08 >
ya ben anlamadım ilk single armagoddamnmotherfuckingeddon ama ilk klip ı Want To Kill You Like They Do In The Movies
olacak :S
bi iki haber duymak iyi oldu acaba nasıl dinlemiş şarkıları -.-
birde twiggy tam olarak kimdi bu kişinin olmadığı albümleri iyi olmuyomuydu :))
tam olarak bilmiyorum katkısı çok galiba bu kişinin marilyn'e
birde kronoloji olayını anlamadım
Valla ilk single hangisi ilk klip hangisi bilmiyorum benimde kafam karıştı.Artık bekleyip görücez.
Twiggy bas gitaristti.Holy Wood albümünden sonra ayrıldı gruptan.Geçen sene yine katıldı.Twiggy yokken 2 albüm çıktı.Uzan süredir yoktu yani.Yeni albümde tekrar var Twiggy.
[font="Comic sans ms"]Marilyn'in facebook fan sayfasında sordum ilk single ve ilk video olayını.50.000 üyesi var yerli yabancı.Bir kız cevap yazmış.
" Manson shot the video for I Want to Kill You Like They Do in The Movies last month. How ever the first single is going to be Armagoddamnmotherfuckinggeddon. "
Yazdığına göre ilk video "I Want to Kill You Like They Do in The Movies" şarkısına çekilmiş.Geçen ay yani Şubat ayında bitmiş çekimleri.İlk single ise "Armagoddamnmotherfuckinggeddon" şarkısı olacak.Yani ilk video ayrı ilk single ayrı.
Marilyn'in "Kerrang!" dergisinde röportajı yayınlandı.Dergideki habere göre bu hafta yeni albümden "We're From America" isimli şarkı www.marilynmanson.com sitesinden ücretsiz olarak verilcek.Albümde 15 tane şarkı var.Albümdeki son şarkının adıda "15".
Marilyn Manson "Professional Photographer" isimli derginin Mart sayısı kapağında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 19 Mart 2009; 1:22:43 >